Komentari na vest

KRAJ! Ivica Iliev: Obećavam da će Partizan da bude konkurentan za dva prelazna roka

n

nogometni klub

pre 1 dan

Nakon 20 godina veštačkog pumpanja novca u ovaj klub i bezprizorne kupovine titula, najzad su stvari došle na normalu. Kao i ostatak istorije ovog kluba, i sada služe samo za sprdnju. Podrška za upravu!
4

474747

pre 1 dan

Za dva prelazna roka Ilijev podnosi ostavku,novi/stari sportski direktor se vraca Ivica Kralj i tako sve u krug dok se ne ugase
p

pita se FSS....

pre 1 dan

ZASTO PARTIZAN NE IGRA DANAS ZAOSTALE UTAKMICE U PRVENSTVU A IMA IH DVE? DA SE NE ZAMORE ZA DERBI? pa zZvezda igra svoj mec sutra, tako da da bi imali dan vise odmora a i smesno je porediti potrosnju protiv Benfike ili bilo koje nase seljacke tresh ekipe.
Ž

Žocara

pre 2 dana

Iliev ne kapira da je 90% navijača (pravih, ne plaćenih) prestalo da gleda Partizan. Definitivno gubimo derbi i tu nema dileme, ali je problem u tome što po prvi put naši navijači navijaju da nas zvezda nakanta da bi otišao Stanoje. Ej, navijamo da nas zvezda nakanta. Naravno da je pre njega Duljaj bio katastrofalno rešenje. Trener početnik, bez imalo talenta i prostora za napredovanje. Ali kad je već smenjen(Nadj kao prelazno rešenje se ne računa), vraćaš Stanoja koji je već u dva mandata bio katastrofalan, i koji je svugde gde je radio dobijao samo šamare i blamaže. Iz spdnje ga zovu Partizanov Ratko Dostanić. Ser Alex of Shamrock, iliti jednostavno Šamroje.
H

Haha

pre 2 dana

Lipši magare do zelene trave. Šprdate se sa imenom Partizan samo tako.
Z

ZoSo

pre 2 dana

Ekipa nije ni fizički ni psihički spremna, a to se dešava već nekoliko sezona, uprava napolje dovesti stručne ljude, gledati igrače iz mladih kategorija, a ove što se ne zalažu poslati iz kluba.
T

Treba biti

pre 2 dana

Pošten, čovek je u svom mandatu doveo i mesija i ronaldo lično nasprem toga ko je nakon njegovog mandata došao, sem Saldanje, Zahida i Belića sve krš nad kršom koji ne bih smeo ni da bude u rezervi, a kamoli u startnoj postavi kao mujakic, antic, jurcevic, djordjevic, goh, kalulu, ovusu itd.
O

Osvv

pre 2 dana

I nije ni neko obećanje ovaj deo da ćemo biti konkurent Zvezdi to smo bili i prošle sezone u toku većeg dela ispred ili malo iza to smo bili često u toku tvog prethodnog mandata ,i ako bi zaista hteo nešto da unapredis teško da ćeš ići mimo uprave.
G

GostRadan

pre 2 dana

Za dva prelazna roka, Partizan ce biti u drugoj ligi, ili nece postojati, sa ovima sto ga sada vode i ovim trenerom. Kao sto je Stanojevic dosao letos da spase Vazuru, tako sada dolazi Iliev, a Duljaj, Nadj i mozda jos neki ce stici do zime.
M

Milkoo

pre 2 dana

Ko ga ces ti dovesti novog Kerkeza?Koji nije za Dorcol,uzimate pare bolesnim roditeljima koji bi na silu sa parama da guraju ne talentovanu decu...sram bilo i tebe i Stanojevica...Lalatovic vam otkrio gde ima para...stidite se!A taj mali koji nije ni za trecu ligu bio..nema nista obraza..da ima ne bi dozvolio da mu to rade!Pa cela Subotica i Novi Sad mu se smeju
R

Raša P

pre 2 dana

Još Žeks da se vrati i ludilo može da počne!
S

SamrokSeVecPlasiCrnihUKonferenciji

pre 2 dana

Kada su čuli ovi iz Šamroka da se vratio Ivica Bombica među crne dečke, već su se zamislili kako će sledeće sezone igrati konferenciju:))))Sledeće sezone je cilj titula u drugoj ligi za crne dečke:))))I garantuje za Muju i Juru:))))
A

Ajde realno

pre 2 dana

Prava priča u Partizanu jedino je povratak Mijatovića, Jokanovića, Mirkovića, Miloševića, Paunovića, Saše Ilića, Marka Nikolića...Uz starije Golca, Acu Trifunovića, Nenada Stojkovića, Nikice Klinčarskog. Kada bi ti ljudi preuzeli klub, nema problema da Partizan bude i 5. na tabeli neko vreme ali bi znali kako da ga podignu i šta da rade i sa omladinskom školom, prvim timom i finansijama. Sadašnja uprava i oni koji sarađuju sa njom su obični lopovi.
V

Vanecious

pre 2 dana

Da to su sve preuspesni preduzetnici..:) oni treba da budu u klubu to stoji ali ne da ga preuzmu.Ovaj klub treba da preuzme covek iz biznisa sa vizijom na duze staze.Neko ko ce da kaze,sada nema titule naredne tri godine ali gradimo novi imidz,sistem koji je odrziv i ne zavisi samo od prodaje igraca ili neke sice od evrope.To je naravno neshvatljivo za naseg coveka..aöi napolju svi razvijaju biznis oko fudbala a ne od fudbala!!!
0

0211

pre 1 dan

Nema sanse da Juventus pusti Marka Nikolica
N

Nenad1246

pre 2 dana

Prvo Šamroje sad i ovaj tolko pljuju po igračima što su sad u timu da je zapravo čudo što se i trude.
V

Visente Del Boske

pre 2 dana

Sve je to lepo,samo sto je problem sto para od evrope nema vec dve godine,od transfera ste zaradili 7,5 miliona,za transfere ste potrosili 3,8 miliona,sto znaci da od ciste zarade imate 2,7 miliona,za plate igraca,strucnog staba,zaposlenih u klubu treba da se izdvoji minimum 10 miliona da se izgura ova sezona,a ovaj govori o naredna 2 prelazna roka u kom nece doci manje od 10 igraca sigurno,novac od ulaznica nemate,jake sponzore nemate,dugove za struju,porez i ostalo da ne spominjem,pa se pitam kako moze da se funkcionise tako,cak i da drzava uleti sa par miliona to opet nece biti dovoljno tako da katanac vam ne gine u narednih par godina.
P

Pecko Pivo

pre 2 dana

Ovaj je ozbiljan covek koliko i Jovana Jeremic. Kao sportski direktor je nula a kao covek je gori nego sto je sportski direktor. Dva puta bio fudbaler Partizana, tri puta direktor. Takvi je se kod nas vracaju. Ne vracaju se Mijatovic, Jovetic ili u budocnosti Vlahovic, vracaju se Iliev, Stanojevic, Smiljanic, Babovic, Cirkovic i njima slicni.
S

Svi na protest

pre 2 dana

Samo sto je pocela sezona a on se vec oprostio od svih ciljeva. Ovako je vec godinama. FK Sledeca Sezona!!!!!!!! Sta si postigao u prethodnom mandatu. Nista!!!! Mars iz Partizana i ti i ovi VV paraziti. Sutra bi pristao da Partizan bude u 4 ligi samo da izbace ove parazite iz kluba i dovedu normalne ljude.
J

Jelenko P

pre 2 dana

SRECOM pa nije bitno na sta bi ti pristao.
D

Dexaman

pre 2 dana

Još jedan pokušaj mazanja očiju javnosti...Još jedan mediokritet!

Ујка Житко ПФК

pre 2 dana

Pored ovih sljamova i onaj djura frizura bi isto trebalo da odgovara za pljacku u Partizanu! Za vreme svog mandata od pre 14.god,kada je sav novac iz Partizana pumpao u svoje privatne firme!😡😡😡😡 i ostavio dug Partizanu 11.mil evra! 😡😡😡😡
J

Jelenko P

pre 2 dana

A ovoga sto je nagurao dugovanja CZ-e na STOTINU SEDAMDESET MILIONA EURA, iako mu DRZAVA daje i sakom i kapom, ne spominjes. Daju trideset miliona eura za pojacanja u ovom prelaznom roku i opet SUDIJE MORAJU da im donose bodove. I da bi se to skrilo krece hajka na Partizan koga unistava onaj koji gura(drzavnim parama ) svoju miljenicu.
S

Sasa1

pre 1 dan

@Jelenko P Ajde ne seri druze, gledaj tamo u svoje dvoriste. 4 sezone vam drzava upumpava novac da bi igrali evropu, namestaju vam se utakmice, postizete golove u 95,96 minutu. Ovo je bilo prosto cudno da utakmica protiv OFK Beograda nije prekinuta odmah nakon nadoknade vremena kada se videlo da nemate pojma da igrate. A, da se Zvezdi popusta, da popusta se u nekim slucajevima kao i svim ostalim vecim klubovima u drugim drzavama, samo im se sigurno ne namestaju golovi kao vama. Drugo da se Zvezda namestaju utakmice ne bi svake godine bila u Evropi, a vi se pokrite usima i sredite svoje dvoriste. Dve sezone za redom niste nista uspeli u Evropi, a ovu ste samo izblamirali Srbiju sa tri ispadanja iz 3 takmicenja.
M

MICURA

pre 2 dana

VRATIO SE VIDNO ,, POPRAVLJEN,, ........... KAZE BICE SVE OK ZA 2 PRELAZNA ROKA , A OVI STO GA DOVODE CEKALI DA PRODJE PRELAZNI ROK PA JE TO PRAKTICNO ZA 3 PRELAZNA ROKA .....GROBARI BRAĆO JA NE ZNAM STA SE VISE CEKA, USTANAK POD HITNO !!!!.........

Ујка Житко ПФК

pre 2 dana

VV izadji iz rupe iz steka,osveta nasa vas sada ceka!!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!A ovaj iliev bombas samoubica,sta ces ti da promenis u Partizanu? Neces valjda iz svog dzepa da vadis pare i investiras u Partizanu???? Posto Partizan nema novac.Mada,koliko si ukrao u Partizanu za ona prethodna dva mandata,red bi bio da vratis taj novac!!!!LOPOVI!!!!😡😡😡😡
o

oj komedije

pre 2 dana

Kako ce sad da zatvaraju utakmice ju ju ju
T

Trebinje

pre 2 dana

Niko ne moze da zabrani Ivici da garantuje za ovog decka
c

crni iz vojske

pre 2 dana

Nista bez sudija, zato i ne igraju evropu
K

Komentator

pre 2 dana

Konkurentan za dva prelazna roka... Kraj vica
L

Lata

pre 2 dana

Čovjek ni da trepne i ponovo lupa po treči put.Neznam kako ga nije sram ali očito njega samo interesira lova.
Z

Zeleonidis

pre 2 dana

Ivica garantuje.....

Ујка Житко ПФК

pre 2 dana

Zasto se uprava i dalje krije iza ovakvih poteza? Zasto iliev i dalje prodaje magle? Zasto su mu postavili samo dva pitanja i to vec unapred dogovorena? Zasto ga nisu pitali,kupio si sebi porsea od 200.000.evra,a Asano pobegao zbog 80.000.evra.Zasto ga nisu pitali,kako ide investicija na Vidikovcu? Jel to fali jos koje milionce za tu investiciju? UPRAVA NAPOLJE!!!!😡😡😡😡
4

49949

pre 2 dana

zato sto ste sprdnja od kluba i od navijaca, kontas?
B

Batistuta1

pre 2 dana

@49949 zna li se kad krecete na Kim?Pali li se tenk?
4

49339

pre 2 dana

Cek, tek smo zoca pregazili, mora njegove mrlje da se speru prvo
d

dkcz

pre 2 dana

bogami ne bih se ja šalio, mislim da će Partizan biti konkurentan za dva prelazna roka biće vruća borba za drugo mesto
D

DDF

pre 2 dana

Dok ne ode kompletna klupska uprava,skupstina,odbor bicemo u trci za 3-6 mesta...Zecevic,Nedic,Vazura,Vucelic i njihova"kamarila"koji su zbog privatno-poslovnih odnosa postavljeni od strane vlasti da sede u klubu rade kako im se naredi
I

Iglica Iglijev

pre 2 dana

Ahahaha A za 12 prelaznih rokova garantujem jaku drugu poziciju i titulu vicešampiona Srbije!
k

klasika

pre 2 dana

Uvek cirkus u nogometnom klubu
H

Heroes j

pre 2 dana

Sad ce sve utakmice da zatvore
n

nema sta

pre 2 dana

Osvajaju evropu sad
G

Gorostas

pre 2 dana

Podigao nosinu
d

d.o.o.

pre 2 dana

Ovi se bukvalno sprdaju. I kada ode Stanoje, vratice se Petric, pa kad on ode, opet Duljaj... Bukvalno spasa nema na vidiku.
G

Gorostas

pre 2 dana

Podigao nosinu. Izigrava gazdu.
U

UraditeNestoUEvropi

pre 2 dana

Kako na interview za posao u FK Partizan : Vase iskustvo? Pa nemam ga. Vasi atributi i: “ suzdrzavam se, bljuvao bih vatru, ugnjetavaju nas,sudije, sami protiv svih” Primljeni ste !
G

Gost1992

pre 2 dana

Kaze covek ne znam navijaca partizana koji nema ludilo u sebi hahha a kukali kad smo pevali da trener mora biti zdrav
П

Пеђа РС

pre 2 dana

Tus ojos, bandido, robaron con cuentos la sangre y la vida de mi corazón. 🕺🏼
G

Ghostina

pre 2 dana

Bombas is back!
S

Sunshine 00

pre 2 dana

Kokaiiiin kokainaaaa kokaiiin...
D

Drvo

pre 2 dana

Znači kakvu zabavu nam FK Partizan priređuje iz godine u godinu, toga nema nigde u svetu. Vremena Branka Kockice su prošla, ali ovo je nivo zabave dva stepena iznad. Od Savudina i šutiranja mikrofona, pa Stanojevo ludilo iz prethodnog mandata kad je završio na posterima, pa Duljajev stršljenov let, pa dovedu nikog drugog nego Severinu iz države koja se zove Kurosao (kakva simbolika!), pa se vrati Stanoje i postavi rekord Evrope po ispadanju i dobije skandiranje Šamrok Stanoje od SVOJIH navijača, dovedu Muju za štopera (Hasu izostave, Fata neverue) i na kraju šlag na tortu Ivica Goblen dolazi TREĆI PUT kao spasitelj. Ko zna koliko sam još prelepih trenutaka izostavio. Poslednji čin MORA da bude Lolita da postane trener i pobegne na sred derbija. Gđa Karma stvarno ima fenomenalan smisao za humor, ne može da se porekne.
G

Garancije

pre 2 dana

Opet garantuje. Znači nema ništa od toga. Da nije tužno, bilo bi smešno.

KoRn

pre 2 dana

Au slede bombaški napadi.
S

Samo jedan covek

pre 2 dana

Sta je bre ovo? Sta vi ljudi radite, kao da dolazi Luciano Moggi? A ako vec ne mozete da obezbedite video bolje nemojte ovako prenositi, presmesno je...
N

Nik66

pre 2 dana

Je li ovo realno?
T

Tormund

pre 2 dana

Ali predstavljanje Ivice ahahahaha
v

vlada1951

pre 2 dana

Ja garantujem za ovog momka!
E

E moj Mozzarte...

pre 2 dana

Šta vi prenosite...
G

Gorostas

pre 2 dana

Jos dva toka drzavnog budzeta za Iglicu
d

dir. Ivica Iliev

pre 2 dana

Pogled neukaljan mišlju
J

JA GARANTUJEM

pre 2 dana

Za ovog momka, BOMBAAAAA!
K

Komentator

pre 2 dana

Ja garantujem da će konferencija biti na nivou :)))
J

Junker

pre 2 dana

Ovo na nivou digitalizovane verzije Otpisanih. ..
B

Bp

pre 2 dana

Ahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha
b

brt

pre 2 dana

u jako bitna stvar

FC President

pre 2 dana

ha ha ha, dominator se vratio ha ha ha
Ц

Цане

pre 2 dana

Хахахахххххаха