Komentari na vest

Liverpulova prva haubica: Luis Dijaz bacio senku na Mohameda Salaha (VIDEO)

K

Kirkby

pre oko 4 sata

Mislio sam da ne može bolje na šestici od Fabinja u prajmu, a sad gledam Gravenberha. Kako mu je samo Slot pronašao poziciju.
L

LFC fan

pre oko 4 sata

Dijaz prvi strelac? Nečija će krava crći. Prošle sezone procenat iskorišćenja gol šansi 10 %. Molio sam Boga da ne ulazi u njih, a sad se razgoropadio. Mogao bi s Žotom i Darvinom lepe stvari doneti Liverpulu ove sezone. Naravno da nisam zaboravio Salaha, on je konstanta i uvek isporučuje, da li golove, da li asistencije ili otvara prostor za ostale, uvek daje. Drago mi je da je ostao. Nadam se da će ostati i za sledeću sezonu i nastaviti da igra fudbal na najvišem nivou.
M

Maresca

pre oko 4 sata

Salah je bivši igrač...trebali su ga prodati na kraju pretprošle sezone...covek zauzima mesto.mnogl boljim.igracima...ni.jedan trener ne sme da ga izbaci... svi se menjaju sem.njega..a najgori je igrac..kijeza i diaz po bokovima nunez u spicu...salah na klupu...jednostavno spor je..ima.i dalje to.nesto..ali svaki.malo.bolji levi bek.ga stavlja u džep.
d

dadandadan

pre oko 5 sati

Opasan je Bournemouth bio čitav meč, no Kelleher je izuzev one pogreške na početku, odlično odigrao. Šteta za prečku Chiese, ne mogu vjerovat da je takav igrač došao za tolike "sitne" pare. Vicario po ko zna koji put spašava očajnu Tottenhamovu obranu koja je šuplja na sve strane. Bacio senku? Kakav vam je to naslov? Diaz ima 5 golova i asistenciju, Salah 3 gola i 4 asistencije? Naslov je u najmanju ruku prenapuhan, kao da Salah ima 1 gol u cijeloj sezoni, stvarno ste postali žutilo.
T

Takvi su oni

pre oko 5 sati

Zapita se ponekad covjek zasto pisu ovakve tekstove na nivou telegrafa i informera. Tako i Dzeksona u svaki tekst rastrgnu, a on da puca penale i da malo manje promasuje trkao bi se sa Halandom. Sto velis, ko ne prati, mislio bi da se Salah sastavit sa loptom ne moze, a ne on i dalje sjajna statistika
m

menađer

pre oko 5 sati

Koliko bi nam Kerkez značio u reprezentaciji.
M

Mikili TB

pre oko 5 sati

Au kakva utakmica Gravenberča, čovek je izdomonirao po terenu. Šta više, ceo vezni red Liverpula je radio kao podmazana mašina, nisam znao da su toliko ozbiljni. Što se Bormuta tiče njima je lagano najbolji igrač Kerkez. Momak se pošteno bije za loptu, rekao bih da je malo potcenjen, Salaha je u dosta navrata zaustavio, njih dvojica su imali lavovku utamkicu 1 na 1. Sve u svemu dobra tekma, pogotovo prvo poluvreme.
E

El Stefanel

pre oko 5 sati

Salah nije ni bleda senka starog Salaha kojeg su godinama dizali Mane i Firmino kao i jaka i fizički spremna sredina terena predvođena Fabinjom, Hendersonom, Vajnaldumom. Ludi su ako odbiju veliku ponudu iz Arabije za njega.