Kristijano Ronaldo (Reuters)
Kristijano Ronaldo (Reuters)

Kristijano Ronaldo hoće novi ugovor

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.23. | 12:36

Portugalac obavestio čelnike Al Nasra

Povukao je prvi nogu od velikih imena i poveo fudbalsku revoluciju u Saudijskoj Arabiji. Za Kristijanom Ronaldom su potom na Arabijsko poluostrvo stizali Benzema, Nejmar, Kante, Marez, Kulibali, Fabinjo, Firmino i ostala zvučna imena svetskog fudbala. Svima je bilo lakše da povuku nepopualran potez za evropske standarde i da na sebe nalepe etiketu „plaćenika“ kada je to već uradio legendarni CR7.

Ronaldo je bio vesnik arapske ofnazive na fudbal kada je posle Mundijala u Kataru potpisao ugovor na dve i po godine sa Al Nasrom vredan 500.000.000 dolara. Iako nije odradio ni polovinu aktuelnog ugovora, Portugalac je obavestio čelnike kluba da želi da potpiše novi.

Izabrane vesti

Ronaldova želja je da produži saradnju sa Al Nasrom do 2027. godine. Planira da igra za reprezentaciju na Mundijalu 2026. godine, da tamo nastupi kao igrač Al Nasra i da potom u Saudijskoj Arabiji stavi tačku na veliku karijeru. Ako mu se planovi obistine, igrao bi do 42. godine pošto sada ima 38.

Otkako je došao u saudijski fudbal, Ronaldo je na 30 mečeva u svim takmičenjima dao 25 golova i upisao osam asistencija. U prvenstvu se Ronaldov tima nalazi na trećem mestu dok je u Ligi šampiona Azije startovao u grupnoj fazi sa dve pobede iz dva meča.



tagovi

Kristijano RonaldoAl Nasar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara