Andreas Skov Olsen (©Reuters)
Andreas Skov Olsen (©Reuters)

Kvote na trijumfe Klub Briža i Lutona su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 10:26

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalno uvod u bogat fudbalski vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Klub Briž u Beligiji protiv Šarlroe i na Luton protiv Plimuta u Čempionšipu.

ŠARLROA – KLUB BRIŽ (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,90

Izabrane vesti

Šampion Belgije ima već tri poraza u osam kola, ali to je normalno u uvek neizvesnoj Župiler ligi. Klub Briž zaostaje šest bodova za liderom Genkom. Šarlroa takođe ima 13 bodova kao i gosti, forma je u usponu, samo jedan poraz u poslednja četiri meča. Klub Briž je pobedio prethodna dva meča na gostovanjima, dok Šarlroa pred svojim navijačima tri trijumfa i poraz, uz smao jedan primljeni pogodak. U protekloj sezoni, šampion je bio uspešniji od narednog rivala, dobio ga je oba meča, na svom terenu sa 4:2, a u gostima još ubedljivije – 4:1.

PLIMUT – LUTON (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,95

Posle ispadanja iz Premijer lige Šeširdžije su očajno krenule i u Čempionšipu, ali se bude. Luton je vezao dve pobede, pa je izašao iz opasne zone. Plimut je samo jednom slavio na šest mečeva. Problem za prošlosezonskog premijerligaša je realizacija, samo pet golova na šest utakmica. Poslednji put kad su ovi timovi odmerili snage, u martu 2019. godine, mreže se nisu zatresle.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najigraniji parovi danabet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara