Totenhem ima plan da zaradi 280.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.04.20. | 11:54

Pevci prodaju prava na ime novog stadiona

Ako je suditi po poslednjim sezonama, nema tvrđeg čoveka na parama u svetu fudbala od gazde Totenhema Danijela Levija.

Nekoliko sezona je „štekao“ novac i nije trošio sume na pojačanja da bi završio novi stadion. A u trendu je bio i minulih dana, kada je požurio da skrati plate igračima i zaposlene u klubu pošalje na prinudni odmor.

Izabrane vesti

Na sve to, ima Levi i plan kako da dobro zaradi. Gazda Pevaca želi da proda prava na ime novog stadiona Totenhema i da na konto toga inkasira ozbiljnu sumu novca. Kako je objavio Dejli mejl, u londonskom klubu je zacrtano da se ime stadiona proda na period od 10 godina tokom kojih bi na račun stizalo 28.000.000 evra godišnje! Ili, 280.000.000 ukupno za deceniju.

Ima li ko zainteresovan za tu investiciju? Ima. I to dva giganta. Jedan je Amazon ekspres, jedna od najmoćnijih kompanija sveta, koja je već sarađivala sa Totenhemom tokom pravljenja dokumentarca. Nadaju se u Amazonu da bi ta saradnja mogla da im donese neki popust u novom poslu.

A, drugi je – Najk! Pevci nose opremu ovog giganta i postoji obostrano interesovanje da se ta saradnja podigne na viši nivo.

Naravno i ovaj posao je na stend baju dok ne prođe pandemija. Možda se posle toga i Levi „otvori“ malo više i dovede Murinju nekoliko pojačanja po želji.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara