Navijači Viborga (©Reuters)
Navijači Viborga (©Reuters)

Kvote na pobede Viborga i SJK-a su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 10:21

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o kečevima na Viborg u šampionatu Danske i na SJK u prvenstvu Finske. Te dve kvote nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Poslednja utakmica 6. kola šampionata Danske. Za sada su Viborg i Lingbi izjednačeni pri dnu tabele, imaju po dva poena. Viborg je bolje rangiran zbog gol-razlike (9:13 naspram 3:8). Viborgu je problem odbrana, napadači rade svoj deo posla i na svakom meču ove sezone su postigli barem po gol. Protiv Brendbija čak tri, pa su opet ostali kratkih rukava. Na sva tri duela Viborga i Lingbija u 2024. godini, naravno sve u okviru prošle sezone, došli su kečevi. Dvaput je Ligbi slavio pred svojim navijačima (sa po 2:0 i 3:1), jednom Viborg (2:1).

SJK - GNISTAN (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,90

U Finskoj je prvenstvo stiglo do 21. kola, samo je još jedno ostalo do podele tabele na plej-of i plej-aut. Ono što je sada već definitivno poznato, SJK će igrati doigravanje za titulu i Evropu, dok Gnistan još ima samo teoretsku šansu da se domogne plej-ofa. Gosti su u seriji od četiri vezana trijumfa, odnosno pet utakmica bez poraza. Osmi su na tabeli sa 26 poena, šest manje od šestoplasiranog VPS-a. Moraju danas da savladaju SJK, a potom i u 22. kolu da budu bolji od Ilvesa, ali da istovremeno HJK savlada VPS. S druge strane, SJK-u bi trijumf pomogao da se izjednači na tabeli sa trećeplasiranim Ilvesom, odnosno da priđe lideru KuPS-u na šest bodova zaostatka. U prvom duelu u sezoni, krajem aprila, SJK je kao gost savladao Gnistan sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara