Fudbaleri Donkastera (©Reuters)
Fudbaleri Donkastera (©Reuters)

Kvote na pobede Donkastera i TPS-a su najveće na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 10:34

Nigde nećete da nađete veće

Narednog četvrtka će da ključa od utakmica u evropskim kupovima, ali ovog tanka ponuda posle kraja reprezentativnih akcija. Bukmejkeri Mozzarta i za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su fiksevi na trijumfe Donkastera u četvrtoj engleskoj ligi i Tps u drugoligaškom karavanu u Finskoj.

Izabrane vesti

Donkaster je lider u četvrtom rangu takmičenja u Engleskoj. Posle pet kola Lige 2 ima četiri trijumfa i poraz, bod više od Nots Kauntija. Herogejt je u donjem domu, na 20. mestu od 24 klubova, sa samo jednim trijumfom, uz dva vezana poraza. Gosti su u seriji od tri pobede i imaju ulogu favorita. Donkaster ima polovična učinak na gostovanjima, po pobedu i poraz, dok Herogejt ima oba poraza pred svojim navijačima, a za 180 minuta nije zatresao mrežu rivala, a primio je tri pogotka.

TPS – JIPO (ČETVRTAK, 17.30), KEC 1,80

TPS iz Turkua je nekada bio član elitne lige Finske, ali sada tavori u drugoligaškom karavanu. Pred poslednju trećinu šampionata ima i dalje šanse da se dokopa najboljeg društva. Drugoplasirani Jaro beži četiri boda. Domaćin je bez pobede na poslednja dva meča, samo bod. JIPO je takođe kandidat za elitu, ima dva boda više od TPS-a, ali čak tri poraza u poslednja četiri meča. U prvom delu sezone JIPO je na svom terenu dobio današnjeg rivala sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara