(Reuters)
(Reuters)

Ling long pojačao Čelsi

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.24. | 14:37

Neće se oglašavati na dresu, ali...

Sećamo ga se iz našeg prvenstva, tri sezone je bio naslovni sponzor Superlige, pre nego što je tu poziciju preuzela kompanija Mozzart. No, Ling long ostaje u svetu fudbala, samo što se probio do Premijer lige.

Ne da bi podržao takmičenje, već klub. I to ne bilo koji, već – Čelsi. Kineska kompanija za proizvodnju guma i londonski Plavci objavili su da će Ling long biti sponzor kluba sa Stambord bridža. U pitanju je višegodišnja saradnja, s tim da nije navedeno dokle će trajati.

Izabrane vesti

Zasad se zna da Ling long neće koristiti logo firme na licu dresa, već će se reklamirati na druge načine. Čelsi će, osim u novcu, pomagati i tako što će obezbediti gume za potrebe autobusa muške ekipe, radi putovanja na gostovanja po Engleskoj.

„Drago nam je što sarađujemo sa Ling longom, kao novim globalnim partnerom za gume. Reč je o ambicioznoj i inovativnoj kompaniji, posvećenoj izvrsnim proizvodima, usluzi i brendu. Radujemo se što ćemo doprineti da kompanija raste, a ujedno što ćemo povećati našu prisutnost u Kini“, rekao je Kasper Stilsvig, jedan od direktora u Čelsiju.

Navijači se nadaju da bi ovo mogao da bude ohrabrujući znak po pitanju ambicija. Prethodni put kad je neki proizvođač guma sponzorisao Čelsi (Jokohama tajer), u periodu od 2015. do 2020. klub je osvojio titulu, FA kup, Ligu Evrope.

Aktuelni generalni sponzor Čelsija je Kompanija Three, koja poseduje mrežu mobilnih telefona širom planete.


tagovi

ČelsisponzoriSponzorski ugovorPremijer liga

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara