Komentari na vest

Lacio još u igri za Ligu šampiona, raspored mu ide na ruku

G

Gostgost

pre 14 dana

"Neznalica" Stefan Mitrovic pocinje utakmice u Serie A, a "supertalentovani" i "4 miliona" placeni stoper Ilic jos nema ni minut na terenu.
9

999

pre 14 dana

Inace je isto tesko nametnuti se u ekipi koja ide u LS i ekipi koja je po igracima mozda i najslabija ekipa lige🤦‍♀️ ovakvi spinovi su niski, cak i za tvoje jakooo niske standarde.
G

Gostgost

pre 14 dana

To sto su oni u igri za LS je statisticka greska, sledece sezone ce se boriti za opstanak. Pritom, ako su ga platili toliko, sigurno ga nisu planirali da greje klupu. Osim, pazi sad teoriju zavere, ako ga nisu platili toliko, nego daleko manje a drzava dodala Partizanu do 4 miluona, tj. cifre koju nasi mediji uporno potenciraju? To bi objasnilo dosta toga. Ili jos bolju teoriju zavere - decko je prosek koji je zalutao tamo zbog menadzera. Sve u svemu, on je uspeo, zaradice pare, a karijera ce mu biti kao kod Nece Mihajlovica, Filipa Stevanovica, Nemanje Jovica i slicnih "supertalenata". Nisu ovo spinovi, ovo su cinjenice. Demantuj me, molim te. A za standarde ne brini, da postoje standardi, ne bismo ni pricali o Ilicu kao talentu i reprezentativcu.
j

jshejeejej

pre 14 dana

laciooo volaa laciooo
D

Delija penzioner

pre 14 dana

Vola una aquila per cielo , piu in alto , sempre volera ...