Lautaro Martinez (Foto: Reuters)
Lautaro Martinez (Foto: Reuters)

Lautarov agent pregovarao sa Realom i Atletikom

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.05.21. | 17:24

Ipak, Argentinac je tek rezervna opcija madridskih klubova

Dobrih 11 godina su na Đuzepe Meaci čekali na Skudeto, a onda kada je konačno stigao, nisu mogli pošteno ni da ga proslave. Dugo iščekivani uspeh ispratila je finansijka nestabilnost u klubu, koju će uprava Intera pokušati da reši ili pak ublaži u predstojećem prelaznom roku, u kojem bi dobar deo novca mogao da obezbedi prodajom Lautara Martineza.

Argentinski napadač je u prethodnih godinu i po dana bio meta brojnih evropskih klubova. U potrazi za Aguerovom i Suarezovom zamenom pikirali su ga Mančester Siti i Barselona, u jednom trenutku je čak bio vrlo blizu katalonskog kluba, međutim, zbog loše finansijske situacije u španskom klubu, Lautaro je ostao u Milanu i sa Romelom Lukakuom stvorio LaLu tandem, koji je Inter vodio do titule. Uprkos svemu, Lautarova budućnost, prema navodima Marke, mogla bi da bude u Španiji. Doduše, ne u Barseloni, već u Madridu, jer kako saznaje pomenuti list, Lautarov agent, Alehandro Kamano, sastančio je prethodne nedelje sa predstavnicima Atletika i Reala.

Izabrane vesti

Ni jednima ni drugima Lautaro nije prva pik. Realova velika želja je Erling Haland, čiji će transfer biti gotovo neostvariv ovog leta, posebno jer je sportski direktor Dortmunda Joakim Vacke nedavno govorio kako će Norvežanin i naredne sezone nastupati za Milionere. Stoga u Realu žele da se osiguraju u slučaju da Vacke održi reč.

Atletiko će s druge strane sačekati odluku Luisa Suareza, koji u ugovoru ima klauzulu po kojoj u svakom trenutku može da napusti klub bez obeštećenja. Ukoliko Urugvajac odluči da promeni sredinu, što će u slučaju da Rohinlankosi danas osvoje titulu, biti gotovo nezamislivo, na Vanda Metropolitanu će krenuti po Lautara.



tagovi

Lautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara