Dečak iz Albanije dobio ime po velikom treneru, Radomir

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 17:31

Kolega iz susedne zemlje obožavao je Radomira Antića pa je svog naslednika nazvao Radomir

Pre godinu i po dana, u svojoj kući na Zlatiboru, ugostio nas je Radomir Antić. I to baš onako kako dolikuje pravom domaćinu. Srdačno, otvorenog srca. Uz slatko, kafu, sok i rakiju ostali smo sa Misterom duže nego što smo mislili. Kao novinar radio sam intervju za naš portal, Mozzart Sport, dok je moj sin bio oduševljen pričom sjajnog čoveka koja je bila više nego zanimljiva. Velikom treneru, u tom momentu bio sam siguran, više je stalo da zadovolji radoznalost mog sina, da mu ispriča fudbalske i životne lekcije, da nas ugosti…

Intervju mu je bio u drugom planu. Bilo mu je naročito drago kada je čuo da sin studira španski jezik i književnost, jer mu je u Španiji bila druga kuća. Tom prilikom sinu je poklonio knjigu sa posvetom, fotografisao se sa njim, proveo nas kroz svoju trofejnu salu u domu na Zlatiboru.

Izabrane vesti

Bilo nam je lepo u razgovoru sa divnim čovekom. Često smo razmišljali i radovali se nekom novom susretu u Srbiji.

A sinoć? Kada sam na našem portalu pročitao tužnu vest, muk, praznina, kao da sam ostao bez najrođenijeg…

Odmah sam pronašao fotografije iz doma Antića, pomenuti intervju sa srpske lepotice bez namere da nešto objavljujem. Međutim, pre sat vremena, uz pomoć prijatelja iz Albanije, javio mi se kolega sa tamošnjeg medija. Ne smem da objavim inicijale jer su porodica i posao u pitanju. Rekao mi je da je obožavao Radomira Antića. Da je pre godinu dana dobio sina kome je po slavnom treneru dao ime Radomir.

Neka je dečak živ i zdrav, imaće od koga da čuje čije ime nosi. A mi ćemo se svako uvek rado setiti jedinog trenera koji je do sada vodio sva tri španska velikana.  

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara