Profesor za aparate

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.03.20. | 14:39

Preiskusni Dejan Paunović koji je u sredu u Barajevu osvojio 1.032.858 MOZZART dinara u trenutku dobitka bio je kaže hladan kao špricer

Znate li kako izgleda profesionalni igrač, profesor za sve buduće šampione igara na aparatima? Pa, sve i da ne znate, pogledajte u oči Dejana Paunovća, MOZZART PLATINUM džekpot milionera iz Barajeva! Momak je, pazite dobro u sredu osvojio 1.032.858 MOZZART dinara, a nije ni trepnuo! Kako je to moguće?

“Hladan sam kao špricer! Decenije iskustva, pa i vrteška sreće na MOZZART aparatima su me podučavali taktici. To vam je kao kada volite brze automobile… Niste majstor ako se ne obradujete kao malo dete, pa stisnete gas do daske da svi vide ko ste. Jak sportski auto i aparat moraju da se osete, da se pritegnu do daske i da se uživa. Suština je da igrate iz zadovoljstva, da osetite adrenalin, a da se ne grčite na stolici. Daju, daju mašine, znam ja to najbolje, što mogu da potvrde i drugari iz kladionice”, reako nam je Dejan iz šampionske fotelje, pa sugerisao.

Izabrane vesti

“Mogao bi MOZZART u Barajevu da radi do duže u noć. Ja, a to će vam svaki iskusan igrač reći nisam ljubitelj kratkog druženja sa mašinom. Za dobitak se nekada i do kasno u pregovara sa igrama, linijama, ulozima. Lično čim sednem za aparat trudim se da se što pre zbližim sa mašinerijom”

Inače, čuli smo da se niste ni makli sa stolce kada je na ekranu zablistao PLATINUM džekpot dobitak?
“Nisam, tačno… Pa i kada sam isplaćen na licu mesta sam se oprostio od 200.000 dinara, čašćavajući drugare sve po redu. To vam je igrački život ukratko. Pare cirkulišu, a važno je da igra ne prestaje”, rekao nam je Dejan Paunović, inače po struci dizajner nameštaja.

“Konstruisao sam svoj model kreveta od punog drveta. Sve je kod mene puno i pravo, kao i džekpot snovi na madracu koji najbolje šuška kada ga napunite dobitkom sa MOZZART aparata”, poručio nam je naš veseli Dejan Paunović, šaljivdžija, drugarčina, naš MOZZART doajen iz Barajeva.

Ukoliko i sami želite da krenete Dejanovim stopama, bitna informacija glasi da i u martu traje igračka groznica. PLATINUM džekpot dobitke i ovog meseca množimo s čistom desetkom kao što smo to činili i u januaru i februaru.

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara