Lazar Ranđelović (©MN Press)
Lazar Ranđelović (©MN Press)

Lazaru Ranđeloviću se smeši nova pozajmica

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 10:36

Atromitos već započeo pregovore sa krilnim fudbalerom

Ni tri uzastopne pozajmice nisu pomogle Lazaru Ranđeloviću da se nametne Olimpijakosu, pa će srpski fudbaler minutažu morati da traži na drugoj destinaciji. Doduše, ovog puta za promenu u Grčkoj.

Tamošnji Sport24 piše da je Ranđelović u pregovorima sa prvoligašem Atromitosom, koji je prethodnu sezonu završio na 11. poziciji, šest bodova daleko od opasne zone. U klubu iz Peristerija se uzdaju u činjenicu da Olimpijakos ne računa na srpsko krilo, a nakon ostvarenog prvog kontakta između dveju strana vlada optimizam da bi posao uskoro mogao da bude završen, napominje pomenuti medij.

Izabrane vesti

Ranđelović je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u Rubinu, ali nije oduševio. Na 23 utakmice u svim takmičenjima postigao je samo jedan gol, a kako se sezona bližila kraju minutaža mu je bila sve manja te se moglo naslutiti da se neće zadržavati u Kazanju.

Brzonogi fudbaler je u Olimpijakos stigao pre šest godina iz niškog Radničkog u transferu vrednom 550.000 evra, međutim, nije ispunio očekivanja u Pireju. Za ovogodišnjeg osvajača Lige konferencije odigrao je 75 utakmica i ostvario učinak od sedam golova i pet asistencija, a osim u Rubin, grčki velikan slao ga je na pozajmice još u Ural i Leganes.


tagovi

Lazar RanđelovićOlimpijakosLetnji prelazni rok 2024Atromitos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara