Komentari na vest

Krunić nije na spisku BiH, a Mujakić jeste

R

Raša P

pre oko 2 sata

To je baš ono što je Radetu bilo potrebno. Hvala i ako je selektorova namera bila sasvim drugačija.
R

Reč je reč

pre oko 2 sata

Jednom ime Rade i igra u Zvezdi a drugi se preziva Mujakić i igra za partizan tako da je sve jasno kao dan. Da je kojim slučajm ostao u Feneru sve da nema minut na terenu bio bi pozvan.
F

Fakat

pre oko 2 sata

Nije ni Barbarez selektor pa obavlja tu funkciju....
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Pa jos bolje. Bice odmorniji.
g

gost2222

pre oko 4 sata

Kakva greška Barbareza
J

Jovanczv

pre oko 4 sata

Realno Krunic je katastrofa, da je Hvang igrao umesto njega protiv Benfike bila bi druga prica. Ali pravi navijaci su uz njega!
D

Dejanii

pre oko 4 sata

Pa ne može odma biti uigran. Kada je Hwang došao pisalo se kakvog je Zvezda igrača dovela, on ne vrijedi ništa. Ne znaju glupani da je proces dok se upozna sa saigračima na terenu..
@

@Dejanii

pre oko 3 sata

A kad moze biti uigran? Pa nije to video igrica.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

Различити играчи са својим предностима и манама у већој или мањој мјери. Крунић је одличан играч за ЦЗ, био је и Хванг али на жалост више није у истој. Чему омаловажавање Крунића?
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

@Dejani Мирко Иванић и Катаи су били поприличито оспоравани у првој сезони када су стигли. Па и Ндиаје као и многи други! Зашто су појединци рођени само да критикују јесте право питање?
H

Hvang u

pre oko 3 sata

svom prajmu ode u Fajenord, Krunić u svom prajmu bio standardan u Milanu. I onda imamo osnov da uopšte počinjemo raspravu? Hvang prvi put u ligi koja je u prvih 6-7 prvih liga Evrope, Krunić veći dio karijere proveo u Seriji A. Svaka čast Hvangu, strašan igrač koji je jednu od dvije sezone svog prajma posvetio Zvezdi (drugu počinje u Holandiji), ali neće biti nikad bolji nego što je Krunić bio. Druga stvar, da, u pravu ste. Krunić nije u svom prajmu, ali je to taman negdje nivo Hvanga. Manje-više.
D

Drvo

pre oko 2 sata

Ko god da ti je dao minus veze sa fudbalom nema. Posle će ti isti da ga teraju iz kluba kod sledeće greške. Nije problem da li Krunić zna ili ne, on zna, dobar je tehnički, ali lik igra sve u prvoj brzini, kao da je Šurda ženski frizer, a ne fudbaler. Ili da mu menjaju poziciju i pomere na AMC tu bi već mogao da prođe na potez, a dovedu nekog zadnjeg veznog koji trči, seče napade, uklizava, a u napadu nije baš Branko Jovičić nego zna ponešto (ne mora da bude maestro, ali da bije, grize i trči) ili da se raspitaju treba li Donjem Sremu pojačanje u veznom redu.
n

nedano

pre oko 4 sata

Krunic prosjek igrac. Samo mu se poklopilo u karijeri, jer je dosao u milan kad je bio u krizi i tanak sa lovom, pritom su imali dosta povreda na sredini terena pocev od benasera.
B

Boners

pre oko 4 sata

Cudno da se tebi nije poklopilo da stignes bar do Mladosti GAT.
g

gegenpressing

pre oko 4 sata

znači kad te bace u vatru da oreš, a ti odradiš posao i opravdaš poverenje onda se to zove poklapanje
c

cipiripi333

pre oko 4 sata

Ovo je odlicna vest..,da odmori koji dan vise(3-4),onda napraviti mini pripreme on,Radonja,Sivas..,da nam pomognu..!
p

popqdija

pre oko 4 sata

Sivas? ko je Sivas brate, valjda Silas 😂
N

News

pre oko 4 sata

Odma je se znalo sa Krunic nece dobijati poziv dok igra za Zvezdu
f

fredi

pre oko 4 sata

Ne mogu da podnesu Radeta što je došao na Marakanu, a najjači su mi ovi zvezdaši što ga već sada pljuju, čovek dok je osvajao Skudeto, gde su igrali svi ovi ostali? Samo polako, tako ste i Miću Ivanića, tek će da se vidi ko je Rade Krunić. Udri ih doktore jako sutra! Napred Zvezdo
G

Gost Djape

pre oko 4 sata

Svaka cast na komentaru, ajmo Rade, ajmo Republika Srpska, Sutra svi uz Zvezdu. Nek se ori srpaka pesma od Prizrena do Rumije!
Ђ

Ђапе,

pre oko 4 sata

Ти ни на карти не би нашао Призрен,ајде спреми књиге за сутра,и вежбај везивање пертли....
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Ovom sto mi je replicirao na komentar, cemu uvrede, ako ti se ne svidja moj komentar, onda je to tvoj problem, ali nema potrebe za vredjanje i ponizavanje necijeg znanja o geografiji, istoriji ili srpskim osecanjima. Moaj noga je krocila i na druge kontinente, ali to nije tema i ne zelim da to delim sa cinicima kao sto si ti. Napred Zvezdo sutra, da pokusamo da napravimo dobar rezultat.
c

cule87

pre oko 1 sat

@gost djape - to je druže moj zato što smo mi Srbi stoka, samo da opljujemo i uvredimo drugoga... asertivna komunikacija nula! zato sve što nam se dešava i treba da nam se dešava... i svaka ti čast kako si smireno i razumno replicirao na njegove uvrede!