Litvanska dvojka - da li je vreme za presedan?

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.07.18. | 11:05

Statistika para Stumbras - Palanga ukazuje na neverovatnu NG koincidenciju, i slabe igre domaćina na vlastitom pragu

Sav smisao, odnosno kaldilačka kombinatorika na susretu litvanske elite, između  Stumbrasa i Palange, svodi se na pitanje, da li je kec, ziheraški potez, i može li se on golovima potvrditi i ojačati?

Kao prvo, Stumbras jeste načelno bolji, a uz to igra na domaćem terenu. Ko misli o goleadi, trebalo bi da zna, da su ova dva tima posle pauze koja je tekla od 2014. godine, u ovoj sezoni odigrala dva susreta. Aprilski je dobila Palanga, a majski Stumras. Gle te ironije, na oba je proknjižena dvojka, što uz još jedan susret iz davnih dana, vezuje tri pobede gostujućeg tima na utakmicama ovoga para. Oprez u najavi, a da nije bezrazložan, govore čak četiri od minulih pet utakmica Stumbrasa! Domaći su ih taman toliko izgubili, što nikako ne treba zaboraviti, niti zanemariti prilikom tipovanja. Na to, kao plus ide i podatak da je Stumbras svih tih pet mečeva okončao sa zaokruženim NG, ali i 0-2 tipovima.

Izabrane vesti

Zaista, zanimljiva statistika, na koju se nadovezuje Palangin učinak sa gostovanja, sa po dva poraza, isto toliko X ishoda, uz samo jednu pobedu na minilih pet sureta. I ovde je kladilački posao završavala NG igra, što su svakako intrigirajuća, ali i potencijalno interesantna opcija za tipovanje na ovom paru.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 5842 LIT 1 Stumbras - Palanga tgg ng 1,76
Ukupna kvota1,76

Litvanija 1 – 19. kolo
17.00: (1,70) Stumbras (3,45) Palanga (4,90)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Litvanija 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara