Kuba dovodi Groskrojca

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 14:36

Stari drugari ponovo u istom timu...

Šampion sveta sa Nemačkom 2014. godine - Kevin Groskrojc (32), na pragu je novog angažmana. Momak čija je karijera krenula silaznom putanjom po odlasku iz Dortmunda trebalo bi da tokom naredne nedelje pojača Vislu iz Krakova.

Groskrojc je trenutno slobodan igrač, a vezu sa poljskim klubom nije teško pronaći. U pitanju je prvotimac i suvlasnik Visle Jakub Blaščikovski. Nemac i Poljak igrali su dugo godina zajedno na Vestfalenu. Kuba je potom otišao u Fjorentinu, kraće vreme igrao za Volfzburg, pre dolaska u Krakov, dok je Groskrojc bio u Galatasaraju, Štutgartu, Darmštatu... Ni u jednom od ovih klubova nije se proslavio ofanzivni bek, pa je karijeru morao da nastavi kao član trećeligaša Irdingena. Ugovor sa Irdingenom istekao mu je u oktobru, od kada traga za novim angažmanom.

Izabrane vesti

Kevin Groskrojc odigrao je više od 200 utakmica za Borusiju iz Dortmunda, postigao je 27 golova i namestio još 37. Dugo već ne igra na nivou od pre pet godina, ali za Vislu bi mogao da bude pojačanje. Radi se i timu koji je na dnu poljskog šampionata i bori se za opstanak.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Kevin Groskrojc

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara