Igrači Intera (©AFP)
Igrači Intera (©AFP)

Kvote u Mozzartu na Inter, Lion, PSV i AEK najveće na svetu

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.08.23. | 10:39

Nigde nećete moći da nađete veće

Evropski klupski fudbal se vratio na male ekrane, i u kladioničarske liste. Počeli su svi najjači šampionati, tako da bukmejkerima Mozzarta nije bilo teško da naprave specijalnu promociju.

Naime, na četiri utakmice će kvote u svakom minutu biti najveće na svetu. U pitanju su jedinice na pobede Intera, Liona i AEK-a, odnosno dvojka na PSV. Sve utakmice prvenstva Italije i Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Inter je prošle sezone odigrao na relativno visokom nivou. Tim Simonea Inzagija završio je trećiu Seriji A, dok je osvojio Kup Italije. Najznačajniji događaj za Nerazure je svakako bio plasman u finale Lige šampiona, ali je Mančester Siti bio jači, iako je borba bila otprilike ravnopravna. Letos su ekipu napustili Marcelo Brozović, Andre Onana, Edin Džeko, Romelu Lukaku i još nekoliko igrača. Od akvizicija vredi izdvojiti Markusa Tirama i Huana Kvadrada. Monca je prošle sezone podbacila na početku šampionata i provela je neko vreme u zoni ispadanja. Međutim, dolaskom Rafaela Paladina situacija se prilično brzo promenila. Bjankorosi su izašli iz opasne zone i smestili se u sredinu tabele završivši na 11. mestu.

LION - MONPELJE (SUBOTA, 19.00), KEC 1,90

Lion je startovao nesupešno u novom prvenstvu Francuske. Sastao se sa ne baš jačim protivnikom - Strazburom. Mogli su Lavovi da izgube 0:2, ali je Taljafiko postigao jedini gol u poslednjim minutima. Tako je serija poraza štićenika Lorana Blana stigla do pet utakmica. Počelo je još tokom leta u prijateljskim utakmicama. Štaviše, Lion je bio inferioran na četiri prijateljska duela i nije postigao niti jedan gol prtoiv Mančester Junajteda, Molenbeka, Selte i Kristal Palasa. Monpelje nije uspeo da pobedi u prvom kolu nove sezone. Ugostio je novajliju Avr i odigrao nerešeno 2:2. Za razliku od Liona, Monpelje ima niz od četiri meča bez poraza. Generalno, tokom leta tim je izgubio samo jednom - 0:1 od Nice.

---------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Belodore parfimerije + 10.000 rsd

----------

VITESE - PSV (SUBOTA, 18.45), DVOJKA 1,60

Vitese prošle sezone nije uspeo da se takmiči za proboj u evropsko takmičenje, i u novoj sezoni ekipa Filipa Kokua očigledno namerava da ne ponovi greške. U prvom kolu žuto-crni su se na gostovanju sastali sa Volendamom i uspeli se raduju 2:1. PSV je sjajno počeo sezonu. Tim Petera Boša osvojio je Superkup Holandije, ostavivši Fajenord bez ičega. U prvenstvu Filipsovci nisu imali problema sa Utrehtom, savladavši protivnika sa 2:0 na svom terenu. PSV je takođe uspešno startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, elimionsavši Šturm ukupnim rezultatom 7:2.

AEK - DINAMO ZAGREB (SUBOTA, 20.45), KEC 2,00

AEK je u odličnoj formi o čemu svedoči serija od pet pobeda u nizu i na dobrom je putu da se plasira u predvorje grupne faze Lige šampiona. U prvom meču puleni Matijasa Almeide pobedili su u gostima Dinamo Zagreb sa 2:1. Stoga, sada imaju odličnu priliku da u revanšu kontrolišu situaciju. Dinamo nastavlja da igra izuzetno nestabilno. Poslednja dva meča Modri su odigrali neuspešno. Prvo su remizirali sa Goricom 0:0, a potom se desio sa poraz od AEK-a. Pred Dinamom je veoma komplikovan zadatak da uđe u plej-of.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara