Bulaj Dija (©SS Lazio)
Bulaj Dija (©SS Lazio)

Lacio našao novu omiljenu tezgu: Doveden i drugi napadač Salernitane

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.24. | 21:54

Zanimljiv izbor Marka Baronija

Nije se mnogo toga dešavalo u Laciju ovog leta i definitivno najveća promena u odnosu na prošlu sezonu biće ne toliko ni odlazak Igora Tudora posle samo tri meseca, koliko to što je klub posle osam godina napustio Luis Alberto.

Nebeskoplavi su u međuvremenu nastavili da se pojačavaju, otkupljen je Mateo Genduzi od Marselja za 13.000.000 evra, stigao je i Tidžani Noslin iz Verone za gotovo 9.000.000, a doveden je i drugi napadač Salernitane. Posle Luma Čaune, Lacio je doveo i Bulaja Diju.

Izabrane vesti

Kako je objavljeno, u pitanju je jednogodišnja pozajmica vredna milion evra, posle čega je Lacio u obavezi da otkupi Diju za još 11.000.000 evra. Ugovor će tada biti potpisan do juna 2028. godine.

Dija se u prošloj sezoni nije proslavio, postigao je samo četiri gola na 18 utakmica u svim takmičenjima. Imao je dosta problema sa povredama, ali su u Laciju procenili da bi on mogao da pomogne ekipi da napreduje.

Doduše, novu sezonu započeo je na pravi način, pošto je u meču Kupa Italije sa Specijom postigao dva gola uz asistenciju. Pravi način da se oprosti od Salernitane.


tagovi

Bulaje DijaLetnji prelazni rok 2024LacioSalernitana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara