Komentari na vest

Krunić: Sve dok imamo matematičke šanse - nije gotovo

N

Nejbi

pre 12 dana

Ne brini se Kruna dok ne dodju Evropske sudije Zvezdanaesterac ce pobjedjivati ,mi nekad slucajno. Jer to je stub crnstva.
I

IQ

pre 13 dana

........neuhranjen........fali mu jedno 10 kg
V

Voždovac

pre 13 dana

Ne znam zašto grobari pljuju Krunića, kad im on danas bio najbolji igrač u odbrani. Kako je preko noći morao da postane prvi golman, sasvim je solidno branio. Videćemo ga u sredu.
Ч

Чокот

pre 13 dana

Дечко, добро си бранио, имаш шансу да постанеш одличан голман, али немој те коректне изјаве типа: "борили смо се", "то је фудбал", "игра се док судија не свира крај" и слично. Омрзнуће те ови твоји. Требало би да оплетеш по судији, противнику, невидљивим силама. Само тако можеш да стекнеш наклоност оних којима је црно бела боја на срцу. Мада мислим да би било боље да побегнеш одатле главом без обзира док те још нису преумили и ментално препарирали као многе што су.
D

Duh sa sekirom

pre 13 dana

Sine ne rise nego nauči da braniš sa malo hrabrosti!!! Indijanac
G

Grga Cvarak

pre 13 dana

Momak je odigrao odlican derbi. Nema mu se sta prigovoriti. Licno sam mislio da ce nam on biti najslabija karika u timu, a ispostavilo se da nas je zapravo spasio bar jos jedno 1-2 dodatna gola.
m

molim?

pre 13 dana

Dečko, kako te nije sramota, i tebe, i Baždara i Nađa? Ništa da ste pokradeni, da nisu bili penali, faul, ništa? Pa jeste, vi ste bili na terenu pa znate, a i ove izjave govore o tome kakva ste gospoda, svaka čast. Sa druge strane, vaša uprava, Kralj, Natho, to su već frustracije. Dobar refleks, Bukari i Šerif i brzo će tebi da skoči cena.
G

Grga Cvarak

pre 13 dana

Ako ne znas na kulturnu izjavu da odgovoris kulturno, onda ne trebas nista ni da pises. Momak je za razliku od vaseg Spajica ispao gospodin. I on i Bazdar i Nadj. Kralja i ostale koji ti se ne svidjaju mozes komentarisati u vijestima koje spominju njihove komentare, a ne ovde gdje ih niko ziv ne spominje niti je momak jednom rijecju rekao nesto ruzno ili lose protiv vas.

Lemi

pre 13 dana

Uzalud nam je to u ovoj zemlji se drugacije racuna i skoro uvek 2 i 2 nisu 4.
D

Dale Ro

pre 13 dana

Ne brukaj se decko, ne bismo videli titulu ni da imamo 5 bodova prednosti posle ovog kola.