Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kurtoa posle još jednog velikog neuspeha: Nismo odigrali loše

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.21. | 00:12

Real Madrid u problemima

Ne prestaju muke Real Madrida. Kraljevski klub je poražen na trećoj od poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima. Kako kaže kolumnista As-a, više nije vest kada Real izgubi.

Danas mu se to dogodilo protiv Levantea. Čudna utakmica je to bila. Real je ostao rano sa igračem manje, poveo je, a onda je Levante uspeo da preokrene i dobije s 1:2

Izabrane vesti

Kraljevski klub je pobedom nad Alavesom (4:1) nagovestio je buđenje iz letargije u kojoj se nalazi nedeljama i koja ga je koštala kikseva protiv Alkojana (1:2), Bilbaa (1:2), Osasune (0:0) i Elčea (1:1), međutim...

I pored svega golman Tibo Kurtoa kaže da njegov tim nije odigrao loše.

"Ne možemo da kažemo da je bila loša utakmica. Morali smo da se borimo od 7. minuta. Levante je dobar tim koji uvek pravi probleme svim ekipama", rekao je Kurtoa.

Militao je isključen u osmom minutu utakmice.

"Dobio je crveni u osmom minutu i zbog toga je utakmica bila teška. Borili smo se. Šteta što smo primili gol iz kornera. Nije se mnogo igrao, nadoknada nije ničemu vredela", ističe golman Reala.

Atletiko sada ima sve bolju šansu da napadne titulu. A to je bivši klub Kurtoe.

"Uvek morate da se borite. Borićemo se do maja. Istina je da pobeđuju i da su na vrhu. Moramo da pobeđujemo i mi i da se nadamo da će drugi da gube", kaže Belgijanac.

Real Madrid sada ima 40 bodova iz 20 utakmica. Atletiko je prvi sa 47 bodova iz 18 mečeva.


tagovi

Tibo Kurtoa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara