Komentari na vest

KRAJ: Srbija - Španija 0:0 (VIDEO)

G

Gost1234

pre 10 dana

Bravo klinci! Ocitali lekciju onima koji se nisu odazvali. Umesto Jovica ili Dusan ili Mitrovic ostali nam ne trebaju
v

vule 33

pre 10 dana

realno ali stvarno realno ovim momcima koji su se odazvali svaka cast i naklon do zemlje za borbenost...birmancevic svaka cast rajkovic odlican kosta kao da igra 15 godina na najvisem nivou decko je za svaki respekt pavlovic po obicaju odlican milenkovic miran sve savrseno...jedino sansa jovica ali decko vise od svih nas bi voleo da je uslo ali fali mu samopouzdanja bice bolje samo malo vise da igra...u sustini momci svaka vam cast!!!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Koliko su falili Sergej i Aca
l

lzzzr

pre 10 dana

40 minusa 0plusa ahahhaha
G

Gost Djape

pre 10 dana

Citam komentare i ne mogu da veruje, umesto da slave neresen rezultat sa prvakom evrope, oni malerisu i pricaju o nekoj namestaljci, kako su nas spanci pustili. Sada shvatam mi i ne zasluzujemo boju reprezentaciju nego sto su oni saboteri, Piksi je perfektno poslozio utakmicu, imali smo svoje sanse, nismo se uplasili, u drugom poluvremenu je na vreme zatvorio utakmicu i uspeo da sacuva nereseno protiv peljavih spanaca. Jos jednom kapa dole celom timu i izvinjenje selektoru sto sam ga pljuvao, a vidi se sada zbog cega je reprezentacija igrala bledo, zato sto su svi mislili da su zvezdice i busili selektora. Kada su Antic ili Muslin bili selektori bilo je i autoriteta, mislim da je Piksi na dobrom putu da sa ovim igracima dobije to.
O

Odlično....

pre 10 dana

..za neki novi početak...bez "šporeta" Tadića, Mitrovića,Sergeja...mnogo brži, agresivniji...rezultat dobar za samopouzdanje za sledeće utakmice....mirno I čvrsto na zemlji, I ovi mladi igrači da se pravilno razvijaju...još da imamo boljeg selektora, čoveka koji zna da radi sa mladima ...svakako da više verujemo jer talenat imamo.
Н

Немања Благојевић

pre 10 dana

Коста и Павловић су наше благо!
Č

Čika Dača

pre 10 dana

Ma, kakvi Španci. Posrećilo im se na EP, sve što su šutnuli otišlo u gol. Da sudija nije pokrao Nemce, ne bi videli finale. Pravu vrednost naših videćemo protiv Danaca. Pobediše Švajcarce, istina uz dva crvena za ove.

angry_chainsaw

pre 10 dana

Možemo bez manekena Vlahovića i Tadića, nije ovo loše ali nam treba bolji napadač od Jovića, nekako vratiti Mitrovića, ako hoće, ako neće, naći mu adekvatnu zamenu jer Jović to definitivno nije, mogli smo i da pobedimo špance, jer onakva šansa ne sme da se propusti, pogotovo ne protiv reprezentacije Španije. Branili smo sr, morali smo, dosta novih igrača koji nisu uigrani starteri u reprezentaciji... Živković je odigrao dobro Ipp, Birmančević, Pavlović, Milenković, Rajković, Lukić - odlični.,Eraković, takođe... Sada bi možda, ako se pokaže u Zvezdi Radonja mogao na klupu kod Piksija... Nemoguće da nemamo napadača i dobrog prednjeg veznog u našoj ligi, makar dok se ne nađu adekvatne zamene, ja bi pozvao, bez obzira na njegove godine, opet je mlađi od Tadića - nekoga od navedenih: Docić, Jovanović, Ilić Luka, možda Katai, ne znam, nusam pametan, rekao bi čovek sa Vlahovićem, Mitrovićem, SMS-om, Kostićem - pobedili špance... Ne, ne bi. Pukli bi sa 2-3 razlike... Ali jedno pitanje, da li bi Miladinović iz Čuke mogao da nastupa za nas, jer on bi uz Samardžića doprineo u veznom redu... ?! Bravo momci 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏
D

Dejanii

pre 10 dana

Bas mi je drago zbog ovih momaka, a zao mi je sto naši bogati igrači ne bi ovako odigrali, a Boga mi i ne trude se ovako. Ovi dosta mladji i neiskusniji, a disciplinovaniji. Svaka čast, neka ostanu kakvi su bili veceras i neka rastu jz utakmice u utakmicu.
p

pčelar

pre 10 dana

Birmančević igrač utakmice, onog Karvahala u džep stavio
T

Trkibosna

pre 10 dana

Svi se trudili i svi crkli. Razumem ih i jedno bravo za sve. Bez izdvajanja ,jer niko nije iskakao igrom
4

444444444444444

pre 10 dana

Strasno... znaci ne mogu da verujem koliko je taj gubitnicki mentalitet usadjen u nas DNK ! Mi smo takva nacija sa tim luzerskim mentalitetom... samo da nemamo taj luzerski mentalitet mi bismo pobedili Spaniju danas.. nego neee nama je nereseno rezultat.. zato smo tu i gde smo i u fudbalu i u svemu ! To je taj gubitnicki mentalitet kad izadjes na teren da izvuces nereseno.... nije poenta u kvalitetu (jasno je da je Spanija 3 puta kvalitetnija od nas) nego je poenta u mentalitetu... imas igru, imas sve sto je potrebno da pobedis al ne ti respektujes protivnika n apapiu jaceg i ni neces da pobedis ! Nama je prvenstveno taj problem u glavi..
2

23232321

pre 10 dana

Odigrali sjajno. Isto tako i Spanija je igrala ono NE takmicenje sa spustenim ritmom. Cemu sluzi Liga Konferencije? Za naravno stelovanje i sto vise uplata i zarade od ovog kalkulativnog takmicenja. Inace mi i Spanija imamo super odnose pamte oni to i u nebitnoj tekmi malo spustili gas i hvala im. Ali i nasi su odigrali na vrhunskom nivou. Spanija nije igrala sa brzim razmenama pasova . Politicki rezultat, ali nama dobro dosao.
S

SaleKrusevac

pre 10 dana

Samardzic ni blizu zamene za Tadica. Ocekujem vise od njega,ovo je klimavo. Samo mi je to smetalo i Jovicev sut
V

Vojasavic

pre 10 dana

Slazem se.
B

Bicebice..

pre 10 dana

Mlad je... Bice
B

BojanMicic43

pre 10 dana

Nesto se nije video Samardzic. Ocekujem vise od njega,toliko su ga hvalili
K

Komentator

pre 10 dana

Još jedno čudo - San Marino pobedio !!!
B

B.C

pre 10 dana

Tek sad se nećemo riješiti ovog nadobudnog! ..... da se razumijemo , drago mi je zbog ovih momaka i što su pokazali da ima ko da igra i bez SMS , Mitrovića , Tadića i ostalih! Al nije mi drago zbog ovog našeg nadmenka!
G

Gostih

pre 10 dana

Jadan li si. Pa ko ih je pozvao i stavio u taktiku? Navijate za zemlju, manite se populizma.
S

Sasa48

pre 10 dana

bravo srbija
N

Nemanha

pre 10 dana

Bravo momci! Birmancevic igrac ukmice
R

Rtnadevaljase

pre 10 dana

Svi nasi borbeni
P

Ppp

pre 10 dana

Ali cim izasao Zile, Birma nije imao sa kim da igra. Kao duo su strasan jer se i jedan i drugi dobro krecu bez lopte. Evo izadje Zile i Birma kada uzme loptu nema kome da baci i kada krene da mu baci...
M

Milkoopet

pre 10 dana

Ja ne bih nikoga izdvajao,svi su se borili. Teska utakmica,shvatite.
G

Gost Dajpe

pre 10 dana

Kapa dole momci, odlicno odigrano protiv evropskih prvaka.
a

aleksa101

pre 10 dana

Svaka čast momci, ovo je trud, ovo je zalaganje..Pozdrav za onu trojicu..
ш

шуми

pre 10 dana

пикси докторе ђогу да те мрзе само они што те не воле
n

nije loše

pre 10 dana

Belić i Lukić dva najtanja igrača
P

Ppp

pre 10 dana

Samardzic najgori, pogledaj kao orednji vezni sta je kreirao? Koj napad stvorio ili kreiramo.
g

gostinjo

pre 10 dana

mitrovic je ispao cava. igrao pod krstajicem. trazio penal da sacuva kokezu u rusiji, a sada mu ne valja piksi sto ga vodio rovitog u katar i debelog u minhen.
g

gost iz grocke

pre 10 dana

ne voli spance ovaj holandez
G

Gost Djape

pre 10 dana

Covek sudio posteno, jos im progledao kroz prste u nekoliko situacija. Odlicno sudjenje. Bravo Srbija.
D

Dejanii

pre 10 dana

Gdje će neko voli ti Spance, vidiš kakvi su necaspitani i bezobrazni. Ne vidjoh ni da su se pozdravili sa našim igračima. Zao mi sto Pavlović nije dočekao Yamala.. Zato su ga Birma i Belić dočekali.
P

PeraPeric1

pre 10 dana

Od kada je izasao Zivkovic ni jednu sansu nismo stvorili. Lepo ja pricam godinama da je on desetka a ne krilo. Danas smo sve sanse preko njega stvorili. Cim je izasao ne mozemo napred da povezemo dva pasa.
c

cipiripi333

pre 10 dana

Zasto odmah pametujes..pojma nemas ali stvarno.Ilic mu je dao na 40 metara u prostor..,Ilic sam isprintao 50-60metara kad su ga srusili na 20metara.Pavlovic povukao kontru od svog sesnasterca..ali veceras svi zasluzuju cestitke,skidam jim kapu samo tako nastavite,bit ce to dobra reprentezacija.Vise ne zvati ove pametne,nek igraju samo.za lovu..jel oni dzaba nisu naucilil...
Y

Yaya Sanogo

pre 10 dana

Sve dobro je izmenama ponistio, mora Piksi ipak balans da napravi. Glupi bi bilo da ima odlicno postavljenu utakmicu od pocetka do kraja. Nepotrebno prizivanje pritiska defanzivnim izmenama.
M

Mokijano

pre 10 dana

Gde smo drugo poluvreme? U trećini...svojoj...neverovatno... Prvo poluvreme još i nije loše, a nastavak užas...
D

Dekinislija

pre 10 dana

Sta bi ti? Ovaj sastav prvi put igra zajedno. Bravo momci
b

bg

pre 10 dana

kolko spanci namerno nece da zapinju da ispadne da mi dobro igramo neverovatno sta su dogovori.
d

d.o.o.

pre 10 dana

e ajde ne serite vise, nista vam ne odgovara
2

232323

pre 10 dana

Politicki rezultat. Nama dobro dosao. Mnogo smo dali Spanskom fudbalu ovo i onako nije takmicenje...Ovo je prevara za kladionice ovo NE takmicenje.
M

MloSt

pre 10 dana

Predstava za narod. Jedna Spanija ne moze Srbiji da da gol, sve sto treba da znate ako se kladite. Besmisleno je postalo.
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

Koji ste bi ludaci. Sve vam je namjesteno. I pobjede i porazi i nerjeseno, sve. Ccc… stvarno da covjek ne povjeruje koliko smo primitivan narod.
P

Ppp

pre 10 dana

Sta sam rekao pre 15min? Da cim izadje Zile ni jednu sansu nema vise da stvorimo. On i Tadic su jedini kreativci. Tadica nemamo, Samardzic prevara a Zileta do ove utakmice gurao na krilo... I evo Izadje Zile i nijednu sansu ni jednu kontru nismo imali jer ostali igraci koji su trkaci i snaga. Niko od ostalih nema pas. A fudbal je genijalan jer moras da imas sto vise razlicitih tipova igraca. Ne mozes ni samo kreativce a ni samo trkace da imas. Moras sve. Jedino Lukic trenutno moze da pokrene kontru ali ne pasom nego trkom.
a

ajde...

pre 10 dana

E dobar ti Žile i Belić vrhunski sporaći i kikseri uz takođe Jovića bumbara.
С

Сале2323

pre 10 dana

Ово смо некад звали бункер! "Пикси од Бункераја", нови је назив нашег селектора.
ш

шуми

pre 10 dana

са шампионом европе егал браво бре Србијооо
M

MarkkkoJ

pre 10 dana

Zasto Ruiz nije sutnuo u gol? Ode ovo u 0-0 ceo svet padne na kladji.
B

Blaa

pre 10 dana

Ovaj Karlo Simic najbolji nas igrac
b

bahahahaha

pre 10 dana

Slozio kontru ko pitu
T

Tenac

pre 10 dana

Piksi zvani bunker
ш

шуми

pre 10 dana

а бре са овим инвалидима напашће најбољу екипу на свету ало бре овнови ,Пикси доктор
D

D90

pre 10 dana

Tako je Beli koji voda vri
R

Rtnade

pre 10 dana

5 min igre i zuti,uzas drvo
K

Ko sudi

pre 10 dana

Nisam pratio pocetak. Ko je sudija.
B

Bravo Piksi

pre 10 dana

Majstore,vadis najboljeg na terenu i ubacujes Bjelica.Kako vidim izgleda da si ti zviznio jedno tri burbona na poluvremenu.Sta covek napravio od reprezentacije majko mila.
г

гост 1312

pre 10 dana

Овај мали Белић тип играча који више не постоје, нико их не тражи и ником не требају, задњи везни, кољач, ни технике ни мозга… Буквално потпуно неупотребљив игра, осим ако тактика није да се неком од противничких играча сломи нога!
d

d. g.

pre 10 dana

A zašto je Lukić bolji?
N

Noddy

pre 10 dana

Cuj niko ne trazi.. pa sta je Rodri? Ofanzivni?
D

Drvoobicno

pre 10 dana

Samo bije,cepanka
G

Goginasiiiii

pre 10 dana

Belic,fudbalski nepismen. Drugo,ne igra ni u klubu. Drvoooo
j

jbg

pre 10 dana

Menadžera Luke Jovića za ministra trgovine Republike Srbije.
P

Petro

pre 10 dana

Ali ovaj Belic je komedija. Stvarno su neki menadzeri madjionicari
A

AK10

pre 10 dana

Mislim da Aca Informacija ako se ne izvini nekome minimalno 10 puta u jednom prenosu, ne može posle noćima da spava
V

VREMEPLOV

pre 10 dana

Dobijamo golom.u poslednjoj sekundi. Piksi daje otkaz. U tim se vraćaju buntovnici Tadić, SMS, Vlahović i Mitrović i gubimo sve opet igrajući kao babe.
P

Ppp

pre 10 dana

Au katastrofa izmene. Vadi jedinog igrava Zileta koji ume da posalje loptu pored 4 igraca napadacu a ubacuje defanzivca Belica a ostavlja Samardzica koji celu utakmicu ni jedan dobar potez nije napravio. Evo dok pricam Samardzic u kontri izgubio loptu...
P

Power on the north

pre 10 dana

Dobro je ovo top!Pavlovic igrac koji igra duplo bolje za Srbiju nego za klub!Zovi Piksi za sledece okupljene decu Mimovica inteligentan igrac ima m..da ima tu jos klinaca,sve kapiram ali Vlahovic trebao lider da bude,a on pokaze da je nafurana jaja...ra!
N

NN3

pre 10 dana

Retko ko je pohvalio Ivana Ilića koji je bukvalno najbolji igrač Torina od početka sezone u polju i večeras odličan. Što bi rekao ŽP - menadžerski igrač, fiktivni transferi i prevara
D

Dasazekic

pre 10 dana

Odlican Ilic,malo je izgubio snagu kao i ostali ali je dobar igrac i uz to mlad
M

Miksero

pre 10 dana

Kakav smo mi narod pa to je strašno!Mitar je ndjbolji strelac repke svih vremena a sad odjednom navijačima iz fotelje nevalja a vadio nas stalno iz govana.Eto vam Jovića koji maši zicere
R

Repke?

pre 10 dana

"Nevalja"? Nauci pisati, a zatim se javi, ali tamo preko Drave.
M

Minhen

pre 10 dana

Mitar bi uneo u mrežu i loptu i golmana. Jovara dao jedan gol za reprezentaciju i daće opet za 10 utakmica
J

Joksaaa

pre 10 dana

Ko Mitru brani da igra?
N

Na sta je spao

pre 10 dana

danasnji fudbal kad ovaj Vilijams vazi za igracinu? Auuuuuu, sramno
Ć

Ćopa

pre 10 dana

Ja se to pitam od EP na koi fazon je on top igrač?
Y

Yaya Sanogo

pre 10 dana

Nedeljkovic mora da poradi na ofanzivnom delu bekovske igre. Ne moze bek vise bez toga nigde. Na kontri nije otvorio Ilicu sut levom nogom jer nije izvukao igraca kretanjem.
I

Ima li Ivan Ilic

pre 10 dana

desnu nogu?
M

Macannn

pre 10 dana

Gospodin Veljko Birmancevic je primer kako treba da se igra za reprezentaciju. Svaka cast junace!
B

BEOGRAD 011

pre 10 dana

Pavlovic Lider momcina iznosi loptu ako ne nista dobili smo novog lidera Daleko od Vidica ali momak Kida!
D

Džukela klasična

pre 10 dana

Šta daleko od Vidića??? Već sada daleko bolji od Vidića u reprezentaciji
N

NN3

pre 10 dana

E moja @džukelo. Nije Vidić igrao za reprezentaciju samo 2010. i 2011. Nađi snimke, proguglaj malo kako je igrao u kvalifikacijama za SP 2006 primera radi, ko je bio komandant odbrane i koliko smo golova primili za cele kvalifikacije (1 ceo, reći ću ti ja), a bili smo u grupi sa Špancima. Svako dobro
D

Džukela klasična

pre 10 dana

Batice nemoj da nabrajam kikseve Vidića u reprezentaciji molim te
N

NN3

pre 10 dana

Onda nabroj slobodno i kikseve Pavlovića, a nije da ih nije bilo u reprezentaciji do ove godine. Sramite se vi svi koji pljujete po Vidiću zbog jednog promašenog penala u reprezentaciji, kao da bi taj penal promenio bilo šta u srpskom fudbalu. U tim kvalifikacijama smo gubili od ESTONIJE i primili gol iz slobodnjaka sa 50 metara, ali je Vidić krivac što nismo otišli.
9

999

pre 10 dana

Strahinja Pavlovic!!!!
B

Borba

pre 10 dana

Dajte traku Pavlovicu, zasluzio je!
G

Gost 976

pre 10 dana

Pavlović igračina
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Mozda je rano za misljenje ali mi deluje da je ova Spanija bez Rodrija kisela voda od ekipe. Olmo na sredini beskoristan.
1

114

pre 10 dana

Ma da,ova Spanija je malo jaca od kisele vode!!? Sta sve ljudi pisu. Ti mora da si neki majstor fudbala,cim pises ovakve komentare. Ljudi se isprdali sa svima pre malo vise od mesec dana...i sad dosao ti ...majstor...
Б

Бибарс

pre 10 dana

Ако не можемо распалу Шпанију да добијемо не треба ни да играмо фудбал.
Z

Zeder

pre 10 dana

Doooobar 😀
S

Sone Gospodin

pre 10 dana

Raspadnuti a sampioni Evrope,malo realnosti nije na odmet.
P

Prvaci

pre 10 dana

Raspala, a ljudi sa pola gasa osvojili evropsko ove godine.
2

2806

pre 10 dana

ovi klosari sto se nisu odazvali nikada vise ne treba da da zaigraju!!!!
p

pa da

pre 10 dana

Jović treba da je u špicu
S

SeoC

pre 10 dana

Jan Karlo Simić. Za prvih 40 sekundi drugog poluvremena momak je svih 40 sekundi proveo dobrih 3 metra iza naše poslednje linije. On ladno ne prati liniju
P

Ppp

pre 10 dana

Znate zasto igramo bolje bez nekih zvezda i odlicnih igraca? Jer je uvek bilo jaci je jedan koji hoce od dvojce koji moraju. Radomir Putnik ili Zivojim Misic... Ronaldinji je bio najbolji u Barsi ali kada je krenuo da pije i da se seta po terenu izbacila ga Barsa.
T

Trebinje

pre 10 dana

Dobro je , Eraković izašao. Ima nade.
V

Volim fucu

pre 10 dana

Erakovic najbolji trenutno
7

777

pre 10 dana

A sto
K

Koliko puta

pre 10 dana

ovaj komentator sa arene izgovori reci "DAKLE", "PRAKTICNO" i "JEDNOSTAVNO"?
K

Krme

pre 10 dana

Eeee... reprezentacija se prati isključivo na RTS-u, to je tradicija. Nisi ti pravi mazohista.
T

Trebinje

pre 10 dana

Dobro je , Eraković izašao. Ima nade.
&

&

pre 10 dana

Kakav je dunster Piksi, Erakovicu ne da da zavrsi nijednu utakmicu, verovatno jer se vidi da je bolji od njegovih vedeta.
N

Nikos1988

pre 10 dana

Sta baljezgas, videlo se u jednom trenutku posle klizeceg koji je napravio da je imao grimasu na licu, vrvt neka povreda
v

vicajo

pre 10 dana

ako se vrate mitar i sms vise reprezentaciju necu gledati bio sam svim srcem da ih piksi nece zvati ali srecom se 'povredise'
P

Partymaker

pre 10 dana

Štoperi, Nedeljković i prinudni bek Birma za sada odlični,ali me uplašio rani karton za Eraka ali momci zaista daju sve od sebe, ne dave loptu, nema 1000 pasova nazad do Rajkovića. Nema se šta momcima zameriti. Za onu šansu Jovića šteta
D

D90

pre 10 dana

Eraković doktorski,on ce pored Pavlovića biti zver.. Živković konačno na poziciji gde treba...Lukic perfektno..Vidi se sloboda u igri,dobro razmisliti koga više od povredjenih zvati, posebno dvojac iz Arabije,o zvezdi sa guči tašnom necu ni da govorim,maneken čiji je učinak i doprinos reprezentaciji isto koliko i moj
M

Mnogo si pametan

pre 10 dana

Al za malo
D

Dakara

pre 10 dana

Bravo,sve si tacno rekao
M

Moćno

pre 10 dana

Koliko bolje igramo bez nabedjenih SerGeja, Mitrovića i Tadića. Bravo momci protiv Evropskih prvaka, Samardzic, Birca, Zivkovic, Lukić odlični.
P

Pera triceps

pre 10 dana

Ove sto su povređeni ne treba zvati a ovi sto ginu na terenu da budu do kraja.
c

cccc

pre 10 dana

imali smo 1 sansu i to je to ostalo nista cekam da spanija doda gas i reši ovo
Ц

ЦЗ НС

pre 10 dana

Ако ћемо објективно нису ни Шпанци нешто много направили из посједа којим јесу доминирали. Хоће ли бити ако остане 0:0 да Шпанци нису хтјели?
G

Gost RS

pre 10 dana

Ovu ekipu sa par dodataka i treba forsirati, što se mene tiče otpor prvaku evrope u prvom poluvremenu dobar.
O

Oleg

pre 10 dana

Vise nego dobar. Da slepac nije promasio prazan gol bili bi odlični.
g

gostinjo

pre 10 dana

srbijanci dodju na bodo glimt, a veceras lade jaja
N

Nishlija80

pre 10 dana

I POLUVREME: pozadi odlicni,u sredini solidni sem Samardzica ( za sada),napadaca NEMAMO!!!Utisak poluvremena Birmancevic i Nedeljkovic trce kao navijeni..
B

Biće bolje neko viče

pre 10 dana

Sad sam gledao koga imamo na klupi,mršavo na žalost.Ja bih uveo odmah Gruju mjesto Samardžića i malo kasnije Ratkova na mjesto Jovića.Španac ima daleko veći potencijal,zato su prvaci Evrope,naravno.Neka se momci nastave ovako boriti,niko im nema pravo bilo šta zamjeriti.
G

Gost Djape

pre 10 dana

Piksi kada je video Jovicevo zalaganje trebao je da ga vadi u prvih 20 minuta, decko moze (dokazo protiv Slovenije) ali nece. Nije bitno sto je promasio gol, desava se, ali zalaganje mu je nula. Zahvaliti mu se kao i ostalim baletanima koji bojkotuju reprezentaciju i pustiti ove mlade momke da igraju. Svaka im cast na zalaganju i pozrtvovanosti, dokazali su u ovom poluvremenu da se mogu nositi sa evropskim prvakom. Piksi uvedi mladog spica pa i daj mu zadatak da spance pritisce u korenu akcije, i da sutira iz svake sanse, jedna ce uci.
A

Alojz Popovic

pre 10 dana

Zasto novinari konstantno napominju da ne kazem nabijaju na nos da igramo oslabljeni? Nesto se ne vidi da fale. Cak naprotiv. Nismo oslabljeni, ovo je trenutno mozda najbolje sto imamo. Da savez nije truo, da imamo beskompromisnog selektora i da je stadion pun, mogli bi do nekog uspeha. Pritom i kroz sve selekcije treba da se izvrsi teska deratizacija i ako je ikako moguce postaviti sve na zdrave osnove. Upoznao sam lika iz Spanije, prosle godine i odmah se povela prica o Djokovicu i Nadalu. Kaze tamo drzava toliko potpomaze sport da su besplatni tereni svuda, cak neki imaju i rekete i loptice za koriscenje. Sa fudbalom je slicno. Ima i tamo gurke i nekih kombinacija ali svako na kraju moze dobiti sansu. Tvoje je samo da izaberes sport i treniras. Zato su za 35 godina od kako smo ih ponizili na SP-u u Italiji otisli ispred nas da se sad tresemo od njih! Predsednik saveza ima delo koje mu je oprosteno!? O cemu dalje raspravljati? Kad je prvi covek takav? Kakvi li su tek oni nizi cinovnici?
P

Partymaker

pre 10 dana

Ovi što prozivaju Jovića, momak se odazvao i došao bez nekih izgovora, gde su Mitrović, Vlahović? Samo zbog toga treba momak da se podrži. Jeste promašio u situaciji gde je lakše dati gol ali Bože moj. Ako dobije još jednu dobru loptu, sigurno ga daje
M

Mokelele

pre 10 dana

Vlahović mora biti prvi napadač reprezentacije a Jović ulaziti u drugom poluvremenu. Igrače iz Arabije ostaviti tamo.
J

Joksaaa

pre 10 dana

Ko mu brani da bude prvi napadac reprezentacije?
M

Marko Srbija

pre 10 dana

Kakva promena...🤣🤣🤣 Strasno...
j

joca399393

pre 10 dana

Joviću tiket mi je pao zbog tebe....
Y

Yaya Sanogo

pre 10 dana

U ovom timu za Mitrovica, SMSa,Gudelja,Kostica vise NEMA mesta. Vlahovic mora da hvata poslednji vagon. Inace ni za njega.
Г

Гага З.П.

pre 10 dana

Браво момци , свака част за прво полувреме . То је екипа коју треба форсирати и подржати а не набеђени милионери поготово саудијци .
h

hahahahah

pre 10 dana

Čim sam video da ne igraju,mitar koji hoda,vkahovic maneken,kostic tadic dede,znao sam da će ovi momci cim dobiju minute odigrati dobro.Bravo momci👌👌👌👌
A

ACDC

pre 10 dana

Kada god napisem da je Jovic prevara od igraca, da je igrac nivo neke Grcke lige, a za koju godinu i Srpske vi me napadate, psujete i tako dalje. Prognoziram mu povratak u Srpski fudbal za 2 godine. Punice mreze Mladosti, Javora i tako dalje.
a

ap11323257477

pre 10 dana

Dobro jeste Jović promašio što se ne promašuje ni na treningu, ali sve pohvale za pozrtvovanost i za borbu na svakom delu terena svakog igrača na terenu..Ne izgleda loše bez ponajboljih otkaz igrača, biće bolje ako se ovi momci budu držali duže zajedno, jer nema pojedinca koji toliko odskače od drugih, pa ce zaista se stvoriti tim koji ce da ganja tu loptu i da se bori...Napred Srbija pa šta mu Bog da u drugom poluvremenu...
l

ljudiiii

pre 10 dana

Da li je iko primetio nakon starta Birmancevica nad Yamalom(Barca) kako prilazi Carvajal(real) I gura veljka..... Kada cemo se mi ugledati na Spance.... Oni zdusno bodre svoje I npadaju druge ne bitno da li su Real ili Barca.... A kod nas Partizanovac ili Zvezdas bi prodao svoju bulju samo da Zvezdin ili Partizanov igrac pogresi..... Dosta vise podele, mi smo Srbija sto znaci I Zvezdas I Partizanovac ZAJEDNO!! NAPRED SRBIJA.... PUNA PODRSKA!!!
A

Ajde groblje

pre 10 dana

ohladite malo!Igra reprezentacija Srbije,dečko je promašio stopostotnu i šta sad?!Kao da ste jedva čekali da se nešto tako desi i da počnete pljuvačinu a ne vidite da reprezentacija nikad bolje nije izgledala.Pariramo prvaku sveta i ti veoma dobro.Sramite se više sa svojim komentarima i jedni i drugi!
F

FT

pre 10 dana

Konačno nam igra liči na nešto!
d

d. g.

pre 10 dana

Pristup i borbenost su dovoljni za bezrezevnu podršku. Možda je bolje što su gomila njih "povređeni". Što se mene tiče nemoj više da se pozivaju.
S

Sone Gospodin

pre 10 dana

Gde su one sveznalice koje su pricale da gubimo 9-0,ovi momci koji igraju veceras ginu za nasu otadzbinu Srbiju,trenercina je gospodin Dragan Stojkovic Piksi,svaka im cast.Zivela Srbija!!!!
b

buraz

pre 10 dana

Tooooo burazeru.....
G

Gospodine

pre 10 dana

Dragan Stojković Piksi sa jedne strane i trenerčina i gospodin sa druge strane, ne mogu da budu u istoj rečenici. Tačka. A za momke sve pohvale!
H

Herakle

pre 10 dana

Reprezentacija dosta brza nego ranije, borbenija. Ajde da sacekamo drugo poluvreme, da vidimo ako Spanci daju gas. Sve u svemu meni deluje da ovde malo fali i da je to to. Mozda je vreme za podmladjivanje i rez, mozda se ona generacija zasitila i prosla max, uradila sta je uradila.
Č

Čiko

pre 10 dana

Uglaviće njega Jović. Promaši li Mbape, Levandovski, Haland,... Napred SRBIJA. p.s. ekipa je pojačana nedolaskom Mitrovića, SMS,Vlahovića.
m

mirkolegenda

pre 10 dana

CR900, alal ti vera majstore
V

Veljko9

pre 10 dana

Sasa Lukic odlican, Kosta i Birma doktori, Bravo momci!
k

komentatori

pre 10 dana

najgori smo narod!
K

Krme

pre 10 dana

Ne lupetaj. Nismo najgori, nismo ni najbolji. Imamo vrlina, ali imamo i žestokih mana, i treba raditi na njima. Kad vidiš komšiju kako baca đubre sa terase, vrati mu kesu nazad, nemoj da oćutiš a da na mrežama kukaš. Npr. to je jedan od načina, to mi prvo palo na pamet.
r

realno gledano

pre 10 dana

dobro prvo poluvreme, mnogi komentarisu jovica, ali ostali zaista pricaj dobru partiju. steta za tu priliku ali ukupno gledano neocekivano dobra igra
N

Nema tu zle namere

pre 10 dana

Pa naravno da ce da komentarisu kad se onako nesto promasi. Da je bilo ko drugi promasio tako nesto mogu tek da zamislim kakvi bi komentari bili. Posto vecini na komentarima odredjeni igraci nisu dobri ni kad daju dva komada, a tek kad bi ovako nesto masili mogu samo da zamislim.
j

jocael94838383

pre 10 dana

joviću tiket mi je pao zbog tebe,cekao sam 1+I&1+II.....
Б

Брацо

pre 10 dana

Пао ти је,јер си играо. Ако си играо,значи коцкар си. Ако си коцкар,који је пао тикет због његовог промашаја и кривиш га за то,онда брацо драјзерова. Решио сам ти то
R

Repac Plandište

pre 10 dana

Jako sam zadovoljan kao i vecina vas nadam se. To misljenje necu promeniti sve i da izgube pet nula do kraja. Sa ovim su se složili...
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Bravo momci Idemo do pobede
J

Japp

pre 10 dana

Ovo je odlicno za sada,bravo momci.Nazalost Jovic promasi ali sta je tu je.Nezvati vise nikada nabjedjene zvezde
V

Veljko9

pre 10 dana

Velja Nevolja Birmancevic KAKO KIDA DECKO NAS
G

Gostgost

pre 10 dana

Poluvreme: Rajkovic dobar, Erakovica svi Grobari pljuju, on kida, Milenkovic odlican, Pavlovic 3/4 jako dobar, 1/4 ono njegovo kad se lozi da je Maradona, Nedeljkovic odlican, Birmancevic fantastican, Ilic odlican, Lukic dobar, Samardzic nevidljiv, Zivkovic solidan, Jovic dobar, velika steta zbog promasaja. Sve u svemu, ovo je 80% sastava koji zagovaram vec godinu-dve i drago mi je sto igraju odlicno protiv jedne ovakve ekipe. Jako dobro prvo poluvreme, samo da nastave tako.
P

Ppp

pre 10 dana

Zile solidan? Pa jedino i Birma pokazali da mogu da kreiraju sansu. Pogledaj drugog prednjeg veznog Samardzica nista. Ni jednu loptu nije dao kao Zile niti otvarao prostor kao Zile. Sve strane su nam preko Zileta sto je druga strana mrva?

DR_PFC

pre 10 dana

Slazem se ocenama, sem sto je I Zivkovic dobar. Pa on je i napravio onu sansu koju Jovic nije iskoristio. Bolje igra ovako iza napadaca nego po krilu. I jos bih dodao da bi bolje bilo da je umesto Jovica igrao mali Ratkov. Ali, ozbiljno sam iznenadjen i zadovoljan nasom igrom.
N

Nenad B.

pre 10 dana

Živković koji je stvorio zicer Jiviću solidan, a ovaj dobar koji je promašio šansu bolju od penala???
@

@Gostgost

pre 10 dana

Navijac si Zvezde, jel da? Zile koji je bio vrlo aktivan i napravio zicer, imao jos par dobrih poteza je, po tvojim recima, solidan. Dok bivsi igrac Zvezde Luka Jovic koji je promasio zicer, izgubio nekoliko duela i manje vise nista nije urqdio konretno je dobar? Hm.... Ti si cenim jedan od onih koji su pljuvali Mitra kad ne dobije dobru loptu, ali zato kad isto odigra Jovic, krivi su saigraci... Ovo pisem kao neko kome je pun Luke Jovicq, ne zato sto je bivsi igrac Zvezde, vec zato sto nije glavom u fudbalu skoro 4 godine! A gore od njega bi jedino bilo da je tu frizura Vlahovic, da podigne sorcic i glumi igracica..
G

Gostgost

pre 10 dana

Jovic je jako kvalitetan igrac, ma koliko da je pljuvan ovde. Jeste promasio, ali se setite da je do juce bio povredjen, mozda je i sad. Ratkov treba da ulazi, ali ne umesto njega nego sa njim na terenu, to bi obojici odgovaralo.
m

mikuli

pre 10 dana

odlicni???? Brane se 55 minuta, pa ako su ovi prvaci evrope nisu vanzemaljci
S

Samo me zanima...

pre 10 dana

Čime se Jović bavi? Kako je moguće da čovek promaši gol od 7 metara sa 7 metara?!? Kao da je namerno, bukvalno!
N

NN3

pre 10 dana

Još će na kraju da ispadne da nije ni toliko do Piksija koliko je do umišljenih zvezda u reprezentaciji, u koje na moju veliku žalost spada i Mitrović. Ovo je bilo i više nego solidno protiv najbolje reprezentacije kontinenta, još smo trebali i voditi. Stoji da je Piksi morao da preuzme odgovornost i ode, da je nenormalno egoističan, da živcira i provocira svakog normalnog čoveka sa nekim nebuloznim izjavama, ali ne bih ja rekao da je on 100% kriv.
K

Komentator

pre 10 dana

Upravo tako, zašto mu Bleki i Strahinja nisu otkazali nego one primadone ? Setite se ko je ginuo na EP, a ko je igrao kao baba. Krivica sa obe strane je pola-pola
E

El lloco

pre 10 dana

Ajde Luka,digni se i daj im ga.
D

DekOnIm

pre 10 dana

Spanija igra na nekoh 10%, tacno ih briga. Emocije 0. Ovi piksijevi klasika, kao neko paljenje, borimo se, kada bude trebalo nema ih nigde. Rupčage bili i ostali.
B

Broj 1

pre 10 dana

Gde ti živiš prijatelju...
m

majmusino

pre 10 dana

aj idi spavaj
D

Doboj053

pre 10 dana

Koliko bezobrazan i umisljen ovaj Jamal... Nece se ni izvine Pavlovicu, bas mi drago sto ga Birmancevic namjesti, nadam se da ce jos neko

Stojan Dj

pre 10 dana

Oslabljeni? Ne bih rekao!!! Bravo!
K

Kazablanka

pre 10 dana

Na stranu ovaj promasaj, ali jebote mi zapravo igramo fudbal?? Ne verujem
M

Milos29

pre 10 dana

Čovek promašio 100% šansu, svi ga teraju iz reprezentacije, da ga ne zovu više nikad. Dao gol na prvenstvu u poslednjim minutima, svi u fazonu, što ne igra stalno prvu postavu. E to ti je Srbin.
N

NN3

pre 10 dana

Da ne bi onog centimetarskog ofsajda protiv Danske kad je dao gol bio bi apsolutni junak nacije.. Večeras je opet neznalica
b

bravo srbija

pre 10 dana

kakav je igrac VELJKO BIRMANČEVIĆ🔥🔥
M

Marko1105

pre 10 dana

Samo cu reci... gospodin Birmancevic
1

11 играча

pre 10 dana

и 10 игра добро чак и супер борба жеља имају све ал нађе се једна будала која може усрати свих тих 10 добрих играча....јовић није ни за подручне лиге
M

Minhen

pre 10 dana

Žile doktor fudbala, stavio Joviću loptu na tacnu. Najbolje doteran tehnički igrač u reprezentaciji ubedljivo
N

Nije ni

pre 10 dana

U selu gdje je rođen
P

Ppp

pre 10 dana

Ti sto se potpisujes Nije ni nabroji mi jednog naseg igraca sem Tadica koji je sposoban kao sada zile sto je uradio da pored 5 protivnickih igraca doda loptu napadacu? Posle Tadica prvi put vidim da je neki nas to uradio. Kazi mi koji nas igrac je tehnicmi sposoban ovo da izvede da izguglamo da li je to uradio?
S

SilverSurfer

pre 10 dana

Zar nije najvažnije da je Jović ušao u šansu? Tako bar u komentarima pišu ljubitelji Šerifa Ndiaja.
K

KninJeNas

pre 10 dana

Mislim ako je ovo putokaz za budućnost, ne treba zvati vise one nabedjend zvezde
N

Nidzazvezdaš

pre 10 dana

Da je usrao stvar(Jović) jeste.Al koji bre Mitrović više,a ni Vlahović ništa bolji.Za klub kida za repku nema ga nigde...Ove momke treba forsirati...
K

Komentator

pre 10 dana

Živa istina
V

Vani

pre 10 dana

Druze a kako da za repku kad je ovaj od njega pravio krilo??? Potpisujem od 10 da bi ovo dao bar 9
N

Najbolje Jović realno

pre 10 dana

Da ne damo gol više nikad...
N

Noddy

pre 10 dana

Vlahovic je igrao dobro za repku sve do evropskog. I to samo zato sto je igrao na krilo za Piksija zato sto lik forsirao i Mitra i njega. Vlahovic u ovoj postavi bi blistao da se ne lazemo
D

Dementni likovi

pre 10 dana

Ko ga nema nigde? Covek koji je nqjbolji strelac u istoriji reprezentacije? Neverovatno sta vi ljudi pisete.
E

Etoo

pre 10 dana

Vam ga Jovic, Mitar je institucija za njega.
P

Power on the north

pre 10 dana

Kazem ja nije Piksi kriv,iskonski tesko je raditi sa nasim fudbalerima.Ovi sto se nisu odazvali zbog "povreda" da se ne zovu vise!
Ž

Žocara

pre 10 dana

U pravu si, nije Piksi kriv, on jednostavno ne zna. Krivi su oni što su ga postavili, i što ga odmah posle fijaska u Kataru nisu smenili, pa ni posle fijaska na EP. Šta još Piksi treba da uradi, pa da čelnici shvate da je "zaslužio" otkaz.
B

Bp

pre 10 dana

Velika vecina pre Pixija nije uspela na prvenstvo ni da nas odvede. Za ovakvu reprezentaciju i samo odlazak je veliki uspeh. Ne znam sta ocekujete od repke koja ima fudbaler ekojo igraju u Turskoj, Arabiji, i ekipama iz sredine tabele liga 5. Nerealno

Usput

pre 10 dana

Pre Piksija nisu odveli jer je bilo 10x teže. Igraju i Rumuni u još lošijim ligama,pa su igrali fudbal na euru... I ovo večeras je na inat, već sledeću se vraćamo starom sivilu...
B

Bp

pre 10 dana

Lako??? Dobili smo Portugal u gostima za plasman. Lako?!? Ja od kad sam ziv, a imam 45 ne secam se da smo ikad jaku repku dobili u gostima. Ma ni kuci. Uvek neki remiji.
s

sta kazu

pre 10 dana

Ne valja Erakovic, fantomski transfer 🤡
I

I shta sad?

pre 10 dana

Piksi je kriv shto je Jovic ono promashio?
K

Komentator

pre 10 dana

Šta promaši Jović, pa ono bi i Kalifa Kulibali dao
s

savet

pre 10 dana

Jović da se hitno obrati nekom manastiru! Ovo nisu cista posla.....
G

Gostgost

pre 10 dana

Haha gde se njega seti.
F

Figaro

pre 10 dana

Milenković od kada je prešao na centralnog beka igra perfektno, nadam se da će tako biti i sa Živkovićem koji napokon igra na svojoj poziciji, i za sada je i više nego odličan.
N

Noddy

pre 10 dana

Zivkovic igra 10.. to nije njegova pozicija.
J

Japp

pre 10 dana

Slazem se druze bas drugi igrac.Odbranu imamo strasnu jos Terzic na levog beka a Zileta na prirodnu poziciju ofanzivnije
P

Ppp

pre 10 dana

Oduvevljen sam igrom. Ljudi igramo protiv najjace reprezentacije. Sem Samardzica koji je svaku loptu izgubio a slabo i prima loptu jer se krije od lopte ne znam zasto, mi mislim da imamo tim. Samo na poluvreme da izbaci Samardzica jer se krije i lenj je nesto i bicemo jos bolji
M

Mixerr

pre 10 dana

Jovic u zvezdi menja serifa!
F

Fontana9

pre 10 dana

Debeli centarfor moze Mitru samo kopacke da cisti, ovo Mitar daje polnim organom sto je debeli promasio.
R

Rs RS

pre 10 dana

Reci da je Mitar bolji od Jovica je vise nego smijesno. Partizan, Anderleht, Fulam pa Arabija sa jedne strane, sa druge Zvezda, Ajntraht, Milan, Real, Fiorentina...to su karijere jednog i drugog. Pa nije to bas sve slucajno
A

AK10

pre 10 dana

Joviću 🥶
M

Meraklijaa

pre 10 dana

Ahhahahahaha crni Jovicu. Kakav anti talenat
A

Ajoooj

pre 10 dana

Pa nek ti Jovan Milosevic ne igra…

Bibras Natho

pre 10 dana

Eto zašto nije registrovan u Milanu za lš.
S

Sreca

pre 10 dana

Pa Jovic nije potpisao za nas. Kakav ne fudbaler, to je strasno.
M

Mikac678

pre 10 dana

Jovića više ne treba zvati u reprezentaciju, jer ovo je bruka šta je promašio i bolje da nemamo klasičnog špica nego ovoga.
N

NN3

pre 10 dana

Na EP bio legenda i svi tražili da igra od starta protiv Danske. Sad je opet menadžerski igrač
p

pozicija jovica

pre 10 dana

Ali realno ljudi skoro sve savršeno uradi! Lepo se postavi i izbori za prostor....izbegne ofsajd! Izbaci dupe! Lopta mu ide tamo gde je on pre obezbedio mesto postavljenjem ispred igrača koji ga čuva , i onda omaši i prospe sve kao krava muzara sopstveno mleko.... Zaista NEVEROVATNO ...
M

Mejnstrim

pre 10 dana

Dobro ovo Zvezdini dete iz zvezdine familije Jovic Luka hahahah. Proizvode igrace za strane reprezentacije a nas savez pritiskaju da na silu igra skart kao Jovic. Pametno sto Mitar i Vlahovic ne igraju, nek igraju zvezdini skartovi.
m

mikuli

pre 10 dana

Najgluplji sport na svetu, ne predjes centar i ako das gol pobedis, tako i ovo veceras
N

Nik Sloter

pre 10 dana

Dobro je sto ovaj debelguzi Jovic nije dosao u Zvezdu.Ovo je sramota sta je promasio.Ovo bi i Serif Ne daje dao.
Ć

Ćopa

pre 10 dana

Kakav šut Luke Jovića pa dal je ovo moguće dečko je samo za paraolimpiske igre mada se njegov ivaliditet ne primećuje na prvu jer je fizički ispravan.
z

zoranj

pre 10 dana

nije ti uopste ljudski tvoj komentar pa takvi ljudi osvajaju medalje ne dao Bog da ti postanes takav pa da se zapitas sta,kako
a

auuuuu

pre 10 dana

Sta promasi covek
O

Obi Mikel

pre 10 dana

Mitar i Vlahović ono daju žmureći
R

Rs RS

pre 10 dana

Zato su i igrali za Real, Zvezdu, Milan...ili ipak nisu i nece.
Р

Рапид

pre 10 dana

Овај Јовић мачку с прага не би могао да утури кроз врата
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Ajde Joviću molim te ko brata rođenog, izađi sam. Skini lepo kopačke, dres, i samo idi iz fudbala. Samo idi. Radi bilo šta drugo.
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Jovića iz reprezentacija ODMAH, ALI ODMAH!
е

е мој јовићу

pre 10 dana

и није чудо што те нико неће и што неиграш нигдје...какав си ти глупан
M

MiskoR

pre 10 dana

E moj Jovicu i ti si se nazivas fudbalerom
g

gosti iz Nisa

pre 10 dana

HAHAHAHAHAHAHAHHA evo zasto covek ne moze ni vodu da nosi ni Mitrovicu a tek Vlahovicu!!!!
A

Azevedo

pre 10 dana

Ovog Jovica vise nikada, ali nikada ne bi pozvao u tim i u klub da igra. Sramota za fudbal
P

Pedja557

pre 10 dana

Moze da se igra i bez nabedjenih zvezda, delujemo dobro i to me raduje.
S

Sofija...

pre 10 dana

večeras spava na kauču posle ovog promašaja!
N

NoviSad021

pre 10 dana

Sofijice jel mogu ja sa tobom u krevet onda?
s

souprogram

pre 10 dana

ovaj jovic ne bi pogodio ni da je gol dug 30 metra
L

Luks1

pre 10 dana

Мислиш, широк
9

998

pre 10 dana

Malo je to za njega mora biti bar od jedne do druge korner zastavice
Đ

Đukin fan

pre 10 dana

Definitivno s razlogom ga Milan stavio u trecu klasu!!!Badava bila očekivanja i da bi a da su hteli i u Zvezdu da ga zajme!!!Panjina teska ostala od velikog talenta i par godina u Ajntrahtu golgetera!!!
O

Oleg

pre 10 dana

Kakav je ovo magarac
C

Crni Jovicu

pre 10 dana

U ime oca i sina i svetoga duha, Amin!
Z

Zvezda 91

pre 10 dana

Kakav je buzdovan ovaj Jovic to je strasno, dete od 2 godine ovo ne bi promasilo. Hvala sto se nisi vratio ! ! !
D

Džukela klasična

pre 10 dana

Jović promašio život ne fudbal, život promašio
B

Barcola

pre 10 dana

bravo jovicu profesionalni napadacu
S

Scorch

pre 10 dana

Sta uradi Luka... Strasno.
z

zaks

pre 10 dana

Šta Jović promaši, mene bi bila sramota dalje igrati, stvarno .
G

Grupa JNA

pre 10 dana

HAHAHAHAHAHAH PANJINA JOVIC pa lepo sam rekao. Spic Juventusa bi ovo poslao u mrezu lagano 😊
d

d. g.

pre 10 dana

Šteta što špica Juventus ne zanima Srbija.
I

Internazionale

pre 10 dana

Spic juventusa je mnogo tanka prica, daje gol ekipama koje su ispod 10 mesta.
Л

Лукаку 98

pre 10 dana

Ајде лузери сад узмите бод кад цела нација чека двојку!!!
m

m4rko

pre 10 dana

Solidna poseta 20-25k ljudi! Igra borbena, kakva treba da bude!
K

Kakav ce

pre 10 dana

Kosta igrac biti,atek 18 godina .....Birmancevic bas dobar veceras,delujemo fino dosada i verujem da cemo ubosti bar jedan gol ...
M

Marko1105

pre 10 dana

Birmancevic kida 👏 E tako se bori za svoju drzavu.Svaka cast decko!
C

Carim9

pre 10 dana

Da li Mitar i SMS gledaju zajedno sta mislite?
P

Ppp

pre 10 dana

Nikada ih vise ne bi zvao. Bolje igramo bez njih.
S

Sever73

pre 10 dana

Ne mogu oni gledati,sna mora namestiti frizuricimi brčiće,a motroglu on sad stoji ispred moli Boga da naši ozgube samo zato što on gosn smatra da je on vrh vrhova !!!
a

auuuuu

pre 10 dana

Za sms se slazemo, a jovic ti je upravo odgovorio u vezi Vlahovica i Mitrovica
G

Gostgost

pre 10 dana

Kako klecaju kolena kad Jamal zalomi "najbolje ocenjenog i najboljeg igraca". Sreca pa je tu Birmancevic.
9

999

pre 10 dana

Hahahahahahahahah hoces preziviti sad ovo sto je Jovic promasio?😂 posto vidimo da si se zadao sa 8 naloga da pises gluposti..
G

Gostgost

pre 10 dana

Nema sta da prezivim, odlicno igra. Vidi se zasto je igrao u Realu. Jeste veliki promasaj imao, ali svako promasuje. Setimo se samo Mitrovica na evropskom ili Vlahovica na maltene svakoj utakmici...
D

Džukela klasična

pre 10 dana

Mitrović i Vlahović su ubice pogotovo u reprezentaciji brat Mitar. Ne blamiraj se sine
9

999

pre 10 dana

Razlika je izmedju "igrao u Realu" i bio clan Reala. On je bio ovo drugo. A druga stvar, eto ne znamo se par godina, pa nismo svjesni da bi za ovakav promasaj Vlahovica, a pogtovo Mitrovica napisao 30komentara sa bar 10ak razlicitih naloga.. Ali dobro, za divljenje je koliko imas zivaca i vremena da to toliko pises.
M

Mesina

pre 10 dana

Ono što te boli,on je dečko uspeo u životu,za razliku od ,,nekih" iskompleksiranih jadnika.
A

Azevedo

pre 10 dana

Ali najjaci mi Sofija Jovic kako dzogira na 30 metra od gola Spanaca :D. Coveka isterali zbog bola u predelu khm khm da potrci malo ali je top za nasu reprezentaciju.
d

deximmm

pre 10 dana

A bot pljuje oo erakovicu i pljuje bez ikakvog razloga...
B

Brankoni84

pre 10 dana

Dolazi ti prvak evrope a na marakani 10000 gledalaca, braćo bojkot je USPEO, u inat Piksiju i žvalavom.😘
P

Pjer Karden

pre 10 dana

Dovukli su 5,000 dece da ne bude prazan stadion,bar im uzmite ove vuvuzele ako za boga znate

Sakur

pre 10 dana

Igra Srbija i ladno na sred tribine transparen zvezda moja porodica ahahahaha jel neko nesto slicno video bilo gde u svetu na nekom stadionu gde igra reprezentacija
N

Nenad1246

pre 10 dana

Vidi ti to sa FSS koji organizuje utakmicu nema Zvezda ništa sa tim.
B

Bok

pre 10 dana

FSS to je Zvezda. Sudi ko im treba suditi, zakon o sportu se ne poštuje radi Điga bonusa. Inače u drugom primamo lagana 2-3 komada samo da odčepi. Mogli su igrati u crveno belom dresovima, niko ništa čudno nebi ni primetio.
v

vladano79

pre 10 dana

Plac majke bozje. Dolazi Evropski prvak i na tribinama 5000...e moj Savezu
l

lion zion

pre 10 dana

jedna ispravka najbolji tim do sad osim a zivkovica kratkonogog neupotrebljivog i pozdrav za saleta kataia novog ramba petkovica nase reprezentacije,coveka sa najvise magije u nogama a van svih planova oduvek i zauvek
P

Ppp

pre 10 dana

Genije jedine sanse smo i stvorili preko Zileta i Birem jer se jedino oni otvaraju i krecu napred. Zasto sanse nismo stvorili preko Samardzica i Nedeljkovica? Zato sto se ne otvaraji. Samardzic ne znam da li je loptu primio. A kratkonogi su i Jamala, Messi, Maradona...
a

auuuu

pre 10 dana

Kako je spojio golgetera sa golom, ali uprska panjina sve
G

Gostivar

pre 10 dana

Jel fali nekom ovde Gudelj, Tadic, Kostic ili SMS? Da vas cujem...
n

niszvezda

pre 10 dana

Gudelj baš fali... nema ko da vraća loptu Rajkoviću...
K

KninJeNas

pre 10 dana

Za sad igramo lepo
D

Don Kihot

pre 10 dana

Ovaj erakovic vise gresaka za deset minuta od svih ostalih na terenu.
I

Ivan b

pre 10 dana

Pa šta ako nema Tadića i ostalih ovo im je šansa da se individualno pokažu ko su i šta su! Ko se trudi i daje na terenu sve ono najbolje od sebe kao što to radi Pavlović taj ima šansu i da dobije poziv i da bude dobro plaćen od nekog stranog kluba. To je Strahinja Pavlović dokazao, od svih samo su On i još jedan dobili ako se ne varam pozive da igraju za strane klubove ali on je vidljivo svakom oku bukvalno ostavljao srce na terenu u gotovo svakoj utakmici! Nije bio kibicer, nije bio maneken i šetač nego je grizao i kidao kao vuk!
Z

ZZ Crew

pre 10 dana

Ali kontra i centarsut Zivkovica brutalno, sut Lukica ode na Trosarinu brutalno
P

Ppp

pre 10 dana

Isla je lopta do Luke ali je spansi igrac petom intervenisao, ali zato pogledja drugi napad kakvu je Zivkovic loptu poslao Birmancevicu a ovaj Luki jovicu. Prvi put za 10utakmica da vidimo smislenu akciju i odlicno su izveli Zile i Birma.
z

zeljko7

pre 10 dana

Zvizdati covek koji nas je odveo na prvenstvo posle 24 godine je desno. Nema on igrace u ekipi kao sto su VidicMijatovic, Mihajlović itd. U ekipi manekeni
m

moneyfast88

pre 10 dana

5+
B

Buraz

pre 10 dana

Tooooo, bice 4:1 za nas
m

moneyfast88

pre 10 dana

sve jedno kvota bila 6.25. ako dodje biće fino
L

Lazeta

pre 10 dana

EVO GA ERAKOVIC ODMA ZUTI KAZEM VEZARA VEZE NEMA LIK VADI GA PUSTI SIMICA
n

nemanja1512

pre 10 dana

dal je moguce da ste stavili na areni 1 premium i na areni premium 3 srbiju a sklonili portugal - hrvatska, kompleksasi jedni
N

Nenad1246

pre 10 dana

Koga briga za Portugal? Ima na nekoj drugoj Areni al nije ni bitno.
G

Guh

pre 10 dana

Hahahaha Nesta već žuti
l

lion zion

pre 10 dana

ova ekipa mi se najvise svidja do sad od svih pod piksijem pa da vidimo
S

Svabo

pre 10 dana

Iskreno da vam kazem draze mi je videti ovaj tim nego one sto su otisli naftu kopati
P

Pedja577

pre 10 dana

I meni👍
M

Mejnstrim

pre 10 dana

Zvezda je moja porodica, au koliko su krindz ovi navijaci zvezde hahagha. Ovo je transfer blama. Nije ni cudo sto Mitar i Vlahovic odbili da igraju, nece da igraju ljudime za zvezdu vec za Srbiju, evo im Sofijin Jovic.
N

Negujmo jezik

pre 10 dana

A sta je to krindz? A jel' si ti Englez?
I

Ijaoo

pre 10 dana

Jao sad ce ostrašćeni grobari da kukaju što na ogradi piše zvezda je moja porodica, Jos samo da shvate da je ovo zvezdin stadion i ne može se sklanjati nešto što je deo stadiona kao što mi ne možemo da izbrišemo stadion partizana na vašem dok igra reprezentacija
M

Mejnstrim

pre 10 dana

Englez nisam ali toliko stranaca imate da vi stub srpstva ste englezi, pricate engleski na treningu i utakmicama. Zasta je dozvoljen ovaj krindz baner kada zvezda dovodi pre strance nego radi sa mladima.da budu buducnost reprezentacije. Sramota saveza.
N

Negujmo jezik

pre 10 dana

Koji to mi? Pa sta ako imaju i pricaju Engleski na treningu? Onda si se i ti uhvatio u kolo pa prosipas neke fraze kao sto su krimdz baner!?? Mejnstrim??? Ju naopako!
l

ljudiiiiii

pre 10 dana

Moramo podrzati Srbiju mi bolje nemamo.... Moramo dati punu podrsku pa sta urade..... Nije ispravno podrzavati I biti priklonjen kada je najteze....Puna podrska PIKSIJU!!! Zato ajmo SRBIJA ZA CAST I OTADZBINU.... PONOSNO DO POBEDE!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
b

buraz

pre 10 dana

Retki su pametni ko ti..... Ali ima nas.... Verujem u reprzentaciju..... Bice 1:1 Napred SRBIJA ❤️
G

Giordano Bruno

pre 10 dana

Slazem se sa tobom u potpunosti. Moramo stvoriti kult repke, jedino kroz neizmernu podrsku, kada je dobro ali I kada ne ide dobro......
B

Boc

pre 10 dana

Ja ne kapiram šta mi hoćemo od reprezentacije??? Da budemo prvaci sveta,evrope??? Pa za nas je uspeh kada učestvujemo na jednom takvom takmičenju.Sada igramo u ligi nacija sa najboljim reprezentacijama evrope....Šta hoćemo više???Da Piksi ne bude selektor????Dobro...Ko treba da bude selektor,pa da budemo zadovoljni?!
b

buraz

pre 10 dana

DOSTA KUKNJAVE KO NEKA STRINA SI.... te ovo te ono..... Moramo dati punu podrsku..... NAPRED SRBIJA ❤️ ❤️ ❤️
1

1100

pre 10 dana

Ne očekujemo to...ocekujemo da se spustimo na zemlju i da shvatimo ko smo sta smo i gde smo..a ne da se prave od nas neki mitovi kako smo evropski brazilci...i slicne gluposti...isto kao sto smo i ekonomski tigar.
b

buraz

pre 10 dana

Ne moramo potcenjivati sebe, zato treba dati punu podrsku.... Kada je lose ali I kada je dobro.....
T

Terec

pre 10 dana

Publika lepo govori šta misli o pixiju
I

Iz sljivika

pre 10 dana

Pazi kad ima gledalaca. Nevera.
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Mnogo mi je drago sto igraju nasa deca ,skoro svi mladi,pa da vidimo Idemo do pobede verujem uvek
b

buraz

pre 10 dana

Tako je bre napokon optimizam..... Mi bolje nemamo.... Napred SRBIJA ❤️
G

Gott

pre 10 dana

Dodje ti Španija i stadion prazan.Španiji dodje Gruzija i krcato.Razume,razorali ovi naši kao i uvek Al da ne dodju ljudi da vide špance uživo,nije mi jasno
M

Makks

pre 10 dana

Spaniji kao prvaku Evrope dodje Gruzija i pun stadion. Nama, kao, najgoroj reprezentaciji na prethodnom SP i EP ne dodje niko. Naravno. Logika ti je jaca strana.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Koga boli patka za špance. Ako nećeš zbog naših nemoj onda ni zbog drugih.
a

a ti

pre 10 dana

Jesi li ti otišao na stadion da gledaš?
I

Ivan b

pre 10 dana

Šta naš RTS umesto nedelju dana pred utakmicu sa Španijom da propagira i reklamira taj susret, da poziva narod da organizovani dođu da podrže srpsku reprezentaciju oni se bave tricama i kučinama od ujutru do uveče nemaju na programu gotovo ništa zanimljivo. Stalno se bave nekim bolestima i šta utiče na šta kao da su RTS-klinika a ne televizija!? Idi bre čoveče!
Г

Гост 1914

pre 10 dana

Каже онај са Арене по његовој слободној процени да има 15000 гледалаца-ахахахахахааа,која процена,има у овом тренутку можда 5000 максимално !?
v

vroom

pre 10 dana

Stigao na tu poziciju tako sto je brojao ucesnike putujućeg cirkusa vladajuce kamarile pa ostala navika
V

Volim fucu

pre 10 dana

Nasa formacija bi trebalo biti4-2-3-1!!! Ne može klasičan bek da igra krilo/ beka! Opet Pilsi pravi gresku u koracima.
D

DusanSRB

pre 10 dana

Morao je Jan Carlo Simic umesto Erakovica, decko je zverina i vec se zna sa Kostom tu desno.
D

DA LI SU

pre 10 dana

Ovi ljudi na tribinama realni, pa ne bih otisao da mi plate, iz revolta orema kiksiju ni za 100€ prevoz i pivo. NE HVALA, necu ni gledati!
S

Sedorf10

pre 10 dana

Ovo ce biti utakmica u kojoj ce debitovati Jan Karlo Simic. Igrac koji ce u buducnosti praviti razliku na terenu u nasu korist. Snaga, brzina, samopouzdanje, karakter, rad. Sve to odlikuje malog Simica. Samo nebo je granica za njega.
m

makige

pre 10 dana

500 e na 2 i 1+prvo i lagana dnevnica, nema na cemu!
V

Volim fucu

pre 10 dana

Tebi je mesečna zarada jedva 500€. Ne k…j bolje ti je.
b

buraz

pre 10 dana

Izvini ali bice 1:1 Najjaci kada je najteze!!! ❤️
А

Аца_Шид

pre 10 dana

Не дај Боже да ти је сваки дан таква дневница.
G

Gost111

pre 10 dana

Ode dnevnica. Nema veze, zaradices sutra novu.
7

7

pre 10 dana

Rekao Jokić da Srbi ne vole sport nego vole pobede i sad svaki tutuban bez mozga ponavlja to ko papagaj Mozda i ne volimo sport ali volimo Srbiju za razliku od konjušara
G

Gostinhoo

pre 10 dana

Da nije bilo tog konjusara lepi moj, ne bismo prosli grupu.

Fkrne

pre 10 dana

To je reko lajovic za tenis i djokovicA
G

Gott

pre 10 dana

Ako šutnemo na gol biće uspeh
D

Deminaur

pre 10 dana

Pored živog Jan Karla Simića igra Eraković koji već dve godine stagnira igrajući u rekreativnoj ligi. Prošlog vikenda dobio je crveni. Protiv Jordana smo primili dva gola zbog njega. Kakva država takva i reprezentacija..
L

Lazeta

pre 10 dana

Supertalentovani Erakovic od starta, kraj. Boze sacuvaj vise dokle ce gurati ove vezare, niko ga nece pa ode u bratski Zenit, Jan Karlo kida u Anderlehtu i on mora gledati ovog, znaci ne mogu da verujem
9

999

pre 10 dana

Ne, kraj se supertalentovani Pavlovic, krivac za 95% primljenih golova otkad je u reprezentaciji
L

Lazeta

pre 10 dana

Da Pavlovic koji je najbolje ocenjeni igrac Milana i Srbije i platili ga 20M, ne vredi raspravljati se sa vama prosto, vama nema pomoci
&

&

pre 10 dana

Mozda bi bilo dobro da naucis kako se formiraju ocene. Jer su to sve statisticki parametri, a na zalost, kad igrac ispada, kad odluta sa pozicije pa ostavi krater iza sebe, kad ne isprati igraca pa on da gol, kad ne zatvori centarsut pa protivnik da gol, to se ne prikazuje statisticki. Tako da moze da bude najbolje ocenjen koliko hoce, svaka ekipa u kojoj je kiksira zestoko zbog njega. I to su cinjenice.
b

buaaaaaaa

pre 10 dana

Zimus u Rusiji smo takodje igrali sa ovako izmesanim timom i videli smo kako smo prosli. 4, a moglo je biti 7-8! Ali identican sastav sem sto sada igra Samardzic. Ne znam... nisam pametan. Jeste da smo tada imali i crveni karton ali smo bili raspad na kvadrat.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Svaka čast medijima, uspeli ste svojom kampanjom protiv FSS i reprezentacije da oterate navijače da ne dođu da gledaju svoju reprezentaciju i prvaka Evrope Španiju. Nikola Jokić je potpuno u pravu Srbi ne vole sport, Srbi vole uspeh u sportu. Hajde momci dajte sve od sebe pa i napravite iznenađenje u inat ovima što navijaju da se španci sprdaju sa vama i daju vam 6 komada, a ima ih bogami baš dosta.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Iznenadjenje i nek bude samo 5 razlike

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Ovde je kampanja protiv piksija koji protiv danske brani četvrto mesto u grupi. Lično i sam sam ga branio i previše i shvatio sam da grešim i izvinjavam se. Valjda shvata kada ga svi najbolji igrači(izuzev blekija i straleta) bojkotuju da treba da ode.
0

09

pre 10 dana

čuj ovog lika uzima jokićeve izjave kao relevantne Čuj Srbi ne vole sport nego vole pobede ajde ne zezaj tamo u americi garant navijači vole da im tim gubi
E

Eseks

pre 10 dana

O cemu ti pricas bre,pa oteli su fudbal ovom napacenom narodu.Jedini im je cilj bogacenje preko noci,sve mufljuz do mufljuza sa sve selektorom bez obraza.Gde su pare od Katara,od eura,ko ce za to da odgovara?! Ja ih ni na tv necu gledati.Danas sam gledao fudbal gde su igrali desetogodisnjaci.To je jedino posteno preostalo od fudbala u nasoj zemlji,znaci liga petlica i bilo mi super uz 2 ledena tut guta i semenke.Rezultat 5:3!!!
1

1100

pre 10 dana

O cemu ti pricas? Ogadili su nam sve...kosarkaske sam gledao i kada nisu bili u elementu...i kada su gubili...imali su dostojanstvo...sta je ovo? Jos kad sam video ono na pocetku snimka . kako sa parkinga pored autobusa ulaze na stadion ..kao da je neka seoska liga u pitanju...smucilo mi se sve...raspad sistema...
T

Trebunjac

pre 10 dana

Opet Nesta iz Zenita ahhahahahaha
S

Snoopy

pre 10 dana

Zaboravio si Salaha Živković iz paaoka
S

Srpsko Srce Jedino

pre 10 dana

Ovi što će ovde narednih 3 sata provesti u vređanju, pljuvanju i omalovažavanju naših momaka 🇷🇸⚽ najbolje da odu odavde, pa da na drugom mestu leče svoje frustracije. Vaši mezimci, s kojima nas davite 350 dana u godini, vaši idoli iz Humske i Ljutice Bogdana 🔴⚪ ⚫⚪ Vaše Vazure, Mađije, Drkele, Vučele i ostala bolumenta, s njima se bavite kol'ko već opet za par dana. I dajte više sa tim OTRCANIM forama o Erakoviću, Lukiću, Živkoviću...kome već, dosadni ste, nikom interesantni. Ti momci su uspeli u nečemu, a vi ? Jel dali poslodavci 52 hiljade, jel kupio ćale pljuge i dao za pivo sa ortacima ? Toliko Napred 🇷🇸⚽
M

Marko Srbija

pre 10 dana

Srecno!
M

Milojko Arsenić

pre 10 dana

Nadam se da će Pavlović, Milenković, Lukić, Živković, Belić i svaki grobar u reprezentaciji slediti put Mitrovića i Vlahovića i napustiti reprezentaciju dok traje okupacija nad Partizanom.
G

Gostgost

pre 10 dana

I ja se nadam, pa da nam reprezentacija konacno progleda kad se oslobodi Partizanovih poluproizvoda.
@

@GostGost

pre 10 dana

Poluproizvodi iz Juventusa i Milana a supertalentovani Erakovic iz Zenita hAHAHAHAH
G

Gostgost

pre 10 dana

Da primenim tvoju logiku - neznalica iz Real Madrida, najbolji napadac ikada iz drugoligaskog Fulama
B

BolestanBabun

pre 10 dana

Zašto nije ubacio Aleksica umesto Živkovica. Nije moguce lik.
H

HET TRIK MAJSTORA

pre 10 dana

Prognoza: 0-3. Strelci: Bogdanov 37. minut 1-0, Bogdanov 37. minut 2-0 i Bogdanov 37. minut 3-0.
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Bogdanova cuvaju za Svajcarsku 😂
R

Rednim

pre 10 dana

ja čuo da fss plaća 20 evrića ko hoće da dodje na utakmicu,krećem odmah ,nije za bacanje,mada će sledeću morati da pojačaju cifru.
L

Ljubaaan

pre 10 dana

Zar ovaj mali Yamal nije krenuo u skolu?!

KoRn

pre 10 dana

Pa imacemo 20 posto loptu u posedu,uglavnom vracanje u nazad.Španija ce da izdominira na sredini terena,dace nam par golova i onda rutinski da privede utakmicu kraju. Na tribinama ce biti sendvicari koji su dobili besplatne karte. I bice" ajmo ajde svi u napad,ajmo ajde svi u napad" nema veze ako španci napadaju,i bice Kosovo Srbija i to je to.
G

Gosttt

pre 10 dana

Opet Grobari orkestrirano pljuju Erakovica. Je l se plasite da ce da pokaze da je bolji od Pavlovica?
M

Mikelanđelo

pre 10 dana

Pored zveri Jana on stavi Erakovića...Eto zašto Pavlović i Bajčetić nikada neće zaigrati za našu reprezentaciju. Menadžeri kroje sudbinu cele reprezentacije.
S

Sedorf10

pre 10 dana

Sto se tice komentara da je Jan Karlo Simic zver. To je stvarno tacno. Mali je stena. Sto se tice Erakovica, on uopste nije los igrac. naprotiv vrlo je brz i okretan stoper. Odlicno cuva protivnicke brze igrace, ali tehnika mu je stvarno slaba. To mu je slaba tacka. A Simic, Simic je strasan, samopouzdanje mu je kao kod Ronalda. Govor tela savrsen. Karakter isto odlican. Ma nije odigrao ni jednu utakmicu, a ja mu vec predvidjam da je novi Vidic. Prosto jebi ga to se vidi, ko ima oci da gleda.
A

Ahhahahahaag

pre 10 dana

Hahahahahahah Lukic najsmesnija 10ka u istoriji fudbala. Nema ni kretivnosti, ni lucidnosti, ni zavrsi pas niti bilo sta za igraca koji bi trebao da nosi taj broj. Smehoteka!

darkobabic930@gmail.com

pre 10 dana

Jel imas nekog ko je bolji?
D

Don Kihot

pre 10 dana

Slučajno igra u fulamu i premijer ligi i slučajno u fulhamu nemaju pojma. Ah sto ja nisam takve slučajnosti.
B

Bracafaca

pre 10 dana

Jedno pitanje za ove sto nipodistavaju erakovica, kad je to on igrao za reprezentaciju i jos bolje sta je to pogresio da on ne sme nikako da igra a ovamo se trazi da se nekim drugima daje sansa? Spominje se simic sa cetri utakmice odigrane za milan po 20tak min, onaj iz dinamo moskve klinac on dobar erakovic ne valja. Da se razumemo nisam ni ja odusevljen Erakovicem al brate preterujete sa pljuvanjem decka...
+

+

pre 10 dana

Iz Zvezde je, to mu je najveca mana. Pljuju ga zato sto svaki put pokaze koliko je bolji od Pavlovica
V

Veljko9

pre 10 dana

Primili smo 2 gola od Jordana sa njim, prosto je kanta. Da valjda bio bi u lige petica. Kraj price, nema navijacke mrznje
B

Banja_Slatina

pre 10 dana

Pa je li Simić u ligi petice? Zar bi ga Milan a prije toga Štutgart pustili da je takvo čudo od djeteta. Ne znate kud udarate od mržnje.
B

Boners

pre 10 dana

@Veljko0 Sva sreca pa nam je ostatak reprezentacije u ligama petice.
T

Trebunjac

pre 10 dana

Opet Nesta iz Zenita
V

Veljko9

pre 10 dana

Erakovic umesto Simica je jedina greska, ubice nas tu.
&

&

pre 10 dana

Ubice nas po levoj strani
V

Veljko9

pre 10 dana

Leci navijacke strasti drugde, Erakovic je kanta od igraca, eto vidimo se na kraju utakmice, mozda ga i na poluvremenu izvede.
&

&

pre 10 dana

Kakav god da je, izmislio fudbal za Pavlovica
M

Meraklijaa

pre 10 dana

Sramota da meč započinje Eraković pored talentovanog Simića. Daj Bože da nas razbiju da ova neznalica završi jednom za svagda sa guranjem menadžerskih igrača.
B

BolestanGlavonja

pre 10 dana

I veceras ako Živkovica napokon asistira ili uradi bilo sta na terenu, zapamtiti 60 utakmica 1 gol 3 asistencije, najgorimigrac u istoriji
P

Ppp

pre 10 dana

To je tvoje neznanje. Statistika kaze da se najvise otvarao i najtacniji pasovao davaona prvenstvu, a da bi se otvorio da primis loptu treba trud i znanje da se oslobodis cuvara a ne da se krijes od lopte kao neki. I na fifinim sajtu on i Pavlovic ocenjeni kao najbolji na prvenstvu ali sta oni iz fife znaju ti si strucnjak ispred prodavnice...
B

Bolesno

pre 10 dana

Ovaj ne odustaje od najgorih a to su Živkovica i Lukic. Ma Partizan nam je osakatio fudbal, a uvek su ga sakatili.
M

Mihajlo Kovač

pre 10 dana

Već se zna sastav?!?!?!Kod Piksija se sastav obično zna na poluvremenu!!!
d

d. g.

pre 10 dana

U inat ludvistima napred Srbija! Baš me briga za selektora, ja rezervnu državu nemam.
p

pikseta

pre 10 dana

nauci li konacno da sastavis zadnju liniju... pa dobro nije ti mnogo trebalo...sto kaze Ckalja "tutumrak"....
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Meni ovo deluje dobro,jer bolje trenutno vrv nemamo,ne racunam one koji nisu hteli da dodju,mladi momci ,valjda ce dati sve od sebe,moguce i vise nego na EP.
N

Nela

pre 10 dana

0-5 .Yamal dva puta, olmo i niko po jedan i autogol Erakovića.
Z

Zlocin koji

pre 10 dana

traje u reprezentaciji-lukic,zivkovic ........
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

a koga druze da stavi,koga ???
J

Jöle 39

pre 10 dana

Eraković hahahahahahahahhahahahahahahahahah
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Decko je sa druge strane,ali hajde da im damo podrsku,nema to veze ko je gde bio ili gde ce biti
N

Nenad1246

pre 10 dana

Imal boljeg trenutno? Da je stavio Spajića vi kukali što Spajića da je stavio Babovića opet bi njakali da je stavio Stojića opet bi njakali e pa jebga De Medina ne može da igra za nis ni onaj vaš Omer ili kako već.
l

lilihipp

pre 10 dana

Jamala na svetu trenutno NIKO ne moze da cuva 1 na 1 a ovaj komad budale alkoholicar odvaljen od kapljice stavlja klinca Kostu da igra 1 na 1 sa Jamalom. Bravo Pikseto do poluvremena 0 4!
0

000

pre 10 dana

Pa koga onda da stavi ako niko ne može da ga čuva?
S

Sascha 2010S

pre 10 dana

Koga bi ti stavio ?
N

Nenad1246

pre 10 dana

Rasturiće ga Kosta. Na kraju krajeva i Jamal je klinac.
S

Sasa1234

pre 10 dana

A ko drugi da ga čuva nego jedini bek kojeg imamo u reprezentaciji, i još nešto Kosta je stariji od Yamala
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Nedeljković igra na strani gde igra Vilijams a ne Jamal
G

Gost99

pre 10 dana

Neće on čuvati Jamala nego Nika, malo si pobrkao strane.
&

&

pre 10 dana

Jamal igra desno, igrace protiv Zivkovica i Pavlovica.
h

hasasss

pre 10 dana

Auu sine pa nece vam biti dobro e.
G

Gost Djape

pre 10 dana

Ovo i ne izgleda lose, ako momci daju svoj maksimum, moglo bi da bude i iznenadjenja. Napred Srbija!!!!!!!!
l

lzzzr

pre 10 dana

Jan Carlo Simic je morao umesto Erakovica, igra ozbiljniji fudbal i ozbiljna je klasa. Ubice nas preko Erakovica videcete.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Jedino preko koga mogu da nas ubiju je Pavlović kao i uvek do sad. Eno ga u Milanu izdominiro u odbrani.
l

lzzzr

pre 10 dana

Eno ga u idealnom kolu i prvi gol dao protiv Lacija, a ovaj dalje od Rusije nece doci od bratskog Zenita, leci bre navijacke komplekse negde drugde sine, decko veze nema al veze, Jan Karlo je doktor za njega
N

Nfnr

pre 10 dana

Ali najjača stvar je lukić sa 10-kom, što je još jače on se tripuje da zaista i jeste desetka po vokaciji.....
s

serMudro

pre 10 dana

da jednom napišem bravo Piksi... 3-4-2-1 bi trebalo usvojiti za sve selekcije !!! Tu taktiku mogu da igraju samo tehničko/taktičko/motorički određena deca, darovita u sva tri smisla, a moderan fudbal zahteva upravo to !!!
B

Banja_Slatina

pre 10 dana

Super sastav samo da se nekako Andrije Živkovića riješiti. Čovjek nije imao ne dobru utakmicu nego dobar potez za reprezentaciju.
n

nekooooo

pre 10 dana

Vracam se sa posla malopre i Gazela krcata guzvom ka Marakani, zivo me zanima jel narod toliko blesav da ide da gleda Piksija neznalicu na delu. Ipak se nadam da vecina tamo ide da bi pogledala Spance uzivo...
N

NoviSad021

pre 10 dana

Pa ne idemo da gledamo pikseta nego Srbiju
s

sta mislite

pre 10 dana

Sta mislite ljudi. Hoce biti tenisa? Ja tipujem 1:6
G

Gostivar

pre 10 dana

Zelim im pobedu i momcima da zacementiraju mesta u reprezentaciji.
A

Aco CZ

pre 10 dana

Nebitno sve, ali otkud Ilic golman uopste na spisku? Svilar, Petrovic,...
£

£

pre 10 dana

Ajde i Ilic, ali otkud golman Jovanovic na spisku? Ilic makar igra LS, ovaj prima 9 komada u dvomecu sa poluozbiljnom ekipom

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Svilar rekao da neće više za nas da brani, a Petrović odbio kao i svi ozbiljni igrači
g

gargamel89

pre 10 dana

Ajmo spanci gost 2+ poluvreme i gost 1+ II poluvreme ! Pa da odem na more :) !
G

Grupa JNA

pre 10 dana

Fiktivni transfer 7m u bratski Zenit Strahinja Erakovic od starta 🤣🤣🤣 Crvena Srbija Zvezda 🔴🇷🇸⚪
l

lol12

pre 10 dana

Placi.A bojim se da imas veceg razloga za plakanje od toga da li Erak igra.Ne znam da li si cuo ali gasi ti se klub na kraju sezone
s

serMudro

pre 10 dana

Kad je mržnja veća i jača od ljubavi u pitanju je ozbiljan poremećaj ličnosti...takve osobe često imaju problema sa gastrointestinalnim traktom, a najčešće se to ispoljava kao ulcerozni kolitis... Svima je jasno da preterano se reš i da to ne možeš da kontrolišeš... Bolje bi za tebe bilo da se maneš mocarta, a da brigu povedeš o mentalnom zdravlju...
N

Nenad1246

pre 10 dana

Gori od Milenkovića i Pavlovića sigurno nije.
D

Dzi

pre 10 dana

sta znam, neko vise volim hebu, ne reklamiram neko voli Knjaz, jazak ili vrnjci...palanacki kiseljak...ukusi su razliciti...mivela ili minakva..
r

realno9191919191

pre 10 dana

Nema ljutnje na Birmančevića ako odigra loše, jer verovatno ovu poziciju igra prvi put u životu... Voli Piksi to da radi, a mi se posle ljutimo na Mijata, SMS-a...ovog, onog.
A

Alex20

pre 10 dana

Ma da bre,taman posla da se ljutimo na Mijata i Sms koji inace imaju toliko vrhunskih utakmica odigranih nego ih selektor koci zamenama pozicija,cak toliko da nisu u stanju da istrce nazad i vrate se,e kiksi kiksi...
@

@Alex20

pre 10 dana

Nisi me razumeo. Poenta je da imamo leve bočne koji igraju dobro u svojim klubovima(Lazović) a sada će to igrati Živković ili eventualno Birmančević...pa ako pogreše drvlje i kamenje po njima iako ih je NEKO stavio tu
P

Pjer Karden

pre 10 dana

Baciš pogled na sastav,tim u rangu Bugarske bukvalno,ako španci ne budu zapinjali biće dva tri razlike,ako budu hteli da se iživljavaju biće pet a možda više golova u mreži,ova utakmica može da ide samo u dva smera ili rutinski poraz ili istorijski debakl,mada pitanje je šta je istorijsko za nas,holanđani su nam spakovali 6,protiv argentine je maradona morao da interveniše na poluvremenu da spuste gas da ne bude više od 6.
A

Alex20

pre 10 dana

Jos jedan 'pametni' frakcijas
l

linoleum

pre 10 dana

Ne moras da bacas pogled na sastav, dovoljno je videti rezultate iz dve utakmice protiv Bugara koje nisu bile tako davno
H

Hidzuama

pre 10 dana

Steta sto je Terzic povrijedjen jer bi igrali sa 4 pozadi ali mora ovako. Vjerujem u ove mlade momke, ostavice srce na teren sigurno jer nisu odlucili da ne dolaze kao neki sto se vuku po terenu
J

JovanCZV

pre 10 dana

Sasa Lukic nosi desetku HAHAHAHAHAH, jel moguce da je ne nosi Samardzic... Ko gura vise ovog Lukica

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Jel se šalis ili fiktivno ostavljas komentar pa Lukić standardan igrač u postavi stabilnog premijer ligaša koliko naših igrača imaš u najbolje lige u Evropi da igraju redovno.
G

Gladiola

pre 10 dana

Izlazi najbolje što se imalo, problem je što nema ko da uđe, naročito napred

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Ima šerif. 🤣
Z

Zema

pre 10 dana

Dobra postava,srećno.A ovi što ne žele da igraju za reprezentaciju nikad više ih pozvati. Igrate za Srbiju i za narod a ne za Piksija i FSS sramota.
A

Auslenda

pre 10 dana

@Zema Aj ne lupetaj. Te iste igrace ste pljuvali do skoro. Pljuvali naj boljeg Asistenta i Naj boljeg Golgetera. Sad kada su reagovali na kritike i pljuvotine i to vam.ne valja. I daleko toga da oni igraju Srbiju. Igraju za Piksija i nas Koruptan Savez. Da je Piksi i Dzajic karakter povukli bi se ili dali bi ostavku nego mosa, njima je lepo i nece otici makar umrli u Fotelji. Podrska Lazovocu,Mitru,Tadicu i svim tim "povredjenim" igracima. Njima je isto dosta isto kao i nama. Nemamo stila,nemamo Karakter,nemamo nista , Reprezetacija bez. Kao neka Rekreativna Reprrzetacija izgledamo koju teraju na.silu da igraju. PIKSI i DzAJIC MRS iz Saveza !
T

Triton

pre 10 dana

Poklon kvota 2-2
S

Sunking

pre 10 dana

Jović ako izdrži 20 minuta, puna kapa
S

Svilar97

pre 10 dana

Au Erakovic od starta... Pa pusti Simica druze decko igra ozbiljne utakmice. Evo vratite se na ovaj komentar ubice nas po strani Erakovica.