(Star sport)
(Star sport)

Kreće karavan iz Kragujevca za Leskovac: Radnički obezbedio besplatan prevoz

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.24. | 15:52

Autobusi spremni da povezu Šumadince na evropski debi

Još dva dana je ostalo do evropskog debija Radničkog. Istina, igrali su Kragujevčani sredinom prošlog veka i u Mitropa Kupu, ali kako to nije zvanično priznato evropsko takmičenje, okršaj protiv Mornara iz Bara u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije će biti zvaničan debi u evropskim takmičenjima.

Kao što je poznato, Radnički je prinuđen da na početku sezone domaćin bude u Leskovcu zbog renoviranja Čika Dače. Čak i bez pomenutih radova, kragujevački stadion ne ispunjava uslove za evropske utakmice i domaćinstvo na novom stadionu u Leskvocu je bilo neminovno.

Izabrane vesti

Bili su Kragujevčani hit drugog dela prošle sezone, umeli da na tribinama okupe i po 10.000 ljudi pa se bez obzira na selidbu sa Čika Dače očekuje i velika podrška navijača u Leskovcu. Karte za meč su u prodaji od juče po cenama od 500, 800 i 1.000 dinara, a rukovodstvo Radničkog se u saradnji sa gradskim vlastima odlučilo i da obezbedi besplatan prevoz za Kragujevčane u Leskovac. U pitanju je 10 autobusa

Iako će dobar deo navijača krenuti put Leskovca u sopstvenoj režiji jer se razdaljina od 200 kilometara do Leskovca prelazi za manje od dva sata, očekuje se i da autobusi budu puni. Jedini uslov za bepslatan prevoz do Leksovca je da navijač pokaže ulaznicu za utakmicu. Organizovani polazak autobuskog karavana je zakazan za 15.00 časova sa parkinga ispod zapadne tribine stadiona Čika Dača.




tagovi

crveni đavoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara