Komentari na vest

Krenuo rat za Zirkzea: Juve ga želi u paru sa Vlahovićem, Milan umesto Žirua, a svi se plaše Arsenala

a

alexxx

pre 15 dana

ser Alex Ferguson je imao pravilo (o tome je sam pričao u svojoj autobiografiji) da nikada nije dovodio igraca posle jedne sjajne sezone vec da je cekao da to ponovi i u sledecoj i ako bi se to desilo onda je razmisljao o njemu kao pojacanju ! Zato je retko kada promasivao sa pojacanjima !
G

Gledao sam to

pre 15 dana

Zanimljivo, CR7 je doveo zbog jed(i)ne utakmice, i to one prijateljske kad su igrali u cast otvaranja novog stadiona.
L

Laker

pre 15 dana

Juventus treba dovesti Michael Olisea, servirao bi golove Vlahovicu, ko prati Kristal Palas zna kakva je klasa decko.
M

Maestro

pre 15 dana

Sustina price je sto ima dosta ovakavih igraca koji su recimo dobri u Bolonji ili nekom slicnom klubu a onda kad odu u veliki klub tu se pokaze da jednostavno nisu taj nivo,jer veliki klub trazi top-kvalitet,kontinuitet,psihu,veliki je pritisak u jurnjavi za rezultatima i to mnogi ne mogu da izdrze zato sto su limitirani tj.prosecni i dobri igraci ali nisu odlicni i vrhunski!
I

Internazionale

pre 15 dana

Nije onaj igrac za Inter, mnogo niska klasa.
T

Toliko o tome

pre 15 dana

To moze da se kaze samo onaj koji ga nikad nije gledao jer cak ni oni koji se ne razumeju u fudbal to ne bi napisali.
G

Gost0007

pre 15 dana

Inace Zaneti je izjavio danas da se radi o sjajnom igracu, mladom i kvalitetnom i da bi ga zeleo u timu sa Lautarom i Tiramom, ali dzaba njemu ta izjava kada imamo mi u Srbiji imamo jednog velikog poznavaoca fudbala (citaj tebe), pa da ti pricas ko je za Inter a ko nije.
P

Prdoje

pre 15 dana

Mrki i Marin, odmah ga registrujte
K

Kardinale

pre 15 dana

Ameri iz milana bi ga uzeli kad bi im ga ko dao u pola cene,totalno su nekonkurenti za bilo kakvu transfer borbu s bilo kim

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

Inter otpao jer nema novac, sto je tacno a i vec je dogovorio spica. Ali Kardinale da da 50M evra za ovog, pre ce prodati klub. Ne znam odakle vam ovakve informacije. Svaki prelazni rok, Milanu se najavljuju veliki transferi, na kraju sve ukupno bude 50M evra.
K

Klasicna i cesta zabluda

pre 15 dana

I nije bas tako, a evo i dokaza: https://www.transfermarkt.com/ac-mailand/alletransfers/verein/5. Kreni od sezone 2015/16. Drugo je to sto se uvek ispostavi da Milanu nesto na fali i da nije doveden jedan ili da nisu dovedena dvojica, trojica ili cetvorica na bitnim (ili najbitnijim sto je takodje u praksi slucaj mnogo vise nego sto bi trebalo i smelo da bude) pozicijama i mestima u timu.

Bojan Urosevic

pre 15 dana

Ovaj Zirke je skroz prosečan igrač i gde god da ode bolje ne može da odigra od ove sezone upeca će se ko god da ga kupi.
T

Ti pojma nemas

pre 15 dana

Upeca ce?
?

??

pre 15 dana

U danasnjem fudbalu igrac eksplodira jednu sezonu i odma se otimaju oko njega. Na sve to nije ni bog zna kako eksplodirao. Nije mi jasno kako on ne ostane u bolonji koja ce da igra evropu sl sezone i u toj drugoj sezoni vide dal je on pravi za njihov klub. Pre su neki dobri igraci igrali po osrednjim klubovima godinama, sad ih menjaju kao na traci
A

Allianz

pre 15 dana

Svi ga žele, a jedino se Bayern pita šta će biti
M

Mali mravojed

pre 15 dana

Tebi sinko bas nije dobro.?
M

Make Milan Great Again

pre 15 dana

Zirasi (ne Girasi) ne moze (odmah) da bude prvi spic Milana ni u ludilu, za klupu je OK. Meni je kod Zirkzea najveci problem sto mislim da nije bas ona klasicna "devetka" iako ima konstituciju za to, previse je udaljen od gola i verovatno bi za njega bilo najbolje da igra u tandemu. Znaci, 4-3-1-2 ili 3-5-2, a nesto nisam bas siguran da ce to menjati. Isto to vazi i za Dejvida. Mozda bi njima u Milanu bilo drugacije sa (n)ovim saigracima, ali, njih dvojica nisu (iako ne volim te moderne izraze) "target man" i "poacher(s)". Znaci, Djekeres ili Himenez, takve treba vijati vise. Ili to ili (ot)ici na nekog trenera koji preferira igru sa dva spica.
G

Gost1987

pre 15 dana

Ukoliko dodje Konte bice vjer sa 2 spica... To odgovara i Jovicu, mada onda bi mogli da prodaju Leaa i da uzmu jos jednog vrhunskog spica i ljepota... Za Leaa mogu da se uzmu 2 odlicna spica i da se predje na 3 5 2

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@Gost 1987 Konte? Kakav bre Konte? Jel ti pratis Kalco od juce? Znas li sta sve zahteva taj covek da bi preuzeo neki klub? O bože...milančići.
M

MMGA

pre 15 dana

Jovic nece igrati u prvoj postavi ni kod jednog ozbiljnog trenera, a kod Kontea tesko da bi on uopste i bio u igrackom pogonu. Opet ovaj jadnik Pjanic proziva navijace Milana, koji trol, ovako nesto nikad nisam video.

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@MMGA Prvo, nemoj ti meni jadnik. Drugo, jesam li nesto pogresno rekao? Trece, zna se ko su milanisti a ko milančići. I na kraju, posle Atletiko-Inter i onolike radosti milančića, tek cu sad da trolam.
M

MMGA

pre 15 dana

Nego sta si nego jako jadan, ti si velika sramota za sve prave i iskrene navijace Intera, stavise, za sve prave i iskrene navijace u globalu, to sad vec slobodno mogu da kazem. Ja nikad ne bih dopustio da neki navijac Milan ovako blamira Milan i sebe, hvala Bogu pa nema takvih primeraka ni priblizno. Previse si sansi dobio i maltene si svaku od njih uprskao i upropastio.

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@MMGA Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje. Drugo, ko si ti da dopustas Milanovim navijacima ovo ili ono? 😂 I trece, kakve bre sanse sam prokockao, koje sanse, ko mi ih je dao? Ti? 😂 Nalupeta se ti za sve pare. P. S. Ja recimo niikad nikoga nisam uvredio tipa jadnice, ti jesi. I sad si ti bolji od mene? Hajde sevaj, da te ne vidim...
M

MMGA

pre 15 dana

Tebi dok neko ne razbije njusku, neces se opametiti, ccc.

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@MMGA Opet ne odgovaras na pitanja. Sve sto znas je da vredjas i pretis. A ja sam inace poznat kao plasljiv covek... 😂
M

MMGA

pre 15 dana

Jesi, pogresio si, Konte je spreman na dosta ustupaka da bi preuzeo Milan, i Sari nas dalje ceka, ali, to uopste nije bitno, nisi ti ovde dosao da bi iole argumentovano raspravljao nego da bi provocirao ljude.

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@MMGA Sari mozda, mozda bi to bilo cak i najbolje resenje za vas. Ali od Kontea nista. Kakvi ustupci? Nigde se nije zadrzao duze od sezonu, dve, samo zato sto kukumavce kako mu jensve malo. Ako vas Konte preuzme, ja cu se izviniti. A to ce znaciti ozbiljna ulaganja u Milan, jer ponavljam, to je Konte. A znamo i Kardinalea. Nema sanse. Sari i da pevate...
M

MMGA

pre 15 dana

Ne moras nikome da se izvinis, samo nemoj unapred tako da pises. Ako i ne dodje, ne mora da znaci da se nesto promenilo po tom pitanju (svestan je i on sam da ne moze uvek glavom kroz zid i da je malo "procitan" po tom pitanju), mozda samo uprava ACM zeli neke druge, ali, njegova zelja definitivno postoji, to je sigurno.
r

roni

pre 15 dana

ne kontam,sta ce arsenalu dva zezuza?sesko 50 mil,rat za zirkzea?seva,inzagi,batigol,ronaldo,rud i dr se prevrcu u penziji.
B

Balansiranje

pre 15 dana

Možda zbog balansa? Zezus ima metar sedamdeset i nemocan je protiv protivnika koji se brani, a 90% lige se protiv Arsenala brani. Sesko i Zirkize imaju preko metar devedeset.
g

gost111

pre 15 dana

bajern dobro dodje transfer...ima 50 posto od prodaje...ima i opciju da ga vrati za 35,40 milki
X

X

pre 15 dana

Legao bi Milanu kao budali samar
O

Ovde se vidi razlika

pre 15 dana

Između Arsenala, Juventusa, Milana i Bajerna, Barse i pogotovo Reala. Milan će sada dati 50m za ovog, možda bude promašaj, možda ne, a ako baš baš bude dobar neki nivo Benzeme, Real će ga kupiti sa 26 godina za 90 miliona kao proverenog igrača. Zato je Real najveći klub na Svetu, a Milan i Arsenal smešni klubovi bez ikakve istorije evo već 15 godina.
l

luka13987

pre 15 dana

Milan bez istorije?Nisam znao da istorija zavisi od poslednjih 10 godina npr.Znaci sve predjasnje se briše i zaboravlja kako u sportu tako i u životu?
S

Sta to bese mozak

pre 15 dana

Ovde se vidi tvoje neznanje.To treba sakriti a ne javno pokazivati.
N

Na stranu to sto lupeta kao otvoren prozor

pre 15 dana

Lik je i naglasio da pise o poslednjih petnaest godina...