Kvadrado hoće ugovor do 2022.

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.19. | 16:02

Juventus raspoložen za nastavak saradnje sa Kolumbijcem

Politika Juventusa da veći deo ekipe, čak i rezerviste, čuva produžetkom ugovora trebalo bi da donese korist i Huanu Kvadradu. Kolumbijski reprezentativac ušao je u završnu godinu saradnje sa prvakom Italije, ali već danas su se pojavile naznake da bi znatno duže mogao da ostane u Torinu.

Prema sazanjima Gazete delo sport, Kvadradov agent Alesandro Luki srešće se sa čelnicima Stare dame u oktobru – verovatno tokom reprezentativne pauze –  i tom prilikom bi trebalo da se približe stavovi dve strane kad je reč o novom ugovoru. Bivši fudbaler Fjorentine i Čelsija je raspoložen za ostanak, ali samo pod uslovom da potpiše do juna 2020. Pretpostavka je i da će tražiti veću platu od postojeća 3.500.000 evra po sezoni, čime spada u grupu srednje plaćenih igrača.

Izabrane vesti

Ako pregovori sa Juventusom propadnu, Huan Kvadrado će već na zimu, shodno propisima FIFA, biti u mogućnosti da se obaveže na saradnju bilo kom drugom klubu. S tim da ostaje pitanje da li bi, i ko, mogao da mu garantuje takva primanja.

Huan Kvadrado ima 31 godinu, od 2015. član je Juventusa, dosad je za crno-bele odigrao 140 utakmica u svim takmičenjima, dao je 15 i namestio 30 golova, a poslednji put je zatresao mrežu u sredu veče, na gostovanju Atletiko Madridu u uvodnom kolu Lige šampiona.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara