Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Kvote na pobede PAOK-a, Porta i Rendžersa su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 10:43

Nigde nećete da nađete veće

Ovog četvrtka prava poslastica za fudbalske zaljubljenike. Igra se Liga Evrope i Liga konferencije. Nije kvalitet kao Liga šampiona, ali sigurno ima šta da se probere i pogleda. Bukmejkeri Mozzarta za vas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Sve tri su na pobede domaćina, i to PAOK-a, Porta i Rendžersa.

Izabrane vesti

Solunski crno-beli nemaju ni bod posle dva kola Lige Evrope, pa je duel sa Plzenjom na Tumbu poslednja šansa za PAOK da se uključi u borbi za prvih 24 i nastavak bitke za nokaut fazu drugorangiranog everopskog takmičenja. Češki tim ima dva remija na startu grupne faze. Biće to duel nekadašnjih igrača Partizana (nisu igrali zajedno), Andrije Živkovića kod grčkog tma i Svetozara Markovića koji je letos napustio Humsku i preselio se u treće po kvalitetu tima iz Češke, posle dominantnih ekipa iz Praga, Sparte i Slavije. PAOK je za vikend igrao nerešeno u Atini protiv AEK-a, dok Plzenj ima dva vezana trijumfa u domaćem šampionatu.

PORTO – HOFENHAJM (ČETVRTAK), KEC 1,48

Zmajevi imaju samo bod na startu Lige Evrope. Poraz do Bode Glimta u Norveškoj i remi sa Mančester Junajtedom na Dragau je mršav učinak portugalskog velikana. Tim Marka Grujića ima imeprativ pobede večeras na svom terenu protiv nemačkog Hofenhajma koji ima četiri boda. Plavo-beli su bez poraza poslednje četiri utakmice (tri trijumfa i remi), dok je u formi i bundesligaš. Za vikend je pobedio Bohum sa 3:1, pre toga igrao nerešeno u Štutgartu i pobedio Dinamo iz Kijeva početkom meseca u drugom kolu Lige Evrope.

RENDŽERS – FCSB (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,57

Poliicajci iz Glazgova imaju pobedu i poraz posle dva kola Lige Evrope, dok je rumunski prvak iznenađujuće sa maksimalnim učinkom. Pobedio je letonski RFS u Bukureštu i iznenadio PAOK u Solunu. Zna se kako je dobra afmosfera na Ajbroksu, da nosi škotskog velikana koji nije u formu u svom šampionatu. Pre četiri dana je poražen od Kilmarnoka u gostima (0:1), pa zaostaje čak šest bodova za najboljim klubovima u ligi, Seltikom i Aberdinom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara