Lazar Jovanović operisan, uskoro na terenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.24. | 12:29

Mladi krilni fudbaler preskočiće gostovanje u Monte Karlu

Ima Vladan Milojević problema uoči gostovanja Monaku, pošto će susret u kneževini preskočiti Mirko Ivanić, dok je neizvestan i dalje nastup slovenačkog štopera Vanje Drkušića. Probleme ima i šef stručnog štaba omladinskog tima crveno-belih Nenad Milijaš.

On će mladom timu Monaka suprotstaviti tim bez Lazara Jovanovića. Krilni igrač, doveden iz Vojvodine u letnjem prelaznom roku, pre nekoliko dana podvrgnut je hirurškom zahvatu. U pitanju je rutinska operacija čvorića i tkiva kod vrata.

Izabrane vesti

Pomenuta operacija neće dugo odvojiti Lazara Jovanovića od terena. Posle izlaska iz bolnice, omladinski reprezentativac Srbije je počeo sa treninzima. Procene kažu da bi u najkraćem roku mogao ponovo da bude na terenu. Sasvim sigurno zauzeće mesto u mladom timu Crvene zvezde protiv Barselone 6. novembra.

Sin proslavljenog Laneta Jovanovića dobijao je šansu kod Vladana Milojevića na početku Mozzart Bet Superlige. Upisao je i asistenciju u remiju protiv lučanske Mladosti. Kasnije je napravio klasičan mladalački propust, kada se veče pre večitog derbija provodio sa poznatim influenserom, potom sve to okačio na društvene mreže.


tagovi

Lazar Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara