Londonska „krađa“, Vest Hem preoteo Palasu mladu zvezdu Čempionšipa

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 11:08

Zakazani lekarski pregledi Džeroda Bouvena

Činilo se da će Roj Hodžson dobiti preko potrebno pojačanje u napadu. Činjenica je da Kristal Palas nije previše efikasan ove sezone, na 24 utakmice postigao je svega 22 gola u Premijel ligi i umnogome zavisi od forme Vilfrida Zahe. Džerod Bouven (23) bio je pred vratima Selhurst Parka, Hal Siti je prihvatio ponudu od 16.000.000, ali je onda u celu priču uleteo Vest Hem i po svemu sudeći pokvario posao gradskog rivala.

Čekićari su izjednačili ponudu kluba iz južnog Londona, ali su na fiksnih 16.000.000 evra dodali još 9.000.000 kroz bonuse, što je tim Dejvida Mojesa učinilo favoritom u trci. Čini se da je posao gotov, Boven takođe favorizuje prelazak na London stadion, dogovorio je platu od 70.000 evra nedeljno i očekuje se da 23-godišnji fudbaler danas obavi lekarske preglede.

Izabrane vesti

Džerod Bouven važi za jednog od najtalentovanijih igrača na Ostrvu izvan Premijer lige, prošle sezone je postigao 22 gola uz četiri asistencije, dok ove godine na svom kontu već ima 17 pogodaka i šest dodavanja saigračima.

Krilnom igraču ugovor ističe na kraju sezone, Tigrovi imaju opciju da ga produže na još godinu dana, ali je Boven upravi naložio da želi da ide, što je na kraju i ostvareno.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara