Laksalt odjavljuje Atalantu zbog 500.000 evra?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 18:35

Preokret na pomolu i transfer u Francusku

Jutros je izgledalo kao gotova stvar, sada je na korak od propasti - transfer Dijega Laksalta u Atalantu ozbiljno je ugrožen zbog poziva koji Urugvajac očigledno nije mogao da odbije!

Iako su tokom dana stizale informacije da je Milanov univerzalac na putu da potpiše za tim iz Bergama tokom dana se nekako sve okrenulo naopako! Laksalt je dobio poziv Marselja, a milanski dnevnik Gazeta delo Sport tvrdi da Urugvajac sada odugovlači da dođe u Bergamo kako bi probao što pre da dogovori transfer u Olimpik.

Izabrane vesti

Razlog za preokret je, pazite sada, 500.000 evra! Toliko, naime, iznosi razlika u plati između onoga što daje Atalanta i ono što je spremio Marselj, a to je 2.000.000 evra neto po sezoni.

Atalanta je, podsetimo, trebalo da dobije Laksalta na pozajmicu do kraja sezone, uz opciju kupovine na 12.000.000 evra, dok je Marselj trenutno samo blizu dogovora s igračem, ne i Milanom. U Gradu mode su izuzetno frustrirani zbog razvoja situacije, jer su klubu potrebna sredstva kako bi se zatvorila finansijska konstrukcija za narednu sezonu.

Videćemo šta bi trenutna situacija mogla da donese...

Foto: reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara