Darko Lazović (©HellasVeronaFC)
Darko Lazović (©HellasVeronaFC)

Lider, primer, kapiten: Darko Lazović još godinu dana u Veroni

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 17:54

Italijanski klub ozvaničio produžetak saradnje sa 33-godišnjim srpskim krilom

Više dileme nema. Darko Lazović i naredne sezone braniće boje Verone pošto je potpisao novi, jednogodišnji ugovor, potvrdili su sa stadiona Markantonio Bentegodi.

Momku iz Čačka je krajem prošlog meseca istekao ugovor sa italijanskim klubom, ali su pregovori u produžetku saradnje počeli i pre nego što je ona na kratko okončana. Iako je nekoliko dana bio slobodan na tržištu, Lazović je prioritet dao Veroni, a razlog što su se pregovori odužili jeste uslov o smanjenju plate koji su čelnici kluba stavili pred 33-godišnjeg fudbalera. Uslov na koji je Lazović pristao, pa će tako i šestu uzastopnu sezonu nositi dres Đaloblua.

Izabrane vesti

"Lider, primer, kapiten. Ponosni smo što te imamo uz nas, Darkone", napisali su iz kluba povodom Lazovićevog produžetka ugovora. Srpski fudbaler je u Veronu stigao leta 2019. godine iz Đenove i za klub sa Bentegodija odigrao 172 utakmice što ga čini petim strancem u istoriji kluba po broju nastupa, odnosno trećim fudbalerom po broju mečeva odigranih za klub u Seriji A (167), a zanimljivo je da je u svakoj od prethodnih pet sezona makar jednom tresao mrežu u italijanskom šampionatu.

Da je želeo da ostane u Veroni nije krio.

"Moja prva želja bila je da ostanem ovde. Moja porodica i ja smo vrlo srećni u Veroni, bilo je ovo prelepih pet godina i srećan sam što sam u mogućnosti da u ovim bojama nastavim avanturu", izjavio je Lazović za klupski sajt.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024Transferi uživoDarko LazovićVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara