Lajpcig iznenadio u Segundi: Martinez stiže za 2.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.01.20. | 14:10

Reč je o jednom od najtalentovanijih golmana Španije

Peter Gulači je neprikosnoven, a Ivonu Mvogu je dojadilo da čeka i traži da ide. Možda će doduše morati malo da se strpi, ali rastanak ne vrlo blizu, jer je Lajpcig reagovao i ugovorio dolazak jednog od najtalentovanijih golmana Španije. Iz Segunde stiže Hosep Martinez, 21-godišnji golman Las Palmasa koji će do leta ostati na Kanarskim ostrvima.

Ali ni dan posle toga. I sam se poprilično potrudio da izdejstvuje odlazak iz Las Palmasa. Poslednji meč kod Pepea Mela odigrao je još početkom novembra kada je primio gol na njegovu dušu i pride zadobio povredu članka i za to oputžio lekarski tim. U klubu su to shvatili kao Martinezov pokušaj da izazove netrpeljivost i primora upravu da mu dozvoli da ide.

Izabrane vesti

Očigledno mu je uspelo, Las Palmas je već gurnuo Alvara Valjesa u vatru i bilo je jasno da se samo čeka prava ponuda. Martinez je od starta znao da je to RB Lajpcig, koji će za mladog golmana platiti obeštećenje od 2.500.000 evra. Na to treba dodati i neke bonuse.

Do kraja sezone ostaće na Kanarima, očekuje se čak i da se posle svega vrati na teren, ali potom ide u Lajpcig, ugovor na četiri godine.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara