Darko Lazović (©Reuters)
Darko Lazović (©Reuters)

Lazović ima na stolu jednogodišnji ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 13:42

Uprava Verone želi da zadrži 33-godišnjeg fudbalera, njegov agent ovog ponedeljka na pregovorima oko produžetka saradnje

Za 13 dana će, ako se ništa ne promene, srpski fudbaler Darko Lazović će postati slobodan igrač. Ističe mu poslednjeg dana juna ugovor sa Veronom, međutim to ne mora nužno da znači da će mu susret sa Interom, odigran 26. maja u Seriji A, nužno biti poslednji za ovog italijanskog prvoligaša.

Lokalni portal L‘Arena javlja da su čelnici Verone izrazili ozbiljnu želju da zadrže 33-godišnjeg Čačanina, pa su mu zato ponudili novi ugovor. Pregovori traju još od ranije, a ovog ponedeljka će Lazovićev agent otputovati u Veronu, kako bi se definitivno sve dogovorili. Ukoliko pristane na uslove, nekadašnji reprezentativac Srbije će produžiti ugovor do leta 2025. godine.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler čačanskog Borca, Crvene zvezde i Đenove je u Veronu došao na leto 2019. godine kao slobodan igrač. U prethodnih pet sezona je sakupio ukupno 172 nastupa u takmičarskim mečevima, uz učinak od 15 golova i 30 asistencija. Tokom prošle sezone je na većini utakmica nosio i kapitensku traku.

Minuli šampionat Verona je završila na 13. poziciji, tako da će isledeće sezone nastupati u Seriji A.




tagovi

Darko LazovićVeronaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara