Lazar Marković se vratio u Partizan!

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.19. | 22:13

Nekadašnji as crno-belih potpisao ugovor na tri godine i licenciran je za Ligu Evrope

Doveo je Partizan pojačanje u napadu! Novo-staro lice u Humskoj, kojem će se Grobari obradovati. Ugovor sa Partizanom i to na tri godine potpisao je Lazar Marković, nekadašnji reprezentativac Srbije. I što je najvažnije, uleteo je "u pucanj", pa je licenciran i za Ligu Evrope dva sata pre isteka roka!

Kada su navijači već digli ruke da će klub dovesti novog napadača u smiraj prelaznog roka, odjeknula je bomba iz Humske. Pregovori dve strane su dugo trajali, maltene celog leta, ali je sve vreme bila prevelika distanca između kluba i Markovića u uslovima.

Izabrane vesti

Na kraju, ipak, kako je objavio Telegraf, uslovi su utanačeni, a prepreka za realizaciju posla nije bilo ni zbog toga što je prelazni rok zvanično završen, jer Marković stiže u Partizan kao slobodan igrač, pošto mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Liverpulom.

Možda se može reći da Marković nije tip napadača koji je Partizanu potreban, ona klasična devetka, kao što je Umar Sadik ili Ognjen Ožegović, koji je otišao u Darmštat, ali će Lazar sigurno biti od velike koristi crno-belima, pogotovo za Ligu Evrope, jer je skupio dosta iskustva nastupajući u Portugaliji, Engleskoj, Turskoj, Belgiji...

Markoviću je povratak u Partizan možda i najbolja opcija od svih koje je imao ovog leta, jer se vratio u dobro poznatu sredinu, u kojoj je fudbalski prohodao, u kojoj je odskočio u zvezde i gde će moći da rehabilituje karijeru, koja je krenula stranputicom od dana kada je prešao u Liverpul, koji nije imao strpljenja za njega, već ga je slao na pozajmice širom kontinenta.

Pominjalo se tokom letnje "pijace" da bi Lazar Marković mogao da pređe u zagrebački Dinamo, ali ta informacija, da pregovori postoje, nigde nije dobila zvaničnu potvrdu.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara