Lakčević posle debija: Partizanov DNK se od malena ugrađuje u svakog od nas

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.19. | 11:13

Nikola bi sebe opisao kao krilnog napadača koji može da igra levo i desno, a ističe se na sajtu kluba da simpatiše način na koji igra Brazilac Nejmar

Upoznali smo dobro Strahinju Pavlovića i Filipa Stevanovića, a među talentovanim klincima koji dolaze Partizan ima i Nikolu Lakčevića. U pitanju je još jedan izdanak Partizanove omladinske škole koji je protiv Rada debitovao u crno-belom dresu.

Nikola je igrač rođen 1999. godine, a sebe bi sebe najbolje opisao kao krilnog napadača koji može da igra levo i desno. Voli Nejmara, najdraža utakmica mu je ona u Teleoptiku protiv ekipe Borca iz Čačka 2:1.
"Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNК koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb", rekao je Lakčević posle utakmice.

Izabrane vesti

Naravno, nije zaboravio da se zahvali stručnom štabu na dobijenoj šansi.
"Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Кalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe… Mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše", istakao je Lakčević.

Nije baš ni lako zaigrati prvi put za Partizan.
"Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao".

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara