Džejms Džastin (©Reuters)
Džejms Džastin (©Reuters)

Liverpul igra protiv Lestera i skautira Džejmsa Džastina

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.02.21. | 09:06

Definisana suma koju će Redsi platiti Fulamu za Harvija Eliota

Duel Liverpula i Lestera u subotu na King Pauer stadionu imaće posebnu važnost za goste, odnosno njihove skaute. Doduše, ako Džejms Džastin bude igrao, pošto je u sredu u FA kup duelu sa Brajtonom (1:0) zamenjen zbog lakše povrede.

Desni bek Lestera, po pisanju Liverpul eha, interesantan je klubu sa Enfilda kao moguća zamena Trentu Aleksanderu-Arnoldu, ali i Endiju Robertsonu na levoj strani. Reč je o jednom od najboljih bekova Premijer lige ove sezone, ali pod ugovoru sa Lisicama još tri i po godine. Trenutna vrednost 22-godišnjaka iz Lutona, odakle je leta 2019. stigao u Lester, procenjuje se na 17.000.000 evra.

Izabrane vesti

SUBOTA, 13.30: (3.20) LESTER (3.40) LIVERPUL (2.25)

Jirgenu Klopu neophodne su adekvatne zamene za dvojicu fantastičnih bekova, posebno za Aleksandera-Arnolda kom je opala forma usled konstantnog igranja već treću sezonu.Fudbaler Lestera posebno je zanimljiv zbog činjenice da može da pokrije obe strane, iako se profilisao uz desnu aut-liniju. Ove sezone je, računajući sva takmičenja, odigrao 31 utakmicu, dao tri gola i namestio dva.

Pored ove vesti, Englezi pišu i da je definisan iznos koji će Liverpul morati da plati Fulamu za 17-godišnjeg Harvija Eliota. Krilni napadač koji igra na pozajmici u Blekbernu stigao je na Enfild iz Fulama pre godinu i po dana, ali klubovi nisu mogli da se dogovore oko obeštećenja, pa je slučaj završio na sudu koji je doneo odluku da londonskom klubu pored već uplaćenih 1.000.000 evra sleduje još oko 2.500.000. Nadali su se u Fulamu da će na mladom fudbaleru uspeti da zarade 9.500.000 evra, plus dodatne bonuse, ali ništa od toga...

Eliot je prošle sezone upisao šest premijerligaških nastupa za Liverpul i postao najmlađi prvotimac u istoriji slavnog kluba.


tagovi

Jirgen KlopLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara