Komentari na vest

Krojf, Barsa i Miljanićeva Zvezda u fudbalskom DNK: Ne znamo da iskoristimo Vidića, Tadića...

B

Bond

pre oko 2 meseca

Jedan od najperspektivnijih trenera u Srbiji.Principijelan,posten,inteligentan
B

Barum Barum

pre oko 2 meseca

Kad odeš da budeš trener u konunalno-loptačkom udruženju građana, ŽELEZNIČAR Pančevo, svaki podatak je nepotreban. Matematički, to je "deljenje nulom". Želim da ispadne te. I ugasite se. Kao i Obilić.
j

janik fereira

pre oko 2 meseca

iz prve ruke, jako los, pokvaren, lazljiv, mada takvi su svi u srpskom fudbalu
T

Tomaš ue

pre oko 2 meseca

kad sam vide naslov za Piksija..nisam ni ulazio u vest..sve mi je jasno..kakva si šliktara i neznalica..ajde bre..
U

Umjetnici

pre oko 2 meseca

Đe si ti kralju igrao fudbal???? Najezda likova sa laptopovima koji mačku s praga nisu šutnuli,pozavršavali Đorine kurseve i svi stručnjaci postadoše,zato smo tu gde jesmo!
N

NBG

pre oko 2 meseca

Sta ovaj pocetnik od trenera prica? Ko je njega uopste nesto pitao?
D

Dakle

pre oko 2 meseca

Ovom rečenicom da poredi miljanićevu cz sa Krojfovim Ajaksom i Barseloni je kao da poredi balvan sa smaragdom. Takav pokazuje da nije nivo za ozbiljne trenere. Čak priča o trenerima i timovima koje je gledao samo na you tube il čitao po sajtovima. Ima nas puno koji smo uživo gledali miljanićevu početkom 70tih pa i Krojf tj Ajax trenera Mihelsa i Kovača takođe od 71 do 73 kad su baš u bg pobedili Juventus u finalu KEŠ uživo i puno puta na tv. Ako želi naše trenere da poredi sa Krojfom ili Mihelsom. onda to mogu biti Boškov Vasović koji je i Mihelsa učio kao kapiten Ajaksa od 66 do 71a posle bio trener i partizana i cz pa Veselinović i Antić poslednji naš veliki trener. A što se tiče piksijevog kontinuitetu tek je tu lupio. Kontinuitetu bi bio da je Paunović kad je 2015 osvojio omladinsko prvenstvo Sveta postao odma selektor A reprezentacije i ostao dok igra ta generacija i selektora mlađe da ih posle 10tak godina naslede. Ovako među mlađim generacija zadnjih 7 il 8 g nema kvaliteta zbog neznanja i mućkamja u fss gde selektore mlađih selekcija menjaju na svaka 3 meseca. Dajte intervju sa Jokanom Ivićem ili Paunovićem koji su poslednji Mohikanci i znalci trenera koje imamo
F

Fudbal❤️

pre oko 2 meseca

Ti prvo nisi kvalitetna ličnost , veliki si lažov. A u fudbal se razumeš kao sto je i Žarkovi klub.Sa igračima treba biti iskren i direktan a ti to nisi. . .ti pricas o Miljanicu i Krojfu, siguran sam da ne znaš nijednu utakmicu koju su oni vodili. Šlihtaš se imenima da bi sepomerio negde na vise a to samo rezultati mogu da urade. Tadić u Podgorici pusti tu priču o terenu . . .pogledaj na kakvim terenima je igrao Maradona Itd. Problem našeg fudbala je još veći jer su se pojavili likovi kao ti. . .a mnogo vas je. Zanimljiv vam je fudbal kao popularnost i novac . Ti i takvi kao ti . . .vi ne volite fudbal i ne osecet ga.
s

sttao

pre oko 2 meseca

stao sam kod onog drzava se trudi... ne bih dalje citao...
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

Препознао је "визију"
d

djoka bomba

pre oko 2 meseca

cuti bre,oterao te lakijev cale...filozofe
V

Vamos

pre oko 2 meseca

Naravno, nema mjesta za Vidica i Tadica kad nam savez i klubove vode osudjeni i pomilovani bivsi igraci i menadzeri.
L

Lepinja

pre oko 2 meseca

Doktor, ne bi me cudilo da vec na zimu bude u prvih 8…
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

Бивши играч не мора нужно да буде председник савеза. Ако се погледају озбиљнији савези са Запада нема бивших играча на тој позицији. Бивши играч може бити скаут,струка нешто у вези фудбала извршна функција не може,нису квалификовани за тај посао.
k

kikoman

pre oko 2 meseca

Hrvati i Davor Suker prvi primer...ne mor, slazem se, ali kada je sistem dosao do tog nivoa da sve funkcionise, kao u Francuskoj, Engleskoj, Nemackoj, Spaniji itd...kada je potrebno da se fudbal izvede iz 20og i uvede u 21 vek protreban je neko ko je ziveo u tim sistemima...
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

@kikoman Шукер је председник али они имају успеха ми не и ту је разлика. Био Миљанић био Пикси био Терзић сад Џајић као бивши играчи але безуспешно. Имала је Југославија у кошарци и ватерполу људе ван тих спортова на на челу савеза па смо били успешни.
m

marijan kustic je predsednik

pre oko 2 meseca

šuker nije predsednik saveza
z

zmagole

pre oko 2 meseca

Vec u petak krece da mu se ljulja stolica kad ga Kragujevac omlati tri razlike, a do kraja avgusta dobija otkaz pa taman moze na more
k

kendisport

pre oko 2 meseca

Aleksandar Linta 2, posed, posed, tereni, bla bla. Imao dobru polusezonu u karijeri isto kao Linta, iz Pančeva će da ga najure posle par kola, a onda eto ga GAT, OFK Beograd, i ostali giganti superlige. Smesno.
U

Unknown2024

pre oko 2 meseca

Siviću ti li si??
F

Fico

pre oko 2 meseca

Jedan od najbolji i perspektivniji trenera u ovoj nasoj rupi od lige
S

Sad znamo

pre oko 2 meseca

zasto igra sa pola gasa protuv Zvezdane.Sramota