Krenuo Partizan, Milošević u Tursku vodi 31 igrača, otpala šestorica, čeka se Suma

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 10:14

Na početku priprema crno-belih i šestorica talenata iz omladinske škole

U pogonu su i crno-beli. Posle  četiri sedmice pauze, Partizan je počeo pripreme za prolećni deo sezone, u kome će mu jedini objektivno dostižan cilj biti pokušaj da peti put uzastopno osvoji trofej pehar Kupa Srbije i da makar unese neizvesnost u šampionsku trku, s obzirom da za Crvenom zvezdom zaostaje 11 bodova.

Trener Savo Milošević već u ponedeljak, ranim jutrom, vodi ekipi na centralni deo priprema. Baza je turski Belek, u blizi Antalije, a za sastav tima konkurisaće čak 31 igrač.

Izabrane vesti

U odnosu na prvi deo sezone, na spisku putnika nema golmana Filipa Kljajića, koji je otišao u japansku Omiju, a kao što se i najavljivalo, struka ne računa na desnog beka Perišu Pešukića, levog beka Zlatana Šehovića, vezistu Ivana Milosavljevića, krilo Strahinju Jovanovića, napadača Petra Gigića, dok se krilni napadač Musa Ndžai vratio sa pozajmice, pojavio su Sportskom centru "Zemunelo", ali neće se dugo zadržavati u klubu. Sejduba Suma se nije pojavio na prvoj prozivci, ali on će se šefu struke javiti na dužnost već danas. 

Vučelić šaljivo: Imamo spor unutar stručnog štaba, idemo na 80, a u Evropi na 100 odsto

U odnosu na jedni deo sezone, nova lica su deca iz omladinske školče: špicevi Nemanja Jović i Savo Arambašić, golman Đorđe Vukanić, zadnji vezni Uroš Knežević, vezista Miljan Momčilović, kao i ofanziovac Nikola Čolić

Trener Savo Milošević odlučio je da put Beleka, u antalijskoj regiji, povede 31 igrača. Na spisku putnika su:

Golmani: Stojković, N. Stevanović, Popović, Vukanić;
Defanzivci: MIletić, Lutovac, Ostojić, Vujačić, Dinga, S. Pavlović, Urošević, Brežančić;
Vezisti: Zdjelar, Šćekić, Smiljanić, Natho, F. Stevanović, Stanojlović, Suma, L. Pavlović, L. Marković, Tošić, Lakčević, Knežević, Momčilović, Čolić;
Napadači: Asano, Sadik, Ivanović, Jović i Arambašić.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara