(© Reuters)
(© Reuters)

Liverpul mora da sprema Mersisajd derbi bez Kurtisa Džounsa

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.23. | 21:43

Vezista kažnjen tri utakmice zabrane igranja

Prekinuo je Liverpul seriju nepobedivosti i ostao bez još jedne opcije na sredini terena. Prvi put od aprila izgubio je takmičarsku utakmicu, a na svu muku posle kontroverznog derbija sa Totenhemom (poništen mu gol zbog nepostojećeg ofsajda, poražen autoglom Đoela Matipa i nadoknadi) ostao je i bez Kurtisa Džounsa.

Vezista Crvenih je isključen posle intervencije iz VAR sobe, kad je utvrđeno da je njegov start nad Ivom Bisumom bio za isključenje, a ne za žuti karton kako je isprava pokazano.

Izabrane vesti

Posle tri dana iščekivanja, oglasila se i Disciplinska komisija FS Engleske i Džounsa kaznila zabranom igranja u naredna tri meča. Dva od ta tri susreta su baš izazovna za ekipi Jirgena Klopa, jer u nedelju gostuje Brajtonu, posle reprezentativne pauze na programu je prvi Mersisajd derbi u Premijer ligi, sa Evertonom, a posle toga će 22-godišnji vezista propustiti i meč sa Notingem Forestom.

Osim Džounsa, u narednom meču Klop neće moći da računa ni na Dioga Žotu (dobio dva žuta protiv Totenhema), dok su od ranije odsutni Stefan Bajčetić i Tijago Alkantara.


tagovi

Kurtis DžonsLiverpulMersisajd

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara