Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Levi dreši kesu - nagrada za Kejna i "dalje ruke" za Pepa i Poketina

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.21. | 16:34

Kapiten Totenhema uskoro dobija novi ugovor...

Gazda Totenhema Danijel Levi poznat je kao čovek koji teško dreši kesu, vrlo je nezgodan i težak pregovarač, ali kada je u pitanju njegev kapiten i najbolji igrač spreman da odstupi od principa kojima se vodi godinama. Kako javlja ugledni Independent, Pevci su napravili prvi korak ka početku konkretnih razgovora oko produžetka saradnje sa Harijem Kejnom.

Mada ima još pune četiri godine ugovora Levi veruje da je pravi trenutak da jednom od najboljih napadača današnjice ponudi novi dogovor po kom će ovaj dobiti i značajno veću platu. Isti izvor navodi da Kejn trenutno zarađuje 200.000 funti nedeljno, što po novom ugovoru trebalo da bude "debelo" premašeno.

Izabrane vesti

Poslednji put Hari Kejn je potpisao sa Totenhemom 2018. godine. Na taj način klub iz Londona odbio je nekoliko zainteresovanih klubova, među kojima su najkonkretniji bili Real Madrid i Mančester Junajted. Ovo što Levi sada planira da radi praktično je isti recept. Novi ugovor značio bi da reprezentativac Engleske svoje najbolje igračke godine definitivno poklanja Totenhemu, a u isto vreme novi talas napada na njega bio bi ugušen.

Independent konkretno "gađa" interesente. Kejna vidi kao veliku želju Pepa Gvardiole nakon što Serhio Aguero napusti Etihad i pritom podseća da je novi šef u Parizu Maurisio Poketino, a dobro je poznato kakav je odnos Argentinac imao sa Kejnom dok su sarađivali na Vajt Hart Lejnu. Ova druga opcija potkrepljena je osnovanom sumnjom da bi Pari Sen Žermen na leto mogao da ostane bez Kilijana Mbapea na koga Real već mesecima vrši veliki pritisak...

Mada bi pregovori u pravom smislu reči tek trebalo da počnu ostrvski list navodi da su prvi pozitivni signali od strane Harija Kejna već stigli. Independent piše kako je 27-godišnji golgeter veoma zadovoljan saradnjom sa Žozeom Murinjom, ima osećaj da sadašni sastav ima potencijal da se bori za trofeja i Danijel Levi želi da iskoristi povoljan momenat. A usput i da nagradi Kejna za izvanredne igre ove sezone.

Kapiten Totenhema odigrao je u svim takmičenjima 24 utakmice, postigao 17 golova i podelio čak 14 asistencija.

I zaista, nagrada za ovakav učinak ne bi trebalo da izostane...


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Hari Kejn

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara