©MN Press
©MN Press

Kristić posle 11 godina ponovo u srpskom fudbalu

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.08.23. | 18:28

Nekadašnji strateg Crvene zvezde i Napretka će u nastavku sezone predvoditi Jedinstvo iz Uba

Premijerni prvoligaški otkaz u sezoni 2023/24 dogodio se u Ubu gde se Jedinstvo posle drugog kola i poraza od Grafičara (0:3) rastalo sa Milošem Obradovićem. Strateg koji je u društvu Nemanje Matića pre samo nekoliko nedelja produžio ugovor sa Jedinstvom, napustio je klupu Ubljana koji su ekspresno našli zamenu i angažiovali Aleksandra Kristića.

Novi šef stručnog štaba Jedinstva, koji je trenerski put krenuo iz Crvene zvezde, dogovorom sa članom Mozzart Bet Prve lige vratio se u srpski fudbal posle 11 godina, a premijeru u novoj sredini će imati na domaćem terenu, protiv OFK Beograda naredne suborte u okviru 3. kola.

Izabrane vesti

Kristić je trenerski put počeo iz Ljutice Bogdana gde je posle dve godine tokom kojih je bio član stručnih štabova niza stratega tokom jeseni 2010. godine dobio priliku da samostalno predvodi crveno-bele, dok je na domaćoj sceni radio i kao strateg Napretka tokom proleća 2012. godine. Potom, srpski strateg je iskustvo sticao i u Kini gde je sa klupe predvodio Cindao od juna 2018. do decembra 2019. godine.

Jedinstvo, posle dva kola ima polovičan učinak usled pobede nad RFK Novim Sadom (4:0) i već pomenutog poraza od Grafičara (0:3).


tagovi

Aleksandar KristićJedinstvo Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara