Lazetić doveo Lazetića

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 15:03

Bivši napadač Crvene zvezde stiže na pozajmicu u TSC

Nije išlo u Milanu, nije mu se posrećilo na pozajmicama u Altahu i holandskoj Fortuni Sitard. Nekadašnji napadač Crvene zvezde Marko Lazetić pokušaće da karijeru oživi u trenerskoj radionici rođenog strica Žarka Lazetića. Sport Klub prenosi da će momak rođen 2004. godine narednu sezoni provesti u redovima TSC-a kao pozajmljeni fudbaler Milana.

Donekle, i očekivano. Srpskom predstavniku u Ligi Evrope potrebno je pojačanje na poziciji napadača, posle odlaska Marka Rakonjaca u Mađarsku. Nekada jednom od najtalentovanijih napadača u zemlji potreban je klub koji će mu omogućiti da se razvija kroz adekvatnu minutažu.

Izabrane vesti

TSC je već angažovao štopera Makija Banjaka u toku prošle sezone, na istoj poziciji stigali su i hrvatski internacionalac Luka Capan, kao i povratnik iz inostranstva Dušan Stevanović, kao i desni bek Stefan Jovanović.

Ugovor je produžen sa golmanom Nemanjom Jorgićem, ofanzivnim vezistom Bencem Šošom, a profesionalni ugovor potpisao je Stefan Trajković. Klub su napustili Goran Antonić i Miloš Cvetković, kojima su istekli ugovori, iskusni desni bek potpisao je za Čukarički.


tagovi

Marko LazetićŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara