REZZIME DANA (četvrtak): Junajted, Inter i Ajaks vas oprali, ostali ukaljali tikete

Vreme čitanja: 4min | čet. 27.02.20. | 23:33

Pogledajte ko vam je 27. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.


ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - KLUB BRIŽ (tip 1, kvota 1,45), rezultat 5:0

Briž je u Ligu Evrope stigao iz najkvalitetnijeg takmičenja starog kontinenta, gde je u mečevima grupne faze uzeo bod Realu u Madridu, namučio PSŽ na Parku prinčeva i sa treće pozicije, čistog obraza napustio takmičenje. Zbog toga, ali i zbog činjenice da Mančester Junajted ne igra preterano dobar fudbal, bilo je jasno da Crvene đavole očekuje težak dvomeč sa liderom belgijskog prvenstva, što se i pokazalo u prvoj utakmici koja je završena rezultatom 1:1. Početak meča na Old Trafordu najavljivao je sličnu utakmicu, ali je glupost defanzivca gostiju Simona Delija rezultirala katastrofom plavo-crnih - 5:0.

INTER - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,40), rezultat 2:1

Inter je u Italiju doneo kapitalnu prednost od dva gola razlike, što je Antoniju Konteu dozvolilo da promeša karte i odmori pojedine igrače pred derbi sa Juventusom. Činilo se posle pola sata igre da će ta odluka italijanskog stručnjaka doneti uzbudljiv ostatak meča, ali su Neroazuri na krilima bivših premijerligaša sprečili potencijalno iznenađenje Ludogoreca - 2:1

BAZEL – APOEL (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:0

Predstavnik Švajcarske je imao veliku prednost iz prvog meča. Međutim, uspeo je da vam ulepša dan. Kvota je bila više nego pristojna. Bazel je iz penala postigao pogodak u 43. minutu. Već tada je bilo jasno ko će u narednu rundu. Moglo je sve da bude drugačije što se tiče vaših tiketa, ali je De Visenti promašio najstrožu kaznu.

AJAKS – HETAFE (tip 1, kvota 1,85), rezultat 2:1

Pirova pobeda Ajaksa koji je baš doživeo brodolom na prvom koraku ka borbi za trofej Lige Evrope. Doduše, mnogima od vas verovatno nije bilo važno da li će Ajaks proći dalje ili ne, sve dok ostvari bar minimalnu pobedu. Ona je došla tek pošto je Mata zaledio Amsterdam, a iako je Ajaks posle autogola Oliveire za 2:1 imao više od pola časa da napravi totalni preokret za prolaz dalje, on se nije dogodio.

PRECRTANO

ARSENAL - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,45), rezultat 0:1

Arsenalu nije bilo dovoljno 90 minuta igre da zadrži prednost iz Pireja, već je Pape Abu Sise zaledio London i sve one koji su čekali keca na Emirejtsu. Mnogo je rizikovao Mikel Arteta sa čuvanjem rezultata iz prve utakmice i to se brzo obilo o glavu. Pogotovo vama sa kečevima na tiketima.

SEVILJA - KLUŽ (tip 1, kvota 1,33), rezultat 0:0

Sevilja je prošla dalje, ali kroz iglene uši! Partija koja nije dostojna višestrukom osvajaču Lige Evrope, a podatak da ni 22 šuta ka golu (?!) nije bilo dovoljno Sevilji da dođe makar do jednog gola govori koliko je utakmica sama po sebi bila loša i koliko su se Andalužani igrali s vašim živcima. Na kraju, ništa vredno pomena...

PORTO - BAJER LEVERKUZEN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:3

Godinama se već navlače sa Rusima oko tog šestog mesta na Uefinoj rang listi i prava je sreća što se ni Zenit ni CSKA  ni ostali zemljaci ove sezone nisu domogli ni proleće u Evropi. Ali dugoročno gledano, moraće Portugalci opasno da zapnu ako misle da ostanu na toj poziciji, jer čini se da je njihova liga u padu o čemu svedoči i debakl Porta u dvomeču sa Bajerom u kojem su Zmajevi primili pet golova i neslavno završili evropsku odiseju – 3:1 na stadionu Dragao.

SELTIK - KOPENHAGEN (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:3

Nije možda Seltik kontinentalna velesila, ali jeste tim koji je u Glazgovu dobijao i najjače timove. Međutim, u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope Kopenhagen je slavio sa 3:1 i eliminisao najtrofejniji škotski klub! Nije se naravno Kopenhagen previše širio u Glazgovu, nije to tim selektiran da može da diktira ritam protiv rivala jakog kao Seltik, štaviše, domaći su bili evidentno bolji, morali su već u prvom poluvremenu da povedu, ali nisu… A onda je sve krenulo nizbrdo. Prvo Nikolas Santos posle neshvatljivih grešaka dvojice Seltikovih igrača, Jozo Šimunović je izgubio loptu, onda se Kristofer Žilijen okliznuo i domaća publika se zabrinula.

BENFIKA – ŠAHTJOR (tip 1, kvota 2,15), rezultat 3:3

U Lisabonu – šou program u izvedbi Benfike i Šahtjora. Ukrajinci su u Portugaliju došli sa golom prednosti iz prvog meča (2:1), mogli smo da očekujemo mnogo golova na Lužu, ali baš ovakvo ludilo – teško. Već posle devet minuta Pici je lukavim udarcem otvorio goleadu i od tog momenta je sevalo na sve strane. Na kraju 3:3 i samo naizgled lagan prolaz Šahtjora, ali ne treba zaboraviti da je Benfika u 47. minutu imala prednost od 3:1. Doduše, vama to nije odgovaralo...

ESPANJOL - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 3:2

Očekivali su mnogi od vas da će posle 4:0 na svom terenu Vulvsi još jednom rutinski dobiti Espanjol. Umesto toga, gledaoci u Kataloniji dobili su novi susret s pregršt golova, ali i pobedom Espanjola, što je ponovo vaše tikete učinilo nevažećim! Dva puta su se gosti vraćali iz gola zaostatka, ali nisu uspevali da naprave taj dodatni korak više ka preokretu. Umesto toga, Kaljeri je het-trikom doneo utešnu pobedu domaćinu...

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara