(©Reuters)
(©Reuters)

Krojf prebacio lopticu Mesiju: Sve zavisi od njega i FFP-a

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.05.23. | 22:57

„Morate njega da pitate“, rekao tehnički sekretar Barselone

Saga o Lionelu Mesiju i Barseloni se nastavlja. Iako deo svetskih medija tvrdi da je Argentinac dobio iz Arabije ugovor kakav sport još nije video, od dogovora, izgleda, još nema ništa.

Štaviše, u Barseloni čvrsto veruju da bi Mesi mogao da se vrati na Nou Kamp, ali bi morao da prihvati ugovor dosta slabiji nego što je imao u Pari Sen Žermenu, a o ponudi od Al Hilala da ne pričamo.

Izabrane vesti

Tehnički sekretar Barselone Đordi Krojf, koji će na kraj sezone napustiti klub, danas je na konferenciji za medije prebacio lopticu u Mesijevo dvorište. Na pitanje kolike su šanse da se fantastični Argentinac vrati u klub u kojem je počeo karijeru, Holanđanin je rekao:

Odgovor na to pitanje može da vam da samo Mesi. Svi znate kojim redom se stvari odvijaju. U ovom momentu, sve je na njemu i zavisi od Finansijskog fer-pleja. Dakle, morate da pitate Mesija kakvi su mu planovi. On je još igrač Pari Sen Žermena i ima jednu utakmicu da odigra do kraja sezone“, rekao je Krojf.

Ipak, dao je Holanđanin mali nagoveštaj da se tu nešto zaista dešava.

Na ovu temu više mogu da vam kažu ljudi koji su uključeni u sve to. Ako klub pokušava da dovede Mesija, to znači da može to da učini. Njemu ugovor sa PSŽ-om ističe“.

Reklo bi se da Krojf, ipak, ne „umire“ od želje, kao drugi, da vidi Mesija ponovo u dresu Barselone.

„Mi i sada imamo jako dobar tim. Imamo nekoliko vrlo mladih igrača koji su naša sadašnjost i budućnost. Mnogo toga dobrog je urađeno u prethodnom periodu. Barselona je jedan od najmlađih top timova u Evropi“, podvukao je Đordi Krojf


tagovi

Lionel MesiDjordi KrojfBarselonaPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

Barselona
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara