Rikardo Orta (©Reuters)
Rikardo Orta (©Reuters)

Kvote na pobede Rijeke, Moldea i Brage su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.24. | 11:04

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je tradicionalno dan za evropske kupove, odnosno za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Igraju se danas prvi mečevi plej-ofa. Bukmejkeri Mozzarta su spremili tri kvote, i to sva tri keca, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitaju su promo kvote na Rijeku protiv Olimpije u Ligi konferencije i na Molde i Bragu u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

Komšijski derbi u plej-ofu za Ligu konferencije igra se u Rijeci. Tim sa Kvarnera je smenio Željka Sopića posle ispadanja od švedskog Elfsborga u Ligi Evrope, a šansu je dobio Crnogorac Radomir Đalović. On je debitovao pobedom od čak 4:0 nad komšijama iz Pule, Istrom. Olimpija je za vikend igrala nerešeno (2:2) protiv Celja pre četiri dana. Ljubljančani su u prethodnoj rundi eliminisali Šerif i to posle dvostruke pobede od 1:0 i 3:0.

MOLDE – ELFSBORG (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,80

Skandinavski obračun za Ligu Evrope, Molde ili Elfsborg. Pobednik ovog dvomeča idu u grupnu fazu ovog takmičenja, a poraženi se spušta u Ligu konferencije. Norvežani su u prethodnoj rundi izbacili danski Silkeborg, dok je švedski tim bio bolji od Rijeke. Molde je odmarao za vikend, nije igrao Elitseriju, dok je Elfsborg odigrao 1:1 u gostima priotiv Mjelbija.

BRAGA – RAPID BEČ (ČETVRTAK, 21.30), KEC 1,70

Braga je u prošlom kolu eliminisala Servet, za vikend je dobila Boavistu u gostima u Primeiri sa 1:0, pa u dobrom raspoloženju na Munisipalu dočekuje bečki Rapid. Austrijski velikan je iznenadio Trabzon, dok je u domaćem prvenstvu pobedio Tirol sa 2:0. Braga je ove sezone slabija nego prethodnih, otišli su nosioci igre, ali ovaj portugalski klub uvek uspeo dobrom transfer politikom da bude u vrhu portugalskog fudbala odmah iza velike trojke, Porta, Benfike i Sportinga. Rapid je daleko od Salcburga i Šturma, godinama dva najkvalitetnija kluba u zemlji podno Alpa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara