Komentari na vest

Liverpul sa dva lica: Salah nema frizuru kao pre, ali od starih navika ne odustaje (VIDEO)

B

BOTa i Dijamanti

pre oko 1 mesec

Anthony Gordone, željno te iščekujemo.... 😁
T

Trololo

pre oko 1 mesec

Jer Liverpulu treba i peti igrac koji igra levo krilo 😂
L

LFC fan

pre oko 1 mesec

Za početak ovo je solidno. Može i mnogo bolje, ali mašina se tek zagreva. Žota je bitan šraf i čini se da će ga Slot dozirati kako bi izbegao njegovo povređivanje. Tu je Liverpul, nije nigde otišao. Lagano Top 3, možda i borba za titulu ako se otvori. Klop nije otišao dok nije odradio posao kod smene generacija. Slot je došao na gotovo i na njemu je da udari glanc, uvede nešto sitno svoje i biće sve u redu. Šestica bi valjala da se dovede, možda i stoper, ne treba tu mnogo. Došao je Edvards nazad i neće biti promašaja ili glupih transfera.
B

Bart

pre oko 1 mesec

je bio Simpson
T

Trzitrz

pre oko 1 mesec

Samo još da uvale njunjeza kome i dovedu krštenog napadača koji neće fulat 40 zicera po sezoni i biće top
S

Sojoio

pre oko 1 mesec

Bolji za klasu od junajteda čak i bez ikakvih pojačanja ovo leto
C

Clown fiesta

pre oko 1 mesec

Kad bi se sprdali.
5

564654645645

pre oko 1 mesec

salah ima vaske, nema druge
Z

Znam

pre oko 1 mesec

Presadio kosu na zaliscima
B

Brko

pre oko 1 mesec

Jedan napisao da je Gravenberh očajan, drugi da je izdominirao. Šta je istina za nas koji nismo gledali meč a eto, lijepo bi bilo čuti kako je ko odigrao?
.

....

pre oko 1 mesec

Odlicno je odigrao iako je igrao malo povučenije od svoje prirodne pozicije.
B

BubreguLoju

pre oko 1 mesec

Ovo nije nikakav pokazatelj . Tek kad budu bili derbiji zna ce se ko , sta i koliko moze ovo sad je lupanje petama u pedu .
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Titule se osvajaju na malim utakmicama. Klubovi koji kiksaju protiv malih, se naloze na derbijima, i tu izvuku neki rezultat, pa onda opet nastave da igraju nereseno protiv Bormnunta i Foresta, Fulama itd...
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Ovo je uigrana masina! Sada vec trener nije toliko ni bitan, kada se nista nije promenilo, sta god da dovedu do kraja prelaznog roka, samo ce biti dodatak. Cudno mi je da Darvin nije igrao ni sekund.
C

Comi100oo

pre oko 1 mesec

Video sam ga u jednom trenutnu kadar je bio na njemu, besan kao pas, verovatno sto ne igra ili ga ne uzimaju za ozbiljno. Mozda moja greska, ali izraz lica bas je bio ljut nekako u fazaonu, aha tako Zota igra ja ne igram.
M

Mikili TB

pre oko 1 mesec

Garantovan dobitam da Salah da gol na prvoj utakmici, samo što nisam stavio ništa (nadam se da vi jeste). Osim toga, Liverpul je odradio posao u drugom poluvremenu pošteno i završio 3 boda.
х

ххххх

pre oko 1 mesec

ипсвич одличан, али немогуће да су толико шкрти да са парама од уласка у пл нису довели ниједног играча да одскаче квалитетом
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Klop je napravio smenu generacija , eto zezno se sa sakatim njunjezom ali baza , mladi igraci, dnk a liverpula je tu....eliot steasno napredovao....da su doveli alvaresa i uvaljali arapima darwina mogli bi na titulu...sve je tu.... Slot nece puno eksperimentisati
m

mozete vi Arapima samo trofeje trljati..

pre oko 1 mesec

Ipsvic kao i svaki novi Premierligas bez zavrsnog šuta u zadnjoj trećini terena bezidejno.
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Liverpul je veliki klub. Ima odličan, uigran tim, igrači se međusobno poznaju.
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Vestacka ,,inteligencija" stoji iza ovog dubokoumnog komentara.
В

Владо Бања Лука

pre oko 1 mesec

Катастрофалан изглед новог грба, само птица, уклонили су бакље у спомен на погинуле навијаче, те патриотски натпис "никад нећеш ходати сам". Либерашка воук култура уништава традиционалне грбове и заставе, поготово оне који у себи садрже хришћански крст (види под нови Јувеов грб). Такође, дизајн нових ливерпулових најк дресова је срамотно лош, некакве уздужне линије по црвеном дресу, преружни оковратници... Ужас, ужас...
b

baobab

pre oko 1 mesec

Zvanicni grb je isti, promenili su ga samo za drustvene mreze, livestream aplikacije i sve ostalo sto se koristi preko mobilnih uredjaja. Dres je replika dresa iz 1984. i secanje na finale KESa u Rimu protiv Rome kada su osvojili cetvrtu titulu prvaka Evrope.
B

Banke

pre oko 1 mesec

Dobro je, opusti se, uzmi pivo, nikakva liberaska voug kultura ili sta vec, sklanjanje krstova, lova bato, prodaja dresova…
N

Nemač pojma

pre oko 1 mesec

5 od 6 titula lige šampiona je osvojeno samo sa liverbirdom na grudima, ovo je tradicionalni grb Liverpula, grb na koji ti referiraš je u upotrebi od 92 za stogodišnjicu kluba. Najveći deo svoje istorije klub je imao samo pticu kao grb.
F

FM

pre oko 1 mesec

Srecan pocetak fantazija svima koji slave i koji iskoriste Salaha za kapitena u prvom kolu :)
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Koliko Ipsvic igra naivno. Ljudi celu utakmicu zadnju liniju drze na 25m od gola i kao pokusavaju da prave ofsajde. A tu liniju kao neko mortus pijan da je crtao, uvek bar jedan igrac zaostaje po 2-3 metra. Svaka duga lopta im je prosla, ne znam da li su jednom ofsaj napravilo.
M

Mikii11

pre oko 1 mesec

Odlicno 2 poluvreme..Gravenberh doktorska partija.Salah je vec legedna Pl,sa kakvom lakocom igra,jos malo je tih majstora u Pl,Diaz mora da popravi zavrsnicu,ocajna.
.

....

pre oko 1 mesec

Nadam se da će zota ostati zdrav bar za 30 utakmica neverovatan igrač. A mo salah šta reći kralj fantazija.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 mesec

Dva totalno različita poluvremena Liverpula. U prvom je delovalo da su se tek skupili i da nikad nisu igrali zajedno. U drugom je već to bilo organizovanije, pogotovu posle prvog gola. Očigledno je pritisak veliki zbog prve utakmice prvog kola. TAA u odbrani je ispadao kao početnik, Gravenbeh nesiguran u pasu. Mnogo kukanje oko suđenja.

The KING sa Sportske

pre oko 1 mesec

Luzerpul nema kvalitet za Top 4 realnost tu neko 6/7 mesto. Mislim da ce mo oregaziti ovaj Luzerpul.
T

Tane 3

pre oko 1 mesec

Inteligencija u rangu pravopisa.
J

Jernej kopitar

pre oko 1 mesec

Mi slim da si nepi smen.
S

Skopje

pre oko 1 mesec

Hahahahhahahahahahaha dobraaaa
B

Burazengija

pre 29 dana

Gde si matoriiiii...ej bre cim sam video sliku znao sam ko je....ahhahah brate moj napaceni, pa Celzi ove godine nema ikakve sanse za top4 a kamoli da pregazi Liverpool. Jedva čekám derbi
O

Ok

pre oko 1 mesec

Ne znam,ali ovaj Slot mi je antipatican,ima mi vajb Ten Haga i De Bura.Navika na Klopa je cudo.Mora ovaj tim da se pojaca pozadi i u sredini,Gravenberh je ocajan.