(Star sport)
(Star sport)

Lazar Romanić nije zamena za Saldanju: Još jedan špic stiže u Humsku

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 08:34

Crno-beli istrajni u nameri da im prioritetni vođa navale bude stranac

Maltene je „spakovan“ Lazar Romanić. Još da pređe Pančevački most i zaputi se ka Autokomandi kako bi bio promovisan u novo, deseto, pojačanje Partizana ovog leta.

Napadač Železničara je tokom nedelje veče odigrao verovatno oproštajni meč za klub u kome je proradio posle epizode u Grčkoj i skrenuo pažnju do te mere da ga Aleksandar Stanojević poželi u timu. Sve informacije ukazuju da su čelnici dva kluba blizu dogovora oko visine obeštećenja i da će 26-godišnji napadač uskoro zadužiti crno-beli dres.

Izabrane vesti

Od procedura zavisi da li će se to desiti već danas, sutra, za koji dan... Daleko je važnije stručnom štabu srpskog viceprvaka da na raspolaganju ima još jednu opciju u ofanzivi, s tim da ostaje pri stavu da dovede i dodatnu. Naime, kako se može čuti, Lazar Romanić nije direktna zamena za Mateusa Saldanju koji bi do kraja prelaznog roka trebalo da napusti Humsku.

Rečeno je Mozzart Sportu da će Partizan u naredne dve sedmice „napasti“ još jednog centarfora, gabaritnijeg, ubojitijeg. I sva je prilika da će i to biti – stranac. U klubu imaju više fudbalera na radaru i samo od nijansi zavisi za koga će se opredeliti, onda i krenuti u realizaciju.

To se neće desiti pre nego što Saldanja ode. A kad ode, zameniće ga, takođe, legionar. Uostalom, prateći karijeru Aleksandra Stanojevića lako je moglo da se zaključi da je uvek u špicu imao stranca na koga se oslanjao. U prvom mandatu to je najpre bio Gabrijel Kleo, a po odlasku Brazilca njegov sunarodnik Eduardo Pašeko, potom Prins Tejgo; u drugom je zahtevao i dobio povratnika u liku Rikarda Gomeša, a ovaj postao prvi strelac Mozzart Bet Superlige. I na drugim adresama, u Kini, Turskoj, Izraelu, uglavnom su stranci bili vođe navala Stanojevićevih timova.

Takav je plan i sad, što znači da bi Lazar Romanić pride može da bude koristan i na krilu – čekao šansu s klupe, gde je već jedan špic angažovan tokom leta, Đorđe Jovanović, a zajedno s njim i starosedelac Nemanja Nikolić.


tagovi

Mateus SaldanjaLazar RomanićFK PartizanŽelezničar PančevoMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara