Kristijano Ronaldo ostao bez trenera, Al Nasr merka Piolija, Ćavija, Tuhela...

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.24. | 18:47

Luis Kastro dobio otkaz u Rijadu

Nije Al Nasr bio istinski takmac Al Hilalu u prethodnoj sezoni Saudi Pro lige i prepustio mu je titulu sa čak 14 bodova zaostatka. A kako je i novu sezonu velikan iz Rijada počeo sa pet od mogućih devet bodova, ceh je platio trener Luis Kastro.

Interesantno, samo dan nakon što je Portugalac javno pričao kako nikada u karijeri nije dobio otkaz, klub čiji je zaštitni znak Kristijano Ronaldo mu se zahvalio na saradnji. Utakmica koja je presudila Portugalcu jeste jučešnja, u prvom kolu Azijske Lige šampiona protiv Al Šorte iz Iraka završena podelom bodova (1:1).

Izabrane vesti

Nakon otkaza Kastru, kao glavno pitanje ostaje ono o nasledniku. Delovalo je da je prvi pik Stefano Pioli, a uz njegovo ime, italijanski mediji javljaju da Italijan nije jedini kandidat, već da je spisak poduži. Na njemu se još nalaze Ćavi, Tomas Tuhel, Seržo Konseisao i poljski stručnjak Maćej Skorza, bivši trener Al Etifaka i osvajač Azijske Lige šampiona za 2023. godinu sa japanskom Uravom.

I ovog leta Al Nasr je potrošio skoro 100.000.000 evra u cilju da napadne titulu prvaka države. Stigli su Mohamed Simakan, Angelo, Bento i Vesli, ojačane su deficitarne pozicije, ali sezona nije otvorena na željeni način. Traži se čovek kadar da posloži šampionski mozaik.




tagovi

Al NasrLuis Kastro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara