Baksuzni februar za Valensiju: Maksiju Gomezu pukla kost u stopalu

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.20. | 11:40

Peti igrač koji se povredio u prethodnom mesecu

Veliki udarac za ambicije Valensije. Probaće Slepi miševi da stignu 1:4 iz prvog meča protiv Atalante u Ligi šampiona, pokušaće i da se domognu u Primeri mesta koje vodi u elitu, ali sve to bez – najboljeg strelca.

Maksi Gomez, koji je postigao devet golova za Valensiju u prvenstvu ove sezone, doživeo je prelom metatarzalne kosti i u narednih mesec dana neće moći da pomogne ekipi, javljaju španski mediji.

Izabrane vesti

Napadač Slepih miševa je u subotu popodne zamenjen na poluvremenu na utakmici sa Betisom (2:1), a danas, nakon pregleda kod lekara, ustanovljeno je da mu je pukla kost u stopalu. Prva prognoza lekara je četiri nedelje mirovanje, ali na to treba dodati i vreme potrebno da se vrati u formu, pa je pitanje kolike su šanse da Gomez zaigra pre sredine aprila.

Čelnici i stručni štab  Valensije čupaju kosu s glave, pošto kao da je neko prokletstvo palo na ekipu u februaru. Maksi Gomez je peti prvotimac koji se povredio u prethodnom mesecu. Pre njega iz konkurencije za tim je ispao štoper Elijakim Mangala, koji je 23. februara povredio ložu, istu povredu 10 dana pre njega doživeli su defanzivni vezista Franses Kokelan i napadač Rodrigo, a početkom meseca, 2. februara, pukli su ligamneti kolena defanzivcu Ezekijelu Garaju, za kojeg je sezona završena.

Jedina dobra vest za Valensiju je što je u subotu protiv Betisa (2:1) prekinula crnu seriju od pet uzastopnih poraza na svim frontovima.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara