Boaćiju pomogla pauza: Sada sam 100 posto zdrav

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 16:03

"Imao sam problema sa povredom, ali sam se oporavio", kaže napadač iz Gane

Ako se u može reći da je u nekoj situaciji pauza izazvana pandemijom virusa korona bila plodonsosna za sportiste, to je onda kada su u pitanju problemi sa povredama. Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći suspenziju takmičenja je dočekao sa povredom, koju je zadobio na večitom derbiju, ali se u međuvremenu u potpunosti od nje oporavio.

Sada ostaje da se vidi u kakvom će fizičkom stanju biti igrači kada se budu vratili na teren.
"Vredno radim i treniram po program koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sa se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači", poručio je Boaći.

Izabrane vesti

Napadač iz Gane je potom opisao sopstvene treninge.
"Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim".

Teren nedostaje svim igračima.
"Mnogo mi nedostaju navijači. Naravno, tu su i utakmice koje igramo, ali kada izađete iz tunela i ugledate pune tribine i ljude koji pevaju sve vreme to jedan od najlepših i najneverovatnijih stvari u karijeri. Otkako sam došao oni su uz mene i hvala ima na tome. Takođe, želim da poručim ne samo našim navijačima, već svima koji su u Srbiji, da se svi držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, zato ostanite kod kuće da tako pomognemo svima".

Za slobodno vreme su zadužene igrice i stoni tenis.
"Vreme kod kuće porvodim igrajući “Soni plejstejšn”, naročito “FIFA”, a takođe volim da igram I stoni tenis pošto ga imam u svom domu. U “FIFA” možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira", dodaje Boaći.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara