Komentari na vest

Krupne reči Dorivala Žuniora: Možete da snimite ovo što kažem, igraćemo finale sledećeg Mundijala

д

дон јое редингтон

pre 6 dana

пилећи мозгови , нико не коментсрише, падавичара, узео саудијцима 200 милки долата, пар утакмица као повређен и збрисао , ено га на копакабани са курвама , знали су то саидијци , толико фосилног кеша имају да им је овај био само маркетиншки трик, зато су и довели СМС и митровића, они су им донели титулу , а баш нас је занимало како ће деловати тандем , митрогол и самболедо ларедо
B

Baggio

pre 7 dana

U prevodu: ostavite me do svetskog na klupi.
?

??

pre 7 dana

Sta je tu strasno, pa nije to rekao trener angole
P

Pazi

pre 7 dana

Teško. Mada, ove velike reprezentacije nešto ne blistaju u zadnje vreme. Uz povoljan žreb možda i mogu do finala.
A

Aboubakar Oumarou

pre 7 dana

Fali im jedan kreativac i jedan centarfor drugačijih karakteristika od ovih napadača što imaju...
J

Junker

pre 7 dana

Tacno sve ove zemlje u raspadu, poput nase, imaju klovnove na visokim pozicijama koji idu i pricaju javno gluposti. Verovatno ce i ovaj za 2 godine da kaze "Niko nije rekao da cemo biti u finalu, nemoj da lazete".
I

Ime gosta

pre 7 dana

Brazil zemlja u raspadu?Nadam se da si mislio samo na fudbalske stvari..
N

Ne znam šta su igrali

pre 7 dana

Ako kažete da dalje od četvrtfinala nisu došli, a izgubili od nemaca 7:1 u polufinalu u Brazilu. Što se predviđanja tiče, napad bi bar trebao da bude vrhunski 2026, e sad ostale pozicije videćemo.
P

Pep

pre 7 dana

Nisu imali selektore 2010 Dunga nije zvao Marsela, Neymara i Ronaldinja a 2014 Skolari nije zvao Mirandu, Filipe Luisa, Diega sve fudbalere tada viceprvaka EVROPE. Diego Kosta ih je ispalio i izabrao Španiju. Nije zvao Kutinja, Firmina koji je tad imao top sezonu u Hofenhajmu, zatim Lukasa Mouru koji je dominirao u PSŽ i izbacio je iz prve postave Dani Alves a a Silva suspendovan i Neymar je povredjen bio za polufinale. 2018 Dani Alves zbog povrede propusta svetsko tada i dalje najbolji desni bek sveta a Kazemiro biva suspendovan za meč sa Belgijom i isti tragičar kao i 2014 Fernandinjo biva kriv za oba primljena gola. 2022 Brazil na penale ispada od Hrvatske i problem je bio što Brazil nije već u prvom poluvremenu napravio veliku razliku ali su čekali i sporo igrali i posle u produžecima poveli medjutim ipak pred kraj primio gol i na penale ispali falilo je i sreće ali i znanja. 2026 je Prilika da konačno osvoje prvi put još od 2002 i time bi imali najvise titula prvaka sveta u 21. Veku sa 2 titule ako osvoje a imali su najvise i u 20 veku 4 titule. Ukupno najvise 6 svih vremena ako osvoje.
L

Leao

pre 7 dana

Slobodno snimite ovo, tad ti neces biti selektor nekih 80%. Sve i da budes podredices tim nejmaru, koji kad je bio u prajmu nije trenirao kako treba, sada kada je u godinama, igra u saudijskoj arabiji bice omca tebi tebi na vratu, jer neces imati moci da ga sklonis, a nece biti u stanju da pravi razliku. To je jedan od razloga zasto dalje od cetvrt finala videti necete, drugi je taj sto ste tanki igracki kao retko kad u istoriji
L

Lazarinjo cacak

pre 7 dana

Druze,prvo ti pokušaj da sprečis da ti se igraci farbaju molim te.Ako to uspeš i ne dozvolis to,onda ces doci barem do polufinala.Sto se tice finala,mislim da nema sanse...Jos neki mundijal barem.
S

Simke9292

pre 7 dana

Sreca po Brazil pa su zahvaljujući uspesima Argentine povećali broj ekipa koje iz.Juzne Amerike.igraju na WC inače se mozda ne bi ni kvalifikovali kako loše.igraju
P

Pep

pre 7 dana

Jeste da je Brazil u teškoj situaciji ali pobedili su Ekvador i biće to sve bolje kao što je i rekao vraćaju samo pouzdanje ekipi a zamislite Estevao i Endrick za 2 godine kakve će zveri biti uz Rodriga i Vinija. I nadam se da će i Vitor Roke eksplodirati u Betisu ako se sve kockice poklope može Brazil do finala zašto da ne. Svi koji su pratili Dorivala Juniora znaju d aje osvojio Kopa Libertadores sa Flamengom i da je njegov tim igrao prelep fudbal. Potrebno je još malo da se Brazil vrati tamo gde mu je i mesto a to je na tron po šesti put!
0

000

pre 7 dana

I Brazil ima svog Piksija izgleda