Komentari na vest

Lazetić: Evropa nam je bila Harvard, sada je sve što radi TSC postalo - normalno

B

Bstn

pre 13 dana

Za vas seoski klub nije evropa jer nam samo ubijate koef! Zao mi je zbog toga iskreno
Ч

Чокот

pre 13 dana

Бачка Топола није
:

:) :)

pre 13 dana

Siguran sam da navijaš za neki komuna klub iz ‘45! Samo oni imaju takvo razmišljanje
A

Arnaut

pre 11 dana

Jedini koji ubijaju koeficijent i Srbiju su BG blizanci. Bravo za TSC, ponos Srbije!
V

Vanecious

pre 11 dana

Taj seoski klub je za vas beogradske blizance GIGANT!
D

Deki9869

pre 13 dana

Drago mi je zbog TSCa vidi se da rade i planiraju dugorocno. Ove godine da upadnu u ligu konferencije da uzmu koji bod za sebe i Srbiju.Bez obzira na rezultatski losu proslu sezonu u evropi Srpski fudbal je mnogo napredovao sto se vidi sad u zavrsnici prvenstva.
P

Prava mera

pre 13 dana

Realna mera za tvoj klub su rezultati u evropi. Znači razočarenje... Dobili ste priliku, novac od UEFE, novac od mađara, novac od Ratkova, vrhunski uslovi, nov stadion i niste pokazali ništa... Samo ste upropastili koeficijent naše lige. Tako da harvard niste završili. Ustvari toliko loš utisak da te čak ni Soči nije hteo! Osmi klub u Rusiji! Sedi jedan...
A

Avoid

pre 13 dana

O čemu ti pričaš. TSC je za protivnike imao West Ham osvajača lige konferencije, Olimpijakosa i Frajburga, a u kvalifikacijama za LŠ Bragu. Pa to nisu ekipe poput Sabaha, Apoela i ne znam koga. Dečko saberi se, molim te i budi bar malo realan.
V

Vanecious

pre 11 dana

Ti druze pojma nemas o cemu pricas.. O kakvi. Ti parama pricas covece? Tsc ima jako skroman budzet.Vrednost igrackog kadra je 4 ili 5 u nasoj ligi! Igrali su prvi put evropu i to u prejakoj ligi evrope protv tiniba koji vrede 5-10x vise od njih.Zvezdu od 75 mil je punio konje stigao..prema tome
B

Buki 21

pre 13 dana

Lažni Pep,Metalac si izbacio iz lige i otišo ...to nigde ne moze da se pročita.Bata i ti imate dobru pozadinu,mali je ovo grad...
M

Mrzitelju

pre 13 dana

Najlepsi fudbal igrao Metalac dok je on bio, 9-i zavrsili. Otisao posle 20 kola, kupio ga TSV i od tada krenuo potop Metalca. Iz Milanovca sam i isao sam na svaku itakmicu, nadam se da cemo se spasiti. Tad smo prodavali igrace, igrali nereseno sa Partizanom, pobedjivali Vojvodinu… pritom vovek nije spomenuo sebe kao mnogi, sve sto je rekao su cinjenice i pricao je samo o igracima
А

Амависка

pre 13 dana

Шта год да се овде изјави не ваља,какви смо то људи.Све је теорија завере,све је пљувачина.Па о спорту причамо,забави за народ.Опустите се људи,не мрачите одмах,ово треба да буде лепа ствар.Неко је нешто направио ни из чега,уложио део себе.И то траје,у условима где си од старта у дебелом минусу у односу на једне исте фаворизоване по свим питањима.Ајде да угасимо онда све и да постоје само 2 клуба у свему,која је поента...Христос Воскресе,живи били.
N

Nervozni moler

pre 13 dana

U grupi sa westhemom,olipijakosom.prvi osvojio evrokup, a drugi ce najverovatnije u finale ove godine,igrali egal u backoj topoli. Sa domacim igracima, u stadion ulozili 10 - 12 miliona. Prodali Banjca i Ratkova za ukupno 8 miliona(2.5 i5. 5).uzeli nesto od plasmana u LE. Eto ti stadion sí isplatio. Tako se posluje, nije sve u titulama i prasnjavim peharima, poslovati treba znati.
D

Dejani

pre 13 dana

Ovaj preteruje svoju ulogu
s

srka

pre 13 dana

A majke ti, ti znaš kakvo je školovanje na Harvardu. Znaš li uopšte gde je Harvard. Po čemu je on to bolji od našeg univerziteta. Da si rekao, na primer, Lomonosov, ovde bi te mnogo više cenili. Zeznuo si se sa tim Harvardom. Pokazao si sad celoj javnosti da si prozapadni čovek. Sad će pola lige da te minira.
U

Ububhu

pre 13 dana

Vidi se,da,ti ni pored mnogo nižih škola nisi prošao.Nije ni to problem, problem je što komentarišeš.
O

Otac Makarije

pre 11 dana

Lomonosov?Zini zemljo…Obozavam ove rusofile sa svajcarskim satovima,ajfonima, nemackim autima i tehnikom, a od Rusa ideologija i supalj nos do ociju.
s

srka

pre 13 dana

Ajde Lazetiću srpski Gvardiola i ti si dosadio sa tvojim TSC-em. Ko bre da si tri duple krune osvojio. Guraju ti Madjari pare. Doveo si sve najbolje igrače iz srpske lige i opet si treći. Prosipaš ti nekome neku tvoju demagogiju. Trenerčina!!!
g

gost 024

pre 13 dana

Zemljače, imaš li predstavu koliko puta je veći budžet blizanaca, vose, Cuke?
V

Vanecious

pre 11 dana

Idi molim te citaj sta prica Vladan milojevic.Ne razumes ti ovo.
D

Deyan X

pre 13 dana

Kad je klub na zdravim osnovama onda sve lakse ide. TSC je to pokazao. Uz jos samo malo jace finansije bice konkurent i za prvo mesto. Sada da se pojacaju za Evropu a ne da rasprodaju kao proslo leto.
:

:) :)

pre 13 dana

Вест апсолутно нема везе за близанцима истворене за залуђивање народа и лечење комплекса, па се моли обожаваоци петокрака да се скину са вести и бар негде да оставе макар мало простора за нас остале. Велика подршка ТСЦ- у и Чуки да остану на свом путу и покажу да се може направити пуно са “мало” новца…
s

srka

pre 13 dana

Ko nema para?! TSC?! Znaš ti da njih sponzoriše MOL najjača naftna kompanija na Balkanu. Puni su ko brod. Da nije našeg uvaženog i dragog nam predsednika, pa im ne dozvoljava da budu šampioni, oni bi bili novi Obilić. Ali bez brige, dok nam je Vučka, biće pošteno prvenstveno, ne sekirajte se.
V

Vanecious

pre 11 dana

@srka Njih ne sponzorise nego poseduje MOL.Oni su ako jos nisi provalio,PRIVATAN KLUB. Koliko god da imaju nemaju vise od one dve rupe bez dna iz beograda.
D

Don Vito Corleone@Dragoo

pre 13 dana

@Dragoo – Kakva je razlika igrati LŠ i ostle evropske lige?! Nema razlike! Krajnji ishod je isti – zadnji u grupama i neprepoznatljivi na evropskim listama! Jedina je razlika što LŠ donosi više zagarantovanog novca, ali pitanje je gde taj novac završi?! To niko ne zna, jei’ da?!
Х

Хвала...

pre 13 dana

...за ону изјаву после утакмице у Тополи, тада је све кренуло.
D

Don Vito Corleone@Xao

pre 13 dana

@Xao – rasizam je ono što su evropski klubovi pokazali prema Brukariju, posle toga što “je bio najbolji strelac i igrac Zvezde u LS”! Zaista su rasistički i ksenofobično nastrojeni ovi Evropljani kada nisu zvali jednu takvu gromadu kao što je Brukari! A, drug Terzić je po medijima izjavljivao da ima ponudu za Brukarijaod 11 milki! Veruješ li ti u te priče za tvoje strip junake Miki Mausa i Šilju?!
П

Па...

pre 13 dana

...кад неко верује да је Павловић коштао 10 милиона, што не би веровао у било шта?
S

Saša Le

pre 13 dana

Gde su vam oni silni miloni što ste "dobili" kao bonus za Sadika?! Cifra je išla i preko 10 miliki, a dobili ste što bi mi iz Le rekli: od tri najgolem.
O

Otac Makarije

pre 11 dana

@Sasa Le…sto bi rekli mi koje nas zabole…ulozili u stadion u Leskovac da se igra prva liga godinu, dve…a onda sa Zajecarom i Loznicom trka za najlepsi srpskoligaski stadion.
l

lool

pre 13 dana

Van TSCa nula!Sedi tu
N

Nick123

pre 13 dana

Čestitke TSC-u , uneli su osveženje u domaći fudbal ,igraju sa domaćim igračima i imaju lep stadion ,kad igraju sa večitima skoro uvek je tesno. Kad bi imali još ovakvih ekipa bilo bi bolje
D

Dzi

pre 13 dana

Razumes se ti u Harvard...
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

Čestitka za Lazetića i TSC! Samo da pitam veleumove koji vode Zvezdu, kako to da TSC ostvari ovakve rezultate bez Afrikanaca, a Zvezdi se cela koncepcija svodi na angažovanje Afrikanaca. Rezultati i TSC i Zvezde u Evropi su isti (ptpuno nevidljivi)! U čemu je prednost dovoditi Afrikance?!
X

Xao

pre 13 dana

Bukari je bio najbolji strelac i igrac Zvezde u LS, tako da oladi malo sa svojim rasizmom
I

Igy

pre 13 dana

Majstore, da nije onog koji mora da se pokloni Viktoru,da mu čini usluge, taj isti Tsc ne bi bio ni u prvoj ligi.. Tako da, sve nam je poznato
D

Dragoo

pre 13 dana

Pa mi necemo da budemo treci vec prvi i da igramo ligu šampiona. E to je razlika.
A

Alex20

pre 13 dana

Komentar ti je jako glup i povrsan da bi svaka dalja diskysija bila.suvisna.
G

GOST 510

pre 13 dana

Ostavaruje rezultate u našoj smešnoj ligi . Već neki malo bolji rumunski ili mađarski klub bi im predstavljao ogroman problem.
P

Podraščanin7653

pre 14 dana

Pozdravlja vas vaš Potke, Lazetić radi ozbiljan posao, a i klub se ponaša vrlo profesionalno i odmah su tu i rezultati, bas bas pametno rade, čist primer kad je klub privatan kako se ophode sa novcem, a ne kao partizan i zvezda koji imaju milione ali te iste milione uzmu ti koji su im ih i dali, pročitani si oni odavno ali opet ne mozemo im nista. Sportski pozdrav
G

Gost1976

pre 14 dana

Kobje vlasnik TSC-a ? Odgovori tačno molim te. Kako se to privatizuje Zvezda? Dođe neki naš privrednik čuveni i odluči da je prodaja mladih igrača biznis i samo to radi kao Čuka i TSC i onda u Evropi prođeš kao Čuka osramotiš se i klub i srpski fudbal. Privatizacija nije jedini model..ko je vlasnik Bajerna,Reala,Barselona,Ajaxa..?
И

Истина

pre 13 dana

У Србији не постоји закон о приватизацији спортских клубова. Нико није власник било ког клуба. Сви клубови су власништво групе грађана.
@

@Истина

pre 13 dana

Чукарички је приватан клуб и он је ДОО, није удружење грађана!